Bus van Salzburg naar Westendorf

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Salzburg naar Westendorf

distanceAfstand74 km
changesDirecte verbindingenNee

Bij busreizen van Salzburg naar Westendorf leg je reis 74 km af, met onze reispartners zoals. Er zijn directe bussen beschikbaar.

Reistips: bus van Salzburg naar Westendorf

Pak eenvoudig de bus naar Westendorf. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Salzburg naar Westendorf te reizen.
FAQs
Bij de route van Salzburg naar Westendorf per bus leg je ongeveer 74 km  af.
Veel van onze klanten die een reis naar Westendorf per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als München, Amsterdam of Eindhoven. Check Omio voor de beste verbindingen van Westendorf naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Salzburg naar Westendorf zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je de bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de de bus van Salzburg naar Westendorf te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Reizen van Salzburg naar Westendorf zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Salzburg naar Westendorf.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Salzburg

Meer reisopties per bus van Salzburg naar Westendorf

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal