De goedkoopste busreizen Van Rovinj Naar Triëst

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jan.

Cheapest

13

Average

13

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Rovinj naar Triëst bedraagt ongeveer € 13 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 13.

goedkoopste
06:50Rovinj2u05 08:55Trieste, Autostazione
0 changes
131Enkele reis
goedkoopste
06:35Rovinj2u20 08:55Trieste, Autostazione
0 changes
131Enkele reis

Bustijden Rovinj naar Triëst

Bussen weergeven voor morgen, di 25 jan.
06:35Rovinj2u20 08:55Trieste, Autostazione
0 changes
06:50Rovinj2u05 08:55Trieste, Autostazione
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
13Nomago
wo
26 jan.
13Nomago
vr
28 jan.
10Flixbus
wo
2 feb.
13Nomago
do
3 feb.
10Flixbus
za
5 feb.
13Nomago
zo
6 feb.
13Nomago

De snelste bussen Van Rovinj Naar Triëst

Tijden en prijzen weergeven voor 25 jan.

Snelste reis

2 u 5 m

Gemiddelde

2 u 12 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

64 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Rovinj naar Triëst rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 2 u 12 m over de afstand van 64 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 2 u 5 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 2 u 20 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
06:50Rovinj2u05 08:55Trieste, Autostazione
0 changes
131Enkele reis
2e snelste
06:35Rovinj2u20 08:55Trieste, Autostazione
0 changes
131Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen tussen Rovinj en Triëst

distanceAfstand64 km
durationGemiddelde busduur2 h 20 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 12
frequencyBus frequentie1 per dag
changesDirecte busJa, er is 1 een directe bus per dag
carriersBusmaatschappijenFlixbus

Met bussen van Rovinj naar Triëst leg je reis 64 km af wat gemiddeld 2 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus. Normaalgesproken zijn er er is 1 een bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 10 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 12.

Busmaatschappijen: FlixBus Rovinj – Triëst

Koop je officiële tickets voor de bus tussen Rovinj en Triëst bij FlixBus vanaf € 10 met Omio. Vind tijden en tickets voor de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest populair reis te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope bus -aanbieders in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands bus te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus Rovinj naar Triëst bus informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 h 22 min
  • Gemiddelde prijs: € 10
  • FlixBus frequentie: 1 per dag

Reistips: Busreizen van Rovinj naar Triëst

Pak eenvoudig de bus naar Triëst. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rovinj naar Triëst te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan een bus van Rovinj naar Triëst zijn?

De goedkoopste manier om van Triëst naar Rovinj te reizen is per bus en dat hoeft maar € 10 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bustickets van Rovinj naar Triëst bij Omio te kopen.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Rovinj naar Triëst?

Als je je bustickets in de komende week wilt aanschaffen, kun je voor een enkele reis van Rovinj naar Triëst voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 12.

Hoe ver is Triëst van Rovinj als ik per bus wil reizen?

De bus afstand van Rovinj naar Triëst is circa 64 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Rovinj naar Triëst?

Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Rovinj naar Triëst per bus is 2 h 20 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Rovinj naar Triëst.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Rovinj naar Triëst?

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Rovinj naar Triëst, kun je vertrouwen op Flixbus om snel naar Triëst te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Rovinj naar Triëst te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoeveel busdiensten per dag zijn er van Rovinj naar Triëst?

Gemiddeld, er is 1 een bus keer per dag van Rovinj naar Triëst. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets tussen Rovinj en Triëst reserveren om de beste aanbieding te krijgen?

De prijs van een bustickets enkele reis van Rovinj naar Triëst kost gemiddeld € 12 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor bussen van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je bustickets van Rovinj naar Triëst een paar maanden van te voren boeken.

Ben je van plan om van Rovinj naar Triëst te reizen per bus? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Triëst, die je ook zou kunnen bezoeken.

Je bus trip van Rovinj naar Triëst hoeft niet te eindigen in Triëst. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Triëst die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Venetië, Milaan of Rome. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Venetië, Milaan of Rome te gaan op Omio!

Wat is de beste manier om te reizen van Rovinj naar Triëst per bus met de Omio-app?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Rovinj naar Triëst zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Rovinj naar Triëst te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Rovinj naar Triëst?

Het is goed mogelijk om van Rovinj naar Triëst te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Rovinj naar Triëst te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Rovinj
Rovinj
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Rovinj - Triëst

Bekijk gerelateerde reisinformatie: