Bus van Siena naar Florence

De goedkoopste busreizen Van Siena Naar Florence

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

6

Gemiddelde

8

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:40Siena, Stazione Ferroviaria1u00 09:40Florence
0 overstappen
61Enkele reis
2e goedkoopste
18:00Siena, Stazione Ferroviaria1u00 19:00Florence
0 overstappen
81Enkele reis
18:55Siena, Stazione FS0u55 19:50Florence
0 overstappen
91Enkele reis
14:55Siena, Stazione FS0u55 15:50Florence
0 overstappen
91Enkele reis
16:45Siena, Stazione FS1u00 17:45Florence
0 overstappen
91Enkele reis

Bustijden Siena naar Florence

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
08:40Siena, Stazione Ferroviaria1u00 09:40Florence
0 overstappen
13:40Siena, Stazione FS0u55 14:35Florence
0 overstappen
14:55Siena, Stazione FS0u55 15:50Florence
0 overstappen
16:25Siena, Stazione FS0u55 17:20Florence
0 overstappen
16:45Siena, Stazione FS1u00 17:45Florence
0 overstappen
18:00Siena, Stazione Ferroviaria1u00 19:00Florence
0 overstappen
18:55Siena, Stazione FS0u55 19:50Florence
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste bussen Van Siena Naar Florence

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

55 m

Gemiddelde

57 m

Bussen per dag

7

Afstand busreis

50 km

Van de 7 treinen die elke dag vertrekken vanaf Siena naar Florence rijden 7 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
18:55Siena, Stazione FS0u55 19:50Florence
0 overstappen
91Enkele reis
snelste
14:55Siena, Stazione FS0u55 15:50Florence
0 overstappen
91Enkele reis
snelste
13:40Siena, Stazione FS0u55 14:35Florence
0 overstappen
91Enkele reis
snelste
16:25Siena, Stazione FS0u55 17:20Florence
0 overstappen
91Enkele reis
2e snelste
18:00Siena, Stazione Ferroviaria1u00 19:00Florence
0 overstappen
81Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Siena naar Florence

distanceAfstand50 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de bus1 u
priceGemiddelde busticketprijs€ 6
frequencyFrequentie29 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 27 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenFlixbus, BlaBlaCar, Itabus of Marozzi

Bij busreizen van Siena naar Florence leg je reis 50 km af, wat bij onze reispartners zoals Flixbus, BlaBlaCar, Itabus of Marozzi gemiddeld 1 u duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 29 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 5 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 6. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Siena en arriveren in Florence, Villa Costanza Tram T1.

Busmaatschappijen: FlixBus en Marozzi van Siena naar Florence

Bij FlixBus en Marozzi koop je vanaf € 5 tickets voor bussen van Siena naar Florence. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

FlixBus
Marozzi

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus Siena naar Florence bus informatie:

  • Gemiddelde duur: 10 u 50 min
  • Gemiddelde prijs: € 5
  • FlixBus frequentie: 2 per dag

Marozzi is een van de belangrijkste busmaatschappijen van Italië en biedt standaardtickets voor je volgende bus tussen Siena en Florence.

Op zoek naar een bus tussen Siena en Florence? Marozzi is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de van Siena naar Florence. Als officiële reispartner van Marozzi laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de bussen van Marozzi zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste bussen van Siena naar Florence vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor de bus die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar bussen van Siena naar Florence, kun je snel zien of het ticket van Marozzi een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je bus voor de Siena - Florence nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met Marozzi!

Reistips: bus van Siena naar Florence

Pak eenvoudig de bus naar Florence. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Siena naar Florence te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Florence naar Siena te reizen is per bus, met een prijs van slechts € 5, zeker als je ruim van tevoren boekt.
De busticketprijs voor een reis van Siena naar Florence is gemiddeld € 6  als je je tickets voor deze reis in de komende week wilt reserveren.
De afstand van Siena naar Florence per bus bedraagt ongeveer 50 km.
De gemiddelde reistijd met de bus van Siena naar Florence is 1 u. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Siena naar Florence koopt.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Siena naar Florence reizen, vertrekken in Siena vanaf Siena en stappen in Florence uit op Florence, Villa Costanza Tram T1.

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Siena en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 1.6 km naar het busstation in Florence, Villa Costanza Tram T1 af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Siena naar Florence kun je de bus nemen van Flixbus, BlaBlaCar, Itabus of Marozzi. Bekijk ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Siena naar Florence om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er zijn 27 directe busreizen per dag van Siena naar Florence. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus, Marino Autolinee, BlaBlaCar of Itabus. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Siena naar Florence is 29. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste Siena naar Florence de bus vertrekt om 06: 40   en een laatste de bus van Siena naar Florence vertrekt om 21: 50. Check de laatst bijgewerkte Siena naar Florence de bus tijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Tickets voor de bus van Siena naar Florence kosten gemiddeld € 6, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Siena naar Florence zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Voor veel van onze klanten die per bus van Siena naar Florence reizen, is Florence niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Florence die een bezoek waard zijn, zijn Rome, Milaan of Venetië. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Siena naar Florence zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je de bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de de bus van Siena naar Florence te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Het is goed mogelijk om van Siena naar Florence te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Siena naar Florence te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Siena
Florence

Meer reisopties per bus van Siena naar Florence

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal