Bustijden Utrecht naar Berlijn

Bussen weergeven voor morgen, zo 23 jan.
17:00Utrecht, Centraal Station10u00 03:00Berlin, ZOB
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
54FlixTrain
52Sindbad
80Eurowings
ma
24 jan.
65Deutsche Bahn
52Sindbad
80Eurowings
di
25 jan.
53Deutsche Bahn
52Sindbad
100Eurowings
wo
26 jan.
50Deutsche Bahn
52Sindbad
120Eurowings
do
27 jan.
45Deutsche Bahn
52Sindbad
120Eurowings
vr
28 jan.
34FlixTrain
52Sindbad
48Eurowings
za
29 jan.
38Deutsche Bahn with connection
52Sindbad
208KLM
zo
30 jan.
42FlixTrain
52Sindbad
44easyJet
ma
31 jan.
35Deutsche Bahn
50Flixbus
40easyJet
di
1 feb.
35Deutsche Bahn
46Flixbus
38Eurowings
wo
2 feb.
35Deutsche Bahn
52Sindbad
70Eurowings
do
3 feb.
38Deutsche Bahn
Vind prijzen
30Eurowings
vr
4 feb.
32FlixTrain
29BlaBlaCar Bus
43easyJet
za
5 feb.
35Deutsche Bahn
22BlaBlaCar Bus
41easyJet
zo
6 feb.
24FlixTrain
22BlaBlaCar Bus
30Eurowings
di
8 feb.
35Deutsche Bahn
50Flixbus
41easyJet
wo
9 feb.
35Deutsche Bahn
52Sindbad
30Eurowings
do
10 feb.
35Deutsche Bahn
22BlaBlaCar Bus
41easyJet
vr
11 feb.
35Deutsche Bahn
22BlaBlaCar Bus
51easyJet

De snelste bussen Van Utrecht Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 23 jan.

Snelste reis

10 u

Gemiddelde

10 u

Bussen per dag

1

Afstand busreis

565 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Utrecht naar Berlijn rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 10 u over de afstand van 565 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 10 u zijn.

De langzaamste busreizen doen er 10 u over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
17:00Utrecht, Centraal Station10u00 03:00Berlin, ZOB
0 changes
521Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Utrecht naar Berlijn

distanceAfstand565 km
durationGemiddelde busduur10 h
priceGemiddelde busticketsprijs€ 52
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France of Flixbus

Met bussen van Utrecht naar Berlijn leg je reis 565 km af wat gemiddeld 10 h duurt bij onze reispartners zoals Eurolines France of Flixbus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 52 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 52. Reizigers vertrekken het vaakst van Utrecht Centraal en arriveren in Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.

Busmaatschappijen: Utrecht naar Berlijn met FlixBus

Je kunt reizen met een bus tussen Utrecht en Berlijn met FlixBus voor slechts € 52. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Utrecht naar Berlijn?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Utrecht naar Berlijn aan?
  • Je kunt bij Eurolines en Flixbus comfortabele en goedkope bussen van Utrecht naar Berlijn boeken.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Het grootste deel van de aangeboden busreizen van Flixbus en Eurolines kennen een overstap, maar per dag bieden ze elk ook rechtstreekse busreizen aan.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Flixbus biedt de kortste reis van Utrecht naar Berlijn aan en legt de afstand in 8 uur en 50 minuten af.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  •   Als je bussen van Utrecht naar Berlijn wilt boeken, kan dit bij beide maatschappijen tot vlak voor de datum van vertrek.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Je kiest voor veiligheid en snelheid als je goedkope bustickets van Utrecht naar Berlijn online bestelt bij Omio.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Utrecht naar Berlijn?

Je kunt per dag vier tot vijf keer een bus van Flixbus naar Berlijn nemen. Flixbus biedt zowel busreizen met overstap als rechtstreekse bussen aan. Neem je een rechtstreekse bus, dan duurt je reis 8 uur en 50 minuten. Een busreis met overstap duurt minimaal 11 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Utrecht naar Berlijn?

Eurolines rijdt dagelijks vier tot vijf keer van Utrecht naar Berlijn. Een rechtstreekse busreis neemt 8 uur en 50 minuten in beslag. Bij een reis met overstap kun je het beste rekenen op ten minste 15 uur.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Utrecht?

Je bus van Utrecht naar Berlijn vertrekt van Utrecht Centraal Station, vanaf de Jaarbeurszijde. Utrecht Centraal is zeer goed bereikbaar met stadsbussen, streekbussen en treinreizigers kennen Utrecht als hét centrale knooppunt van spoorlijnen.

Op welk busstation komen bussen aan in Berlijn?

Berlijn ZOB staat voor Zentraler Omnibus Bahnhof. Dit internationale busstation is de eindhalte voor bussen van Eurolines en voor een aantal bussen van Flixbus. Vanaf ZOB ga je met de metro, stadsbussen of de trein naar je eindbestemming.

Sommige bussen van Flixbus hebben Berlijn Alexanderplatz als eindbestemming. Vanaf dit grote en centraal gelegen plein ga je verder met de metro of je kiest voor een stadsbus.

Flixbus kan je ook afzetten op het treinstation Berlijn-Wannsee. Dit klassieke treinstation ligt op een verkeersknooppunt. Voor je verdere reis heb je de keuze uit stadsbussen, treinen of de zeer regelmatig rijdende metro.

Reistips: Busreizen van Utrecht naar Berlijn

Pak eenvoudig de bus naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Berlijn te reizen.
FAQs

Hoe goedkoop kan ik reizen van Utrecht naar Berlijn per bus?

Het goedkoopst mogelijke bustickets van Utrecht naar Berlijn is € 52. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Utrecht naar Berlijn boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je bustickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!

Wat is de gemiddelde prijs van een busticket van Utrecht naar Berlijn?

Als je je bustickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Utrecht naar Berlijn voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 52.

Wat is de afstand van Utrecht naar Berlijn als je reist per bus?

De bus afstand van Utrecht naar Berlijn is circa 565 km.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Utrecht naar Berlijn per bus?

De reisduur per bus van Utrecht naar Berlijn kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 10 h.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Utrecht en Berlijn zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Utrecht naar Berlijn is het heel fijn om te weten dat Utrecht Centraal het meest populaire bus station is voor reizigers die van Utrecht vertrekken en dat Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Berlijn.

Waar is het busstation in Utrecht? Waar is het busstation in Berlijn?

Reizigers stappen het vaakst op hun bus op Utrecht Centraal en reizen ongeveer 851 m van het stadscentrum naar dit busstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof en moeten ongeveer 9.1 km reizen vanaf het busstation naar het stadscentrum in Berlijn.

Welke busmaatschappijen zijn actief op de route van Utrecht van Berlijn?

Als je een bus neemt van Utrecht naar Berlijn, biedt Eurolines France of Flixbus de beste manier om snel naar Berlijn te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Utrecht naar Berlijn en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.

Hoe ver van tevoren moet ik aanschaffen om bustickets van Utrecht naar Berlijn te scoren met de beste prijs?

Over het algemeen, raden we aan tickets voor bussen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je bustickets van Utrecht naar Berlijn gaat reserveren binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 52 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je bustickets van Utrecht naar Berlijn een paar maanden van tevoren te boeken.

Ik ben mijn geplande reis van Utrecht naar Berlijn per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Berlijn, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Berlijn, reizen ook vaak naar Amsterdam, Praag of Parijs. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Berlijn en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan ik reizen per bus tussen Utrecht en Berlijn met de Omio-app?

Als je wilt reizen van Utrecht naar Berlijn per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Utrecht naar Berlijn boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Utrecht naar Berlijn reizen? Kan ik per busreisen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Utrecht naar Berlijn te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Utrecht naar Berlijn vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Berlijn
Utrecht Centraal
Voorzieningen