VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
25 jan.
25Renfe MD
19Alsa
wo
26 jan.
25Renfe MD
Vind prijzen
do
27 jan.
25Renfe MD
19Alsa
vr
28 jan.
25Renfe MD
19Alsa
za
29 jan.
25Renfe MD
19Alsa
zo
30 jan.
25Renfe MD
19Alsa
ma
31 jan.
25Renfe MD
19Alsa
di
1 feb.
25Renfe MD
19Alsa
wo
2 feb.
25Renfe MD
19Alsa
do
3 feb.
25Renfe MD
19Alsa
vr
4 feb.
25Renfe MD
Vind prijzen
za
5 feb.
25Renfe MD
19Alsa
zo
6 feb.
25Renfe MD
19Alsa
ma
7 feb.
25Renfe MD
19Alsa
di
8 feb.
25Renfe MD
19Alsa
wo
9 feb.
25Renfe MD
19Alsa
do
10 feb.
25Renfe MD
19Alsa
vr
11 feb.
25Renfe MD
19Alsa
za
12 feb.
25Renfe MD
19Alsa
zo
13 feb.
25Renfe MD
19Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Informatie over bussen tussen Sevilla en Málaga

distanceAfstand156 km
durationGemiddelde busduur2 h 45 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 19
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenAlsa, Alsa Supra of Eurolines Switzerland

Met bussen van Sevilla naar Málaga leg je reis 156 km af wat gemiddeld 2 h 45 min duurt bij onze reispartners zoals Alsa, Alsa Supra of Eurolines Switzerland. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 19 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 19. Reizigers vertrekken het vaakst van Sevilla San Bernardo en arriveren in Málaga, Puerto Málaga.

Busmaatschappijen: Bus tussen Sevilla en Málaga met Alsa

Vind de beste bussen tussen Sevilla en Málaga met Omio's reispartners Alsa vanaf € 19. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Alsa

Alsa is de belangrijkste bus operator in Spanje, een dochteronderneming van de Britse bus operator, National Express. Alsa biedt een breed scala aan nationale en internationale routes en vervoert jaarlijks meer dan 300 miljoen passagiers. Naast het standaardtarief biedt Alsa ticketsoorten zoals minimum-, gereduceerde en flexibele tarieven op bepaalde routes voor diegenen die geld willen besparen op busreisen. Hoewel de meeste reizigers het niet erg vinden om met de normale bussen te reizen met basisvoorzieningen zoals toiletten, gratis wifi, voetsteunen en entertainment aan boord, willen anderen misschien Alsa's luxe bussen proberen, zoals de Alsa Supra, Alsa Eurobus en Alsa Premium, die meer luxe voorzieningen bieden op specifieke routes.

Welke bussen rijden er van Sevilla naar Málaga?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Sevilla naar Málaga aan?
  • Ben je op zoek naar bussen van Sevilla naar Málaga, dan kun je terecht bij de Spaanse busmaatschappij Alsa.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Alsa verzorgt alle dagen van de week meerdere rechtstreekse bussen van Sevilla naar Málaga.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De snelste busreis brengt je na 3 uur rijden van Sevilla naar Málaga.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Het is mogelijk om je bustickets vlak voor je vertrekt te reserveren, maar Alsa biedt ook de gelegenheid om maanden van tevoren je busreis te reserveren.
  • Zijn er bustickets van Alsa bij Omio beschikbaar?
  • Omio levert je graag goedkope bustickets van Alsa voor je reis naar Málaga en zorgt voor een veilig online bestelsysteem.

Welke busreizen biedt Alsa aan van Sevilla naar Málaga?

Je kunt erop rekenen dat Alsa en de iets luxere variant Alsa Supra per dag tien tot twaalf ritten van Sevilla naar Málaga op het programma hebben staan. Je eerste rit vertrekt erg vroeg in de ochtend en je laatste reismogelijkheid ligt rond 19.30 uur 's avonds. Alle ritten gaan rechtstreeks, zonder overstap, en brengen je naar Málaga in 3 uur tot 3 uur en 45 minuten reizen.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Sevilla?

Je bus naar Málaga vertrekt van het Estación de Autobuses aan de Plaza de Armas in Sevilla. Dit is het belangrijkste busstation van de stad. Je kunt er snel komen door gebruik te maken van het goede openbaar vervoer van Sevilla. Je hebt de keuze uit stadsbussen, maar ook een aantal trams en metro's hebben dit busstation op hun route staan. Kom je uit de omgeving van Sevilla, kies dan voor een streekbus die eveneens op dit busstation zal stoppen.

Op welk busstation komen bussen aan in Málaga?

Het eindpunt van je reis naar Málaga is het Estación de Autobuses, dat je vlak naast het centraal station van Málaga vindt. Dit busstation bevindt zich in het stadscentrum. Je kunt gebruik maken van stadsbussen als je eindbestemming in de stad zelf ligt. Moet je nog verder dan Málaga, dan is het goed om te weten dat streekbussen vertrekken vanaf hetzelfde busstation. Ga je met de trein verder, dan bevinden de perrons zich op loopafstand. 

Reistips: Busreizen van Sevilla naar Málaga

Pak eenvoudig de bus naar Málaga. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Sevilla naar Málaga te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Sevilla naar Málaga?

Bustickets van Sevilla naar Málaga zijn al verkrijgbaar vanaf € 19 afhankelijk van hoelang van tevoren je deze bustickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!

Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Sevilla naar Málaga?

Als je je bustickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Sevilla naar Málaga voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 19.

Wat is de afstand van Sevilla naar Málaga als je reist per bus?

De afstand van van Sevilla naar Málaga per bus is bij benadering 156 km.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Sevilla naar Málaga?

The gemiddelde reistijd per bus van Sevilla naar Málaga is 2 h 45 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Sevilla naar Málaga.

Vanaf welk busstation in Sevilla zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Málaga zou ik moeten reizen?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Sevilla naar Málaga is het heel fijn om te weten dat Sevilla San Bernardo het meest populaire bus station is voor reizigers die van Sevilla vertrekken en dat Málaga, Puerto Málaga het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Málaga.

Waar is het busstation om van te vertrekken in Sevilla gesitueerd? Waar is busstation om aan te komen in Málaga gesitueerd?

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun bussen op Sevilla San Bernardo en moeten ongeveer 582 m reizen vanaf het stadscentrum om naar dit busstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Málaga arriveren het meest op Málaga, Puerto Málaga en moeten circa 476 m reizen vanaf dit busstation naar het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Sevilla naar Málaga?

Als je een bus neemt van Sevilla naar Málaga, biedt Alsa, Alsa Supra of Eurolines Switzerland de beste manier om snel naar Málaga te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Sevilla naar Málaga en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Zijn er goedkope busverbindingen zonder overstap naar Málaga van Sevilla?

Ja, er zijn directe bussen tussen Sevilla en Málaga, en jij kunt een directe bus voor deze reis vinden bij Alsa  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat reserveren voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een bustickets van Sevilla naar Málaga reserveren om de beste aanbieding te krijgen?

De prijs van een bustickets enkele reis van Sevilla naar Málaga kost gemiddeld € 19 als je de komende week gaat aanschaffen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor bussen van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je bustickets tussen Sevilla en Málaga een paar maanden van te voren boeken.

Ik wil per busreisen van Sevilla naar Málaga. Welke andere plaatsen in de buurt van Málaga zijn het waard om te bezoeken?

Veel reizigers die in Málaga aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Madrid, Barcelona of Granada. Als je erover denkt om Madrid, Barcelona of Granada te verkennen vanuit Málaga, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Sevilla naar Málaga per bus?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Sevilla naar Málaga zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Sevilla naar Málaga te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik van Sevilla naar Málaga reizen per bus in plaats van met de auto?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Málaga vanaf Sevilla. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Sevilla naar Málaga en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Sevilla
Málaga
Sevilla
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Sevilla - Málaga

Bekijk gerelateerde reisinformatie: