Goedkope busreizen van Santiago de Compostella naar Nantes

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Cheapest

86

Average

86

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Santiago de Compostella naar Nantes bedraagt ongeveer € 86 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 86.

Flixbus
09:50Santiago de Compostella19u40 05:30Nantes
0 changes
861Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Santiago de Compostella naar Nantes

Bussen weergeven voor morgen, ma 23 mei
Flixbus
09:50Santiago de Compostella19u40 05:30Nantes
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
Vind prijzen
135Iberia Express
di
24 mei
69Flixbus
172Iberia Express
wo
25 mei
150Flixbus
423Iberia Express
do
26 mei
59Flixbus
290Vueling
vr
27 mei
110Flixbus
255Vueling
za
28 mei
114Flixbus
404Iberia Express

Bus tijden from Santiago de Compostella naar Nantes

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

19 u 40 m

Gemiddelde

19 u 40 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

730 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Santiago de Compostella naar Nantes rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 19 u 40 m over de afstand van 730 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 19 u 40 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 19 u 40 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

Flixbus
09:50Santiago de Compostella19u40 05:30Nantes
0 changes
861Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Santiago de Compostella naar Nantes

distanceAfstand730 km
durationGemiddelde busduur19 h 40 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 100
frequencyBus frequentie1 per dag
changesDirecte busJa, er is 1 een directe bus per dag
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Alsa of Eurolines Switzerland

Met bussen van Santiago de Compostella naar Nantes leg je reis 730 km af wat gemiddeld 19 h 40 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Alsa of Eurolines Switzerland. Normaalgesproken zijn er er is 1 een bus diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 59 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 100. Reizigers vertrekken het vaakst van Santiago De Compostela en arriveren in Nantes, Haluchère-Batignolles.

Busmaatschappijen: Alsa en FlixBus van Santiago de Compostella naar Nantes

Je kunt reizen met een bus tussen Santiago de Compostella en Nantes met Alsa en FlixBus voor slechts € 59. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

Alsa
FlixBus

Alsa is de belangrijkste bus operator in Spanje, een dochteronderneming van de Britse bus operator, National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa ticketsoorten zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes voor diegenen die geld willen besparen op busreisen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met de normale bussen te reizen met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien Alsa's luxe bussen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

Reistips: bus van Santiago de Compostella naar Nantes

Pak eenvoudig de bus naar Nantes. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Santiago de Compostella naar Nantes te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig bustickets van Santiago de Compostella naar Nantes?

Voordelige bustickets van Santiago de Compostella naar Nantes zijn al verkrijgbaar vanaf € 59, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Santiago de Compostella naar Nantes?

Als je je bustickets in de komende week wilt aanschaffen, kun je voor een enkele reis van Santiago de Compostella naar Nantes voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 100.

Hoe ver is Nantes van Santiago de Compostella als ik per bus wil reizen?

De bus afstand van Santiago de Compostella naar Nantes is circa 730 km.

Hoe lang doet de bus van Santiago de Compostella naar Nantes erover?

De reis per bus van Santiago de Compostella naar Nantes duurt gemiddeld 19 h 40 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Santiago de Compostella naar Nantes.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Santiago de Compostella en in Nantes?

Als je per bus van Santiago de Compostella naar Nantes reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Santiago de Compostella vertrekken van Santiago De Compostela en dat de meeste mensen in Nantes uitstappen op Nantes, Haluchère-Batignolles.

Waar is het busstation in Santiago de Compostella? Waar is het busstation in Nantes?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Santiago De Compostela, wat ongeveer 1.9 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Nantes, Haluchère-Batignolles, dat 4.9 km ligt van het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn actief op de route van Santiago de Compostella van Nantes?

Voor de beste bus van Santiago de Compostella naar Nantes, kun je terecht bij de volgende busmaatschappijen: Flixbus, Alsa of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken met vervoersdiensten van Santiago de Compostella naar Nantes om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.

Hoeveel bussen per dag zijn er tussen Santiago de Compostella en Nantes?

Gemiddeld, er is 1 een bus keer per dag van Santiago de Compostella naar Nantes. De bus tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Wanneer gaat een eerste bus van Santiago de Compostella naar Nantes? Wanneer gaat een laatste bus van Santiago de Compostella naar Nantes?

Je kunt een eerste bus van Santiago de Compostella naar Nantes nemen om 09: 50   of neem een laatste bus van Santiago de Compostella naar Nantes vertrekkend om 10: 50. Kijk voor het recentste Santiago de Compostella Nantes bus dienstregeling op Omio en boek de beste tijd voor een bus op deze reis.

Hoe ver van tevoren moet ik aanschaffen om bustickets tussen Santiago de Compostella en Nantes te scoren met de beste prijs?

Let een paar maanden van te voren op wanneer deze bustickets voor deze in de verkoop gaan.

Als ik aankom in Nantes vanuit Santiago de Compostella per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Nantes?

Veel reizigers die in Nantes aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Lyon of Rennes. Als je erover denkt om Parijs, Lyon of Rennes te verkennen vanuit Nantes, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Santiago de Compostella naar Nantes?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Santiago de Compostella naar Nantes om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Santiago de Compostella naar Nantes bus, zowel voor als tijdens de reis.

Kan ik van Santiago de Compostella naar Nantes reizen per bus in plaats van met de auto?

Reizen van Santiago de Compostella naar Nantes zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Santiago de Compostella naar Nantes.

Meer reisopties per bus van Santiago de Compostella naar Nantes

Bekijk gerelateerde reisinformatie: