Bus van Schiphol naar Milaan

De goedkoopste busreizen Van Schiphol Naar Milaan

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Goedkoopst

110

Gemiddelde

125

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Flixbus
13:00Schiphol20u55 09:55Milaan
0 overstappen
1101Enkele reis
Flixbus
19:15Schiphol17u35 12:50Milaan
0 overstappen
1251Enkele reis
Flixbus
15:00Schiphol26u50 17:50Milaan
0 overstappen
1401Enkele reis

Bustijden Schiphol naar Milaan

Bussen weergeven voor morgen, vrijdag 30 september
Flixbus
13:00Schiphol20u55 09:55Milaan
0 overstappen
Flixbus
15:00Schiphol26u50 17:50Milaan
0 overstappen
Flixbus
19:15Schiphol17u35 12:50Milaan
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
30 sep.
za
01 okt.
zo
02 okt.
ma
03 okt.
di
04 okt.
wo
05 okt.
do
06 okt.

De snelste bussen Van Schiphol Naar Milaan

Tijden en prijzen weergeven voor 30 sep.

Snelste reis

17 u 35 m

Gemiddelde

21 u 46 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

827 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Schiphol naar Milaan rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Flixbus
19:15Schiphol17u35 12:50Milaan
0 overstappen
1251Enkele reis
Flixbus
13:00Schiphol20u55 09:55Milaan
0 overstappen
1101Enkele reis
Flixbus
15:00Schiphol26u50 17:50Milaan
0 overstappen
1401Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Schiphol naar Milaan

distanceAfstand826 km
durationGemiddelde reistijd met de bus20 u 55 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 98
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenFlixbus

Bij busreizen van Schiphol naar Milaan leg je 826 km af, wat bij onze reispartners zoals Flixbus gemiddeld 20 u 55 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 98 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 55. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Schiphol Airport en arriveren in Milan, Stazione Centrale.

Busmaatschappijen: FlixBus van Schiphol naar Milaan

Koop je officiële tickets voor de bus van Schiphol naar Milaan bij FlixBus vanaf € 55 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare reis te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Schiphol naar Milaan

Pak eenvoudig de bus naar Milaan. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Schiphol naar Milaan te reizen.
FAQs
De goedkoopste bustickets van Schiphol naar Milaan zijn € 55. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Schiphol naar Milaan boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 98  te betalen voor een ticket voor de bus.
Bij de route van Schiphol naar Milaan per bus leg je ongeveer 826 km  af.
De reisduur met de bus van Schiphol naar Milaan kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 20 u 55 min.

Voordat je je reis van Schiphol naar Milaan gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Schiphol vanaf Schiphol Airport vertrekken en in Milaan aankomen op Milan, Stazione Centrale.

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Schiphol Airport en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 243 m naar het busstation in Milan, Stazione Centrale af.

Als je de bus van Schiphol naar Milaan, neemt biedt Flixbus de beste manier om snel naar Milaan te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Schiphol naar Milaan aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
De bus die het vroegst vanaf Schiphol naar Milaan vertrekt, gaat om 11: 45. De bus die het laatat Schiphol naar Milaan vertrekt, gaat om 20: 30. Je vindt op Omio de recentste dienstregeling voor de bus van Schiphol naar Milaan en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.
Tickets voor de bus van Schiphol naar Milaan kosten gemiddeld € 98, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Schiphol naar Milaan zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Schiphol naar Milaan reizen, is Milaan niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Milaan die een bezoek waard zijn, zijn Rome, Parijs of Napels. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Milaan

Meer reisopties per bus van Schiphol naar Milaan

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal