Busreizen in Spanje

zo 22 sep.
Eenvoudig vinden
Kies de goedkoopste en snelste routes van ruim 800 officiële partners
Reis op je eigen manier
Geniet van reizen met een trein, bus en vlucht in Europa
Tickets voor je reis
We staan voor je klaar

Deze bedrijven vertrouwen ons.
We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Ouibus
National Express

Busreizen naar Spanje

Dagelijks vertrekken er bussen van FlixBus en Eurolines van Nederland naar Spanje. Onderweg kom je langs België, Frankrijk en een enkele keer ook Duitsland. Wil je een busreis naar Spanje maken? Dan ben je ongeveer 50 euro kwijt voor een busticket. Als je zelf een busreis boekt en apart een accommodatie regelt, kun je flink veel geld besparen op een reis naar Spanje. Gebruik de bovenstaande zoekfunctie om te beginnen met het plannen van een busreis van plaats A naar plaats B.

Populaire busroutes in Spanje

Vanuit hoofdstad Madrid kun je eenvoudig een busreis naar omliggende steden maken. De populairste verbindingen zijn de routes die Madrid verbinden met grote Spaanse steden als Barcelona, Zaragoza, Sevilla, Valencia en Bilbao. Deze busreizen zijn goed georganiseerd en vertrekken dagelijks vanaf verschillende locaties, waardoor reizigers meerdere opties hebben om hun trip te plannen. De landschappen tussen deze steden kunnen sterk veranderen; van het drogere Castilla tot de groenere gedeeltes in het noorden. Madrid en Barcelona zijn ook goed verbonden met andere Europese steden zoals Londen, Parijs, Düsseldorf, Lissabon, Genève en Brussel.

Faciliteiten en diensten in de bus

Op de meeste bussen kun je gebruikmaken van diensten en faciliteiten als wifi, toilet, films, kranten en verkoelende drankjes die je kunt kopen. Het aanbod varieert per bus en per busmaatschappij.

Welke busmaatschappijen zijn er actief in Spanje?

De grootste busmaatschappij in Spanje is Alsa, gezien het groot aantal passagiers en enorm aanbod aan bestemmingen. Met de buslijn Supra bieden ze extra diensten aan in de bus die je normaalgesproken alleen verwacht bij een vlucht. Andere populaire busmaatschappijen zijn Samar, Socibus, Avanza, Conda en Daibus Hilfe.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone

We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren, gebruikersgedrag te analyseren en voor de retargeting van Omio's advertenties op andere websites. Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.