Bus van Santiago de Compostella naar Madrid

De goedkoopste busreizen Van Santiago de Compostella Naar Madrid

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Goedkoopst

55

Gemiddelde

61

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
21:30Santiago de Compostella10u00 07:30Madrid, Aeropuerto Barajas T4
0 overstappen
551Enkele reis
goedkoopste
22:30Santiago de Compostella8u00 06:30Madrid, Estación Sur
0 overstappen
551Enkele reis
2e goedkoopste
15:00Santiago de Compostella11u45 02:45Madrid, Aeropuerto Barajas T4
1 overstap
731Enkele reis

Bustijden Santiago de Compostella naar Madrid

Bussen weergeven voor morgen, maandag 15 augustus
15:00Santiago de Compostella11u45 02:45Madrid, Aeropuerto Barajas T4
1 overstap
21:30Santiago de Compostella10u00 07:30Madrid, Aeropuerto Barajas T4
0 overstappen
22:30Santiago de Compostella8u00 06:30Madrid, Estación Sur
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.

De snelste bussen Van Santiago de Compostella Naar Madrid

Tijden en prijzen weergeven voor 15 aug.

Snelste reis

8 u

Gemiddelde

9 u 55 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

487 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Santiago de Compostella naar Madrid rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
22:30Santiago de Compostella8u00 06:30Madrid, Estación Sur
0 overstappen
551Enkele reis
2e snelste
21:30Santiago de Compostella10u00 07:30Madrid, Aeropuerto Barajas T4
0 overstappen
551Enkele reis
15:00Santiago de Compostella11u45 02:45Madrid, Aeropuerto Barajas T4
1 overstap
731Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Santiago de Compostella naar Madrid

distanceAfstand486 km
durationGemiddelde busduur8 h
priceGemiddelde busticketsprijs€ 49
frequencyBus frequentie1 per dag
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenInfobus, Alsa, Alsa Supra of Flixbus

Met bussen van Santiago de Compostella naar Madrid leg je reis 486 km af wat gemiddeld 8 h duurt bij onze reispartners zoals Infobus, Alsa, Alsa Supra of Flixbus. Normaalgesproken zijn er er is 1 een bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 49 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 49. Reizigers vertrekken het vaakst van Santiago De Compostela en arriveren in Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83.

Busmaatschappijen: Alsa en FlixBus van Santiago de Compostella naar Madrid

Je kunt reizen met een bus van Santiago de Compostella naar Madrid met Alsa en FlixBus voor slechts € 49. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Alsa
FlixBus

Alsa is de belangrijkste bus operator in Spanje, een dochteronderneming van de Britse bus operator, National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa ticketsoorten zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes voor diegenen die geld willen besparen op busreisen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met de normale bussen te reizen met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien Alsa's luxe bussen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Santiago de Compostella naar Madrid

Pak eenvoudig de bus naar Madrid. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Santiago de Compostella naar Madrid te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke bustickets van Santiago de Compostella naar Madrid is € 49. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Santiago de Compostella naar Madrid boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Als je je enkele reis busticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Santiago de Compostella naar Madrid gemiddeld € 49  kost.
Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Santiago de Compostella naar Madrid per bus ongeveer 486 km  is.
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Santiago de Compostella naar Madrid. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Santiago de Compostella naar Madrid te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 8 h.

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Santiago de Compostella naar Madrid, vertrekken meestal van Santiago De Compostela in Santiago de Compostella en komen aan op Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83 in Madrid. Het is altijd handig om deze busterminals in Santiago de Compostella en Madrid te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Santiago De Compostela, wat ongeveer 1.9 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Madrid, Estación Sur/Gare routière Méndez Alvaro - 83, dat 4.9 km ligt van het stadscentrum.

Als je een bus neemt van Santiago de Compostella naar Madrid, biedt Infobus, Alsa, Alsa Supra of Flixbus de beste manier om snel naar Madrid te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Santiago de Compostella naar Madrid en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ja, je kunt zoeken naar directe bussen vanaf Santiago de Compostella naar Madrid op Omio met Alsa of Alsa Supra, en dan hoef je niet tussendoor over te stappen. Directe busdiensten leveren meer gemak en geven tijdwinst, zodat je eerder op je bestemming bent, dus is het de moeite waard erop te letten voor je je bustickets gaat aanschaffen.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Santiago de Compostella naar Madrid is 1 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Je kunt een eerste bus van Santiago de Compostella naar Madrid nemen om 06: 00   of neem een laatste bus van Santiago de Compostella naar Madrid vertrekkend om 20: 30. Kijk voor het recentste Santiago de Compostella Madrid bus tijden op Omio en boek de beste tijd voor een bus op deze reis.
Je kunt zien dat een bus van Santiago de Compostella naar Madrid gemiddeld € 49 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Santiago de Compostella naar Madrid over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Je bus trip van Santiago de Compostella naar Madrid hoeft niet te eindigen in Madrid. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Madrid die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Barcelona, Valencia of Sevilla. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Barcelona, Valencia of Sevilla te gaan op Omio!
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Santiago de Compostella naar Madrid zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Santiago de Compostella naar Madrid te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Santiago de Compostella naar Madrid te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Santiago de Compostella naar Madrid vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Madrid

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal