VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
47Renfe
za
23 okt.
47Renfe
zo
24 okt.
47Renfe
ma
25 okt.
47Renfe
di
26 okt.
47Renfe
wo
27 okt.
47Renfe
do
28 okt.
47Renfe
vr
29 okt.
47Renfe
za
30 okt.
47Renfe
zo
31 okt.
47Renfe
ma
1 nov.
47Renfe
di
2 nov.
47Renfe
wo
3 nov.
47Renfe
do
4 nov.
47Renfe
vr
5 nov.
47Renfe
za
6 nov.
47Renfe
zo
7 nov.
47Renfe
ma
8 nov.
47Renfe
di
9 nov.
47Renfe
wo
10 nov.
47Renfe

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Welke bussen rijden er van Sevilla naar Granada?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Sevilla naar Granada aan?
  • Als je met de bus van Sevilla naar Granada wilt reizen, maak je altijd gebruik van de diensten van de Spaanse busmaatschappij Alsa of de iets meer luxe Alsa Supra.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Alle Alsa bussen van Sevilla naar Granada verzorgen een rechtstreekse reis.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Als je met Alsa van Sevilla naar Granada reist, moet je rekening houden met een reistijd die kan variëren tussen 3 uur en 3 uur en 45 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Bij Alsa is het mogelijk om je bustickets ruim van tevoren te reserveren, maar je kunt ze ook nog vlak voordat je vertrek,  bestellen.
  • Zijn er bustickets van Alsa bij Omio beschikbaar?
  • Voor extra zekerheid en goede service kun je bij Omio online je goedkope bustickets van Sevilla naar Granada reserveren.

Welke busreizen biedt Alsa aan van Sevilla naar Granada?

Alsa en Alsa Supra rijden ongeveer tien tot twaalf keer per dag van Sevilla naar Granada. Je hebt altijd te maken met een rechtstreekse busreis, zonder overstap. De snelste reistijd bedraagt 3 uur, maar het kan uitlopen tot 3 uur en 45 minuten. Bussen van Sevilla naar Granada vertrekken ruwweg elke twee uur, van de vroege ochtend tot in de avonduren. Je kunt je reis dus gemakkelijk plannen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Sevilla?

De meeste bussen van Sevilla naar Granada hebben het Estación de Autobuses aan de Plaza de Armas als vertrekpunt. Deze grote busterminal is een belangrijk verkeersknooppunt voor openbaar vervoer in Sevilla. Je kunt hier gemakkelijk komen via de trein en vervolgens een stadsbus, of met de stadsbussen, trams en metrolijnen vanuit het centrum van Sevilla.Een klein aantal bussen heeft Estación Prado de San Sebastian als beginpunt. Dit bus- en treinstation ligt in het centrum van Sevilla en is gemakkelijk te bereiken met de bus, tram of metro.

Op welk busstation komen bussen aan in Granada?

Het eindpunt van je busreis van Sevilla naar Granada is het grote busstation Estación de Autobuses aan de Avenida Juan Pablo II, ten noordwesten van het stadscentrum. Als je verder moet reizen, kun je het beste een stadsbus nemen. De buslijnen N4, SN1 en SN2 stoppen bij je eindpunt en brengen je naar binnen- en buitenwijken van Granada. 

Reistips

Busreizen van Sevilla naar Granada
Pak eenvoudig de bus naar Granada. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Sevilla naar Granada te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Sevilla naar Granada per bus?
De goedkoopste manier om van Granada naar Sevilla te komen is per bus en hoeft maar € 23 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bus tickets van Sevilla naar Granada bij Omio te kopen.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Sevilla naar Granada?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Sevilla naar Granada, kun je rekenen op een bedrag van € 23 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoe ver is het van Sevilla naar Granada per bus?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Granada van Sevilla van ongeveer 210 km. Als je overweegt een bus ticket van Sevilla naar Granada te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Wat is de gemiddelde reistijd van Sevilla naar Granada per bus?
De reis per bus van Sevilla naar Granada duurt gemiddeld 3 h. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Sevilla naar Granada.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Granada naar Sevilla?

Als je per bus van Sevilla naar Granada reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Sevilla vertrekken van Sevilla San Bernardo en dat de meeste mensen in Granada uitstappen op Granada, Estación De Autobuses.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Sevilla en Granada?

Bij het plannen van je reis naar Granada van Sevilla, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Sevilla is Sevilla San Bernardo, dat 0 km ligt van het centrum. In Granada is het populairste Granada, Estación De Autobuses en dat ligt ongeveer 1 km van het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Sevilla naar Granada te komen?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Sevilla naar Granada, kun je vertrouwen op Alsa, Alsa Supra of Infobus om snel naar Granada te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Sevilla naar Granada te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Sevilla naar Granada?
Bespaar geld en laat Omio de beste bus tickets enkele reis of retour zoeken van Sevilla naar Granada. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Sevilla naar Granada zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik aankom in Granada vanuit Sevilla per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Granada?
Veel van onze klanten die een reis naar Granada per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Madrid, Málaga of Barcelona. Check Omio voor de beste verbindingen van Granada naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Sevilla naar Granada te komen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Granada van Sevilla. Check Omio voor de beste beschikbare bus verbindingen van Sevilla naar Granada en koop je voordelige bus tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Sevilla
Sevilla
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Sevilla - Granada

Bekijk gerelateerde reisinformatie: