Goedkope busreizen van Trente naar Florence

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Cheapest

62

Average

62

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Trente naar Florence bedraagt ongeveer € 62 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 62.

goedkoopste
19:55Trento, Lungadige Monte Grappa5u35 01:30Florence
1 changes
621Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Trente naar Florence

Bussen weergeven voor morgen, ma 23 mei
19:55Trento, Lungadige Monte Grappa5u35 01:30Florence
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
23 mei
23Regionale
55Marino Autolinee
di
24 mei
23Regionale
16Flixbus
wo
25 mei
23Regionale
54Marino Autolinee
do
26 mei
23Regionale
32Flixbus
vr
27 mei
23Regionale
34Flixbus
za
28 mei
23Regionale
45Frecciarossa
zo
29 mei
23Regionale
51Marino Autolinee
ma
30 mei
23Regionale
49Marino Autolinee
di
31 mei
23Regionale
51Marino Autolinee
wo
1 jun.
23Regionale
49Marino Autolinee
do
2 jun.
23Regionale
32Flixbus
vr
3 jun.
23Regionale
32Flixbus
za
4 jun.
23Regionale
34Marino Autolinee
zo
5 jun.
23Regionale
41Marino Autolinee
ma
6 jun.
23Regionale
39Marino Autolinee
di
7 jun.
23Regionale
34Marino Autolinee
wo
8 jun.
23Regionale
34Marino Autolinee
do
9 jun.
23Regionale
18Flixbus
vr
10 jun.
23Regionale
26Flixbus
za
11 jun.
23Regionale
18Flixbus

Bus tijden from Trente naar Florence

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mei

Snelste reis

5 u 35 m

Gemiddelde

5 u 35 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

256 km

Het is lastig om van Trente naar Florence te reizen zonder minstens een overstap.

snelste
19:55Trento, Lungadige Monte Grappa5u35 01:30Florence
1 changes
621Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Trente naar Florence

distanceAfstand256 km
durationGemiddelde busduur5 h 20 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 41
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenMarino Autolinee, BlaBlaCar of Flixbus

Met bussen van Trente naar Florence leg je reis 256 km af wat gemiddeld 5 h 20 min duurt bij onze reispartners zoals Marino Autolinee, BlaBlaCar of Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 41 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 16. Reizigers vertrekken het vaakst van Trento en arriveren in Florence, Villa Costanza Tram T1.

Busmaatschappijen: FlixBus van Trente naar Florence

Je kunt reizen met een bus van Trente naar Florence met FlixBus voor slechts € 16. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Trente naar Florence

Pak eenvoudig de bus naar Florence. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Trente naar Florence te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Trente naar Florence?

Voordelige bustickets van Trente naar Florence zijn al verkrijgbaar vanaf € 16, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Trente naar Florence?

De bus prijs van Trente naar Florence is gemiddeld € 41  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.

Wat is de afstand naar Florence van Trente per bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Trente en Florence per bus ongeveer 256 km  is.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Trente naar Florence per bus?

De reis per bus van Trente naar Florence duurt gemiddeld 5 h 20 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Trente naar Florence.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Trente en in Florence?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Trente naar Florence, vertrekken meestal van Trento in Trente en komen aan op Florence, Villa Costanza Tram T1 in Florence. Het is altijd handig om deze busterminals in Trente en Florence te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het Trente busstation? Waar is het Florence busstation?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Trento en reizen ongeveer 998 m van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Florence, Villa Costanza Tram T1 en moeten ongeveer 11.6 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Florence.

Welke busmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Trente naar Florence te komen?

Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Trente naar Florence, kun je vertrouwen op Marino Autolinee, BlaBlaCar of Flixbus om snel naar Florence te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke busmaatschappijen voor de reis van Trente naar Florence te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.

Hoe vind ik een route per bus van Trente naar Florence zonder overstap?

Ja, je kunt een directe bus van Trente naar Florence met BlaBlaCar  vinden op Omio. Je doet er goed aan erop te letten als je je bustickets gaat kopen, immers directe lijnen geven doorgaans meer gemak en besparen je veel tijd om op je bestemming te komen.

Wanneer kan ik een eerste bus van Trente naar Florence nemen? Wanneer kan ik een laatste bus van de dag nemen?

Een eerste Trente naar Florence bus vertrekt om 06: 19   en een laatste bus van Trente naar Florence vertrekt om 19: 15. Check de laatst bijgewerkte Trente naar Florence bus schema op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.

Hoe vroeg moet ik bustickets aanschaffen voor Trente naar Florence om de beste aanbiedingen te krijgen?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets van Trente naar Florence gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 41 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Trente naar Florence een paar maanden van tevoren te boeken.

Ik wil per busreisen van Trente naar Florence. Welke andere plaatsen in de buurt van Florence zijn het waard om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Florence, reizen ook vaak naar Rome, Milaan of Venetië. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Florence en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Wat is de beste manier om te reizen van Trente naar Florence per bus met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Trente naar Florence per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Trente naar Florence boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Trente naar Florence reizen? Kan ik per busreisen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Florence vanaf Trente. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Trente naar Florence en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Trente
Florence
Trento
Voorzieningen
Trento
Voorzieningen

Meer reisopties per bus van Trente naar Florence

Bekijk gerelateerde reisinformatie: