VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
14Renfe
za
23 okt.
14Renfe
zo
24 okt.
14Renfe
ma
25 okt.
14Renfe
di
26 okt.
14Renfe
wo
27 okt.
14Renfe
do
28 okt.
14Renfe
vr
29 okt.
14Renfe
za
30 okt.
14Renfe
zo
31 okt.
14Renfe
ma
1 nov.
14Renfe
di
2 nov.
14Renfe
wo
3 nov.
14Renfe
do
4 nov.
14Renfe
vr
5 nov.
14Renfe
za
6 nov.
14Renfe
zo
7 nov.
12Renfe
ma
8 nov.
14Renfe
di
9 nov.
14Renfe
wo
10 nov.
14Renfe

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Sevilla naar Córdoba?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Sevilla naar Córdoba aan?
  • Alsa, een grote Spaanse busmaatschappij die veel interregionale en internationale routes onderhoudt, biedt als enige bussen van Sevilla naar Córdoba aan.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Alsa heeft uitsluitend bussen van Sevilla naar Córdoba die rechtstreeks naar hun eindbestemming rijden.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Bussen van Sevilla naar Córdoba kunnen een reistijd hebben van 1 uur en 45 minuten tot 2 uur en 15 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bij Alsa tot vlak voor je vertrekdatum je bustickets reserveren, maar ook al een aantal maanden van tevoren.
  • Zijn er bustickets van Alsa bij Omio beschikbaar?
  • Wie zekerheid en service wil, kan zijn goedkope bustickets naar Córdoba eenvoudig en veilig online bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Alsa aan van Sevilla naar Córdoba?

Je hebt elke dag zeven of meer mogelijkheden om een busreis van Sevilla naar Córdoba te maken. Je reist in comfortabele bussen met ruime stoelen en aangename airconditioning. Alle ritten van Sevilla naar Córdoba gaan rechtstreeks, zonder overstap. Toch zijn er verschillen in reistijd, afhankelijk van het lokale verkeer. Je snelste reisoptie kent een reisduur van 1 uur en 45 minuten. Je kunt echter ook 2 uur en 15 uur over je rechtstreekse busreis doen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Sevilla?

Je bus van Sevilla naar Córdoba vertrekt van het grote busstation Estación de Autobuses aan de Plaza de Armas. Dit busstation vind je in het hart van de stad. Sevilla staat bekend om zijn goed functionerend systeem van openbaar vervoer. Kom je met de trein, dan neem je vanaf het centraal station een stadsbus of de metro. Als je naar Sevilla komt met streekvervoer, dan stopt je streekbus op hetzelfde busstation waar je bus naar Córdoba op je wacht.

Op welk busstation komen bussen aan in Córdoba?

Je bus uit Sevilla komt aan op het Estación de Autobuses van Córdoba. Dit grote busstation ligt in het centrum van Córdoba. Het officiële adres is Calle Campo Madre de Dios. Als je verder moet reizen dan Córdoba, dan kun je het beste een streekbus nemen die van hetzelfde platform vertrekt. Of je gaat naar het centraal station van Córdoba om daar een trein te nemen. Vanaf het busstation is het centraal station lopend te bereiken. Is je eindbestemming in Córdoba zelf, neem dan een stadsbus van de busmaatschappij Aucorsa.

Reistips

Busreizen van Sevilla naar Córdoba
Pak eenvoudig de bus naar Córdoba. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Sevilla naar Córdoba te reizen.
FAQs
Hoeveel kilometer is het van Sevilla naar Córdoba met de bus?
Overweeg je een bus ticket te kopen van Sevilla naar Córdoba? De afstand tussen Sevilla en Córdoba per bus is ongeveer 120 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Sevilla naar Córdoba te vinden.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Sevilla naar Córdoba?

Het meest populaire voor reizigers uit Sevilla is Sevilla San Bernardo. In Córdoba is het meest populaire onder reizigers Córdoba, Estación de Autobuses.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Sevilla en in Córdoba?

Als je vertrekt vanaf Sevilla, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Sevilla San Bernardo is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Córdoba te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Córdoba Córdoba, Estación de Autobuses is, dat 2 km van het centrum ligt.

Welke bieden vervoer aan van Sevilla naar Córdoba?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Sevilla naar Córdoba te brengen per bus. Op de route van On the route naar Córdoba van Sevilla kun je reizen met Alsa. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Sevilla naar Córdoba, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Córdoba vanuit Sevilla per bus, zijn er dan in de buurt van Córdoba nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel van onze klanten die een reis naar Córdoba per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Madrid, Málaga of Barcelona. Check Omio voor de beste verbindingen van Córdoba naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Sevilla naar Córdoba reizen? Kan ik per bus reizen?
Het is goed mogelijk om van Sevilla naar Córdoba te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Sevilla naar Córdoba te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Sevilla
Córdoba
Sevilla
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Sevilla - Córdoba

Bekijk gerelateerde reisinformatie: