Bus van Siena naar Pisa

De goedkoopste busreizen Van Siena Naar Pisa

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

5

Gemiddelde

11

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

19:00Siena1u00 20:00Pisa
0 overstappen
51Enkele reis
18:00Siena1u00 19:00Pisa
0 overstappen
51Enkele reis
10:20Siena1u10 11:30Pisa
0 overstappen
51Enkele reis
17:00Siena1u40 18:40Pisa
0 overstappen
81Enkele reis
12:20Siena2u20 14:40Pisa
0 overstappen
81Enkele reis

Bustijden Siena naar Pisa

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
04:40Siena, Stazione FS3u50 08:30Pisa, Autostazione Via Pietrasantina
0 overstappen
06:55Siena, Stazione FS2u25 09:20Pisa, Autostazione Via Pietrasantina
0 overstappen
10:20Siena1u10 11:30Pisa
0 overstappen
11:20Siena, Stazione FS2u15 13:35Pisa, Autostazione Via Pietrasantina
0 overstappen
12:20Siena2u20 14:40Pisa
0 overstappen
17:00Siena1u40 18:40Pisa
0 overstappen
18:00Siena1u00 19:00Pisa
0 overstappen
19:00Siena1u00 20:00Pisa
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste bussen Van Siena Naar Pisa

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u

Gemiddelde

1 u 57 m

Bussen per dag

8

Afstand busreis

87 km

Van de 8 treinen die elke dag vertrekken vanaf Siena naar Pisa rijden 8 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

19:00Siena1u00 20:00Pisa
0 overstappen
51Enkele reis
18:00Siena1u00 19:00Pisa
0 overstappen
51Enkele reis
10:20Siena1u10 11:30Pisa
0 overstappen
51Enkele reis
17:00Siena1u40 18:40Pisa
0 overstappen
81Enkele reis
snelste
11:20Siena, Stazione FS2u15 13:35Pisa, Autostazione Via Pietrasantina
0 overstappen
121Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Siena naar Pisa

distanceAfstand87 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de bus2 u 5 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 9
frequencyFrequentie6 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 6 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar, Regionale, Marozzi, Flixbus, Itabus of Marino Autolinee

Bij busreizen van Siena naar Pisa leg je reis 87 km af, wat bij onze reispartners zoals BlaBlaCar, Regionale, Marozzi, Flixbus, Itabus of Marino Autolinee gemiddeld 2 u 5 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 6 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 5 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 9. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Siena en arriveren in Pisa, Via delle Fiamme Gialle (Park Pietrasantina).

Busmaatschappijen: FlixBus, Marino Autolinee en Marozzi van Siena naar Pisa

Vind de beste bussen tussen Siena en Pisa met Omio-reispartners als FlixBus, Marino Autolinee en Marozzi al vanaf € 5. We kunnen ideale deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

Marino Autolinee
FlixBus
Marozzi

Het is gemakkelijk om je tussen Siena en Pisa ticket voor de bus bij Marino Autolinee online te boeken bij Omio! Bekijk eenvoudig de huidige dienstregelingen voor de bus van Marino Autolinee voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste tussen Siena en Pisa route en relevante reisinformatie (zoals toegestane bagage en voorzieningen aan boord) voor die bus en boek goedkope tickets online voor een bus van Marino Autolinee. Prijzen voor bussen tussen Siena en Pisa bij Marino Autolinee beginnen bij € 10 enkele reis als je van tevoren boekt, en je kunt verwachten rond de 87 km te reizen. Als je zoekt naar bussen in de Omio-app bij Marino Autolinee, kun je meteen controleren of de tickets van Marino Autolinee mobiele tickets zijn, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om papierloos te reizen wanneer je reist bus tussen Siena en Pisa. Laat Omio al het werk voor je doen om het beste ticket voor een bus van Siena naar Pisa bij Marino Autolinee te vinden, zodat je kunt genieten van een soepele en comfortabele reis!

Marino Autolinee van Siena naar Pisa bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 u 5 min
  • Gemiddelde prijs: € 10
  • Marino Autolinee frequentie: 1 per dag

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

FlixBus van Siena naar Pisa bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 u 40 min
  • Gemiddelde prijs: € 5
  • FlixBus frequentie: 5 per dag

Marozzi is een van de belangrijkste busmaatschappijen van Italië en biedt standaardtickets voor je volgende bus tussen Siena en Pisa.

Geniet van een vlotte en gemakkelijke tussen Siena en Pisa met Marozzi! Als officiële reispartner van Marozzi kan Omio je helpen bij het zoeken naar de huidige dienstregelingen van de bus bij Marozzi. Ook de beste routes van Siena naar Pisa kun je vergelijken, evenals de beschikbare klassetarieven voor deze route en informatie over bagagebeleid en voorzieningen aan boord. Koop het meest betaalbare ticket van Marozzi van Siena naar Pisa dat vandaag beschikbaar is. Als je in de Omio-app zoekt naar het ticket van Marozzi kun je ook zien of het een mobiele ticket is, zodat je papierloos kunt reizen in plaats van persoonlijk in de rij bij het busstation te moeten wachten om kaartjes te kopen. Zodra je je ideale route hebt gevonden, boek je in een paar eenvoudige stappen je bus van Siena naar Pisa enkele reis op Omio of in de Omio-app. Je kunt dan achterover leunen en genieten van de van Siena naar Pisa met gemak en comfort op een bus van Marozzi.

Reistips: bus van Siena naar Pisa

Pak eenvoudig de bus naar Pisa. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Siena naar Pisa te reizen.
FAQs
Bustickets van Siena naar Pisa hoeven niet meer dan € 5 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Siena naar Pisa.
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 9  te betalen voor een ticket voor de bus.
De afstand van Siena naar Pisa per bus bedraagt ongeveer 87 km.
De gemiddelde reistijd met de bus van Siena naar Pisa is 2 u 5 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Siena naar Pisa koopt.

Voordat je je reis van Siena naar Pisa gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de bus reizen vanuit Siena vanaf Siena vertrekken en in Pisa aankomen op Pisa, Via delle Fiamme Gialle (Park Pietrasantina).

De meeste mensen pakken de bus vanaf Siena, wat op ongeveer 1.6 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Pisa, Via delle Fiamme Gialle (Park Pietrasantina), dat op 3 km van het stadscentrum ligt.

Als je de bus van Siena naar Pisa, neemt biedt BlaBlaCar, Regionale, Marozzi, Flixbus, Itabus of Marino Autolinee de beste manier om snel naar Pisa te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Siena naar Pisa aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er zijn 6 directe busreizen per dag van Siena naar Pisa. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus of BlaBlaCar. Het is slim op tijd je bustickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Siena naar Pisa is 6. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Pak je iever vroeg in de ochtend busreizen pakt van Siena naar Pisa? De bus dat het vroegst vertrekt, gaat om 04: 55. Als je liever nacht busreizen van Siena naar Pisa hebt, neem je de bus dat het laatst vertrekt, om 16: 00. Omio toont jou een recentste de bus van Siena naar Pisa, zodat je de ideale vertrektijd voor deze reis kunt boeken.
Tickets voor de bus van Siena naar Pisa kosten gemiddeld € 9, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je bustickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de bus van Siena naar Pisa zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel van onze klanten die een reis naar Pisa per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Florence, Rome of Milaan. Check Omio voor de beste verbindingen van Pisa naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Als je per bus wilt reizen van Siena naar Pisa met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je de bus tussen Siena en Pisa, zowel vooraf als tijdens je reis.
Reizen van Siena naar Pisa zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Siena naar Pisa.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Siena

Meer reisopties per bus van Siena naar Pisa

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal