VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
14 jun.
14Renfe
di
15 jun.
14Renfe
wo
16 jun.
14Renfe
do
17 jun.
14Renfe
vr
18 jun.
14Renfe
za
19 jun.
14Renfe
zo
20 jun.
14Renfe
ma
21 jun.
14Renfe
di
22 jun.
12Renfe
wo
23 jun.
14Renfe
do
24 jun.
14Renfe
vr
25 jun.
14Renfe
za
26 jun.
14Renfe
zo
27 jun.
14Renfe
ma
28 jun.
14Renfe
di
29 jun.
12Renfe
wo
30 jun.
12Renfe
do
1 jul.
14Renfe
vr
2 jul.
12Renfe
za
3 jul.
12Renfe
zo
4 jul.
12Renfe

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Sevilla naar Córdoba

Gem. reistijd
2 uren 55 minuten
Gem. busticket: 13
Beginpunt bus:Sevilla
Eindpunt bus:Córdoba
Afstand busreis:120 km
Busmaatschappijen:Alsa

Welke bussen rijden er van Sevilla naar Córdoba?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Sevilla naar Córdoba aan?
  • Alsa, een grote Spaanse busmaatschappij die veel interregionale en internationale routes onderhoudt, biedt als enige bussen van Sevilla naar Córdoba aan.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Alsa heeft uitsluitend bussen van Sevilla naar Córdoba die rechtstreeks naar hun eindbestemming rijden.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Bussen van Sevilla naar Córdoba kunnen een reistijd hebben van 1 uur en 45 minuten tot 2 uur en 15 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bij Alsa tot vlak voor je vertrekdatum je bustickets reserveren, maar ook al een aantal maanden van tevoren.
  • Zijn er bustickets van Alsa bij Omio beschikbaar?
  • Wie zekerheid en service wil, kan zijn goedkope bustickets naar Córdoba eenvoudig en veilig online bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Alsa aan van Sevilla naar Córdoba?

Je hebt elke dag zeven of meer mogelijkheden om een busreis van Sevilla naar Córdoba te maken. Je reist in comfortabele bussen met ruime stoelen en aangename airconditioning. Alle ritten van Sevilla naar Córdoba gaan rechtstreeks, zonder overstap. Toch zijn er verschillen in reistijd, afhankelijk van het lokale verkeer. Je snelste reisoptie kent een reisduur van 1 uur en 45 minuten. Je kunt echter ook 2 uur en 15 uur over je rechtstreekse busreis doen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Sevilla?

Je bus van Sevilla naar Córdoba vertrekt van het grote busstation Estación de Autobuses aan de Plaza de Armas. Dit busstation vind je in het hart van de stad. Sevilla staat bekend om zijn goed functionerend systeem van openbaar vervoer. Kom je met de trein, dan neem je vanaf het centraal station een stadsbus of de metro. Als je naar Sevilla komt met streekvervoer, dan stopt je streekbus op hetzelfde busstation waar je bus naar Córdoba op je wacht.

Op welk busstation komen bussen aan in Córdoba?

Je bus uit Sevilla komt aan op het Estación de Autobuses van Córdoba. Dit grote busstation ligt in het centrum van Córdoba. Het officiële adres is Calle Campo Madre de Dios. Als je verder moet reizen dan Córdoba, dan kun je het beste een streekbus nemen die van hetzelfde platform vertrekt. Of je gaat naar het centraal station van Córdoba om daar een trein te nemen. Vanaf het busstation is het centraal station lopend te bereiken. Is je eindbestemming in Córdoba zelf, neem dan een stadsbus van de busmaatschappij Aucorsa.

Reistips

Busreizen van Sevilla naar Córdoba
Pak eenvoudig de bus naar Córdoba. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Sevilla naar Córdoba te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Sevilla naar Córdoba?
Voordelige bus tickets van Sevilla naar Córdoba zijn al verkrijgbaar vanaf € 13, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Sevilla naar Córdoba?
Reizen per bus van Sevilla naar Córdoba kost gemiddeld € 13. Prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het tijdstip en jaar en hoe lang van tevoren je boekt. Meestal geldt: hoe eerder, hoe beter!
Wat is de afstand naar Córdoba van Sevilla per bus?
Als je reist van Sevilla naar Córdoba per bus, reken dan op een reisafstand tussen Sevilla en Córdoba van ongeveer 120 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Sevilla naar Córdoba?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Sevilla naar Córdoba. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Sevilla naar Córdoba te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 2 h.
Wat zijn de meest gebruikte in Sevilla en in Córdoba?

Het meest populaire voor reizigers uit Sevilla is Sevilla San Bernardo. In Córdoba is het meest populaire onder reizigers Córdoba, Estación de Autobuses.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Sevilla en in Córdoba?

Je vindt Sevilla San Bernardo, het door Omio reizigers meest gebruikte in Sevilla, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Córdoba is Córdoba, Estación de Autobuses, dat 0 km ligt van het centrum.

Welke zijn actief op de route van Sevilla van Córdoba?
Voor de beste bus van Sevilla naar Córdoba, kun je terecht bij de volgende: Alsa. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Sevilla naar Córdoba om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Sevilla naar Córdoba?
Wil je per bus reizen van Sevilla naar Córdoba? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Ik wil per bus reizen van Sevilla naar Córdoba. Welke andere plaatsen in de buurt van Córdoba zijn het waard om te bezoeken?
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Córdoba, reizen ook vaak naar Madrid, Málaga of Barcelona. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Córdoba en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Sevilla naar Córdoba?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Sevilla naar Córdoba wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Sevilla
Córdoba
Sevilla
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Sevilla - Córdoba

Bekijk gerelateerde reisinformatie: