Bus van Sevilla naar Córdoba

De goedkoopste busreizen Van Sevilla Naar Córdoba

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

13

Gemiddelde

13

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
09:50Sevilla2u00 11:50Córdoba
0 overstappen
131Enkele reis
goedkoopste
11:30Sevilla2u00 13:30Córdoba
0 overstappen
131Enkele reis
goedkoopste
15:45Sevilla2u10 17:55Córdoba
0 overstappen
131Enkele reis
goedkoopste
22:00Sevilla1u45 23:45Córdoba
0 overstappen
131Enkele reis
goedkoopste
18:30Sevilla2u05 20:35Córdoba
0 overstappen
131Enkele reis

Bustijden Sevilla naar Córdoba

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
09:30Sevilla2u20 11:50Córdoba
0 overstappen
09:50Sevilla2u00 11:50Córdoba
0 overstappen
11:30Sevilla2u00 13:30Córdoba
0 overstappen
15:15Sevilla2u40 17:55Córdoba
0 overstappen
15:45Sevilla2u10 17:55Córdoba
0 overstappen
18:30Sevilla2u05 20:35Córdoba
0 overstappen
22:00Sevilla1u45 23:45Córdoba
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.

De snelste bussen Van Sevilla Naar Córdoba

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

1 u 45 m

Gemiddelde

2 u 8 m

Bussen per dag

7

Afstand busreis

120 km

Van de 7 treinen die elke dag vertrekken vanaf Sevilla naar Córdoba rijden 7 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
22:00Sevilla1u45 23:45Córdoba
0 overstappen
131Enkele reis
2e snelste
09:50Sevilla2u00 11:50Córdoba
0 overstappen
131Enkele reis
2e snelste
11:30Sevilla2u00 13:30Córdoba
0 overstappen
131Enkele reis
18:30Sevilla2u05 20:35Córdoba
0 overstappen
131Enkele reis
15:45Sevilla2u10 17:55Córdoba
0 overstappen
131Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Sevilla naar Córdoba

distanceAfstand120 km
durationGemiddelde busduur1 h 45 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 13
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenInfobus of Alsa

Met bussen van Sevilla naar Córdoba leg je reis 120 km af wat gemiddeld 1 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Infobus of Alsa. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 13 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 13. Reizigers vertrekken het vaakst van Sevilla San Bernardo en arriveren in Córdoba, Estación de Autobuses.

Busmaatschappijen: Alsa van Sevilla naar Córdoba

Alsa geeft je vanaf € 13 tickets voor bussen tussen Sevilla en Córdoba. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

Alsa

Alsa is de belangrijkste aanbieder van busreisen in Spanje. Als dochteronderneming van de Britse bus operator National Express, biedt Alsa veel regionale, nationale en internationale routes en vervoert meer dan 300 miljoen passagiers per jaar. Alsa heeft een indrukwekkend bestand van bussen met verschillende niveaus van comfort en voorzieningen. Afgezien van het Alsa Normal- bus met gratis wifi, toiletten, voetsteunen en entertainment aan boord, bieden de Alsa Supra, Alsa Eurobus en de Alsa Premium bussen meer luxe diensten bij het reizen over de weg, afhankelijk van de specifieke route. Naast het standaardticket biedt Alsa andere bus tickets aan, zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes.

Welke bussen rijden er van Sevilla naar Córdoba?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Sevilla naar Córdoba aan?
  • Alsa, een grote Spaanse busmaatschappij die veel interregionale en internationale routes onderhoudt, biedt als enige bussen van Sevilla naar Córdoba aan.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Alsa heeft uitsluitend bussen van Sevilla naar Córdoba die rechtstreeks naar hun eindbestemming rijden.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Bussen van Sevilla naar Córdoba kunnen een reistijd hebben van 1 uur en 45 minuten tot 2 uur en 15 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bij Alsa tot vlak voor je vertrekdatum je bustickets reserveren, maar ook al een aantal maanden van tevoren.
  • Zijn er bustickets van Alsa bij Omio beschikbaar?
  • Wie zekerheid en service wil, kan zijn goedkope bustickets naar Córdoba eenvoudig en veilig online bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Alsa aan van Sevilla naar Córdoba?

Je hebt elke dag zeven of meer mogelijkheden om een busreis van Sevilla naar Córdoba te maken. Je reist in comfortabele bussen met ruime stoelen en aangename airconditioning. Alle ritten van Sevilla naar Córdoba gaan rechtstreeks, zonder overstap. Toch zijn er verschillen in reistijd, afhankelijk van het lokale verkeer. Je snelste reisoptie kent een reisduur van 1 uur en 45 minuten. Je kunt echter ook 2 uur en 15 uur over je rechtstreekse busreis doen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Sevilla?

Je bus van Sevilla naar Córdoba vertrekt van het grote busstation Estación de Autobuses aan de Plaza de Armas. Dit busstation vind je in het hart van de stad. Sevilla staat bekend om zijn goed functionerend systeem van openbaar vervoer. Kom je met de trein, dan neem je vanaf het centraal station een stadsbus of de metro. Als je naar Sevilla komt met streekvervoer, dan stopt je streekbus op hetzelfde busstation waar je bus naar Córdoba op je wacht.

Op welk busstation komen bussen aan in Córdoba?

Je bus uit Sevilla komt aan op het Estación de Autobuses van Córdoba. Dit grote busstation ligt in het centrum van Córdoba. Het officiële adres is Calle Campo Madre de Dios. Als je verder moet reizen dan Córdoba, dan kun je het beste een streekbus nemen die van hetzelfde platform vertrekt. Of je gaat naar het centraal station van Córdoba om daar een trein te nemen. Vanaf het busstation is het centraal station lopend te bereiken. Is je eindbestemming in Córdoba zelf, neem dan een stadsbus van de busmaatschappij Aucorsa.

Reistips: bus van Sevilla naar Córdoba

Pak eenvoudig de bus naar Córdoba. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Sevilla naar Córdoba te reizen.
FAQs
Bustickets van Sevilla naar Córdoba hoeven niet meer dan € 13 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Sevilla naar Córdoba voor je volgende vakantie.
In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 13  te betalen voor een bus ticket van Sevilla naar Córdoba.
Je moet erop rekenen ongeveer 120 km  af te leggen van Sevilla naar Córdoba per bus.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Sevilla naar Córdoba per bus is 1 h 45 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Sevilla naar Córdoba.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Sevilla naar Córdoba is het heel fijn om te weten dat Sevilla San Bernardo het meest populaire bus station is voor reizigers die van Sevilla vertrekken en dat Córdoba, Estación de Autobuses het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Córdoba.

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Sevilla San Bernardo, vinden op ongeveer 843 m van het stadscentrum van Sevilla. Het meest populaire busstation om aan te komen in Córdoba, heet Córdoba, Estación de Autobuses, en is ongeveer 3.6 km gelegen van zijn stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Sevilla naar Córdoba, kun je vertrouwen op Infobus of Alsa om snel naar Córdoba te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Sevilla naar Córdoba te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Ja, je kunt een directe bus van Sevilla naar Córdoba met Alsa  vinden op Omio. Je doet er goed aan erop te letten als je je bustickets gaat kopen, immers directe lijnen geven doorgaans meer gemak en besparen je veel tijd om op je bestemming te komen.
Een eerste bus voor deze reis vertrekt van Sevilla om 07: 30. Een laatste bus vertrekt van Sevilla om 20: 00. Check Omio voor de recentste bus schema van Sevilla naar Córdoba en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Je kunt zien dat een bus tussen Sevilla en Córdoba gemiddeld € 13 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Sevilla naar Córdoba over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Je bus trip van Sevilla naar Córdoba hoeft niet te eindigen in Córdoba. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Córdoba die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Madrid, Málaga of Barcelona. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Madrid, Málaga of Barcelona te gaan op Omio!
Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Sevilla naar Córdoba om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Sevilla naar Córdoba bus, zowel voor als tijdens de reis.
Het is goed mogelijk om van Sevilla naar Córdoba te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Sevilla naar Córdoba te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Sevilla
Córdoba

Meer reisopties per bus van Sevilla naar Córdoba

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal