VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
Vind prijzen
14Flixbus
zo
23 jan.
Vind prijzen
18Flixbus
ma
24 jan.
43NS International | IC
Vind prijzen
di
25 jan.
43NS International | IC
Vind prijzen
wo
26 jan.
21NS International | IC
Vind prijzen
do
27 jan.
21NS International | IC
14Flixbus
vr
28 jan.
28NS International | IC
12Flixbus
za
29 jan.
28NS International | IC
12Flixbus
zo
30 jan.
28NS International | IC
9Flixbus
ma
31 jan.
21NS International | IC
Vind prijzen
di
1 feb.
21NS International | IC
Vind prijzen
wo
2 feb.
21NS International | IC
Vind prijzen
do
3 feb.
21NS International | IC
9Flixbus
vr
4 feb.
28NS International | IC
12Flixbus
za
5 feb.
28NS International | IC
Vind prijzen
zo
6 feb.
28NS International | IC
12Flixbus
ma
7 feb.
21NS International | IC
Vind prijzen
di
8 feb.
21NS International | IC
Vind prijzen
wo
9 feb.
21NS International | IC
Vind prijzen
do
10 feb.
21NS International | IC
9Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Utrecht naar Brussel

distanceAfstand147 km
durationGemiddelde busduur3 h 10 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 17
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Eurolines France, Ouibus of Eurolines Switzerland

Met bussen van Utrecht naar Brussel leg je reis 147 km af wat gemiddeld 3 h 10 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Eurolines France, Ouibus of Eurolines Switzerland. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 9 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 17. Reizigers vertrekken het vaakst van Utrecht Centraal en arriveren in Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Busmaatschappijen: Bus tussen Utrecht en Brussel met FlixBus

Vind de beste bussen tussen Utrecht en Brussel met Omio's reispartners FlixBus vanaf € 9. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope busmaatschappijen in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Welke bussen rijden er van Utrecht naar Brussel?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Utrecht naar Brussel aan?
  • Snelle en goedkope bussen van Ouibus, Eurolines en Flixbus brengen je veilig van Utrecht naar Brussel.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Ouibus, Eurolines en Flixbus bieden rechtstreekse busreizen aan, maar je kunt bij Flixbus ook een nachtbus boeken met een overstap in Antwerpen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Eurolines is in staat om je in 2 uur en 45 minuten van Utrecht naar Brussel te brengen.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Bij Ouibus mag je tickets 4 maanden voor je vertrek reserveren, bij Eurolines kun je 45 dagen aanhouden en voor Flixbus varieert het tussen 4-6 weken. Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Goedkoop en snel je tickets voor bussen van Utrecht naar Brussel bestellen gaat heel eenvoudig via Omio.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Utrecht naar Brussel?

Elke dag heeft Ouibus één busreis tussen Utrecht en Brussel in het schema staan. Deze gaat altijd rechtstreeks en heeft een reisduur van exact 3 uur.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Utrecht naar Brussel?

Bij Eurolines heb je de keuze uit 3-4 directe busverbindingen tussen Utrecht en Brussel. Je reistijd varieert van 2 uur en 30 minuten tot 3 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Utrecht naar Brussel?

Bussen van Utrecht naar Brussel van Flixbus vertrekken elke dag ongeveer 6-7 maal. Voor je snelste directe busreis heb je 2 uur en 45 minuten nodig. De nachtbus met overstap in Antwerpen is 4 uur en 30 minuten onderweg.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Utrecht?

Je vindt het internationale busstation aan de Jaarbeurszijde van station Utrecht Centraal. Utrecht Centraal is een belangrijk verkeersknooppunt en gemakkelijk te bereiken met bussen en de trein.

Op welke busstations komen bussen aan in Brussel?

Nachtbussen van Flixbus hebben het centrale station Brussel Zuid als eindpunt. Vanaf dit station neem je de metro, tram of bus.

Ouibus zet je af op Rue de France. Deze straat ligt op een paar minuten loopafstand van het centrale station Brussel Zuid. Van hieruit kies je voor de tram, metro of stadsbussen om je eindbestemming te bereiken.

De meeste bussen van Flixbus en alle Eurolines bussen brengen je rechtstreeks naar station Brussel Noord. Brussel Noord is goed bereikbaar met trams, metro en stadsbussen.

Reistips: Busreizen van Utrecht naar Brussel

Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Brussel te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke bustickets van Utrecht naar Brussel?

Bustickets van Utrecht naar Brussel hoeven niet meer dan € 9 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Utrecht naar Brussel voor je volgende vakantie.

Wat kost de bus van Utrecht naar Brussel gemiddeld?

Als je je bustickets in de komende week wilt kopen, kun je voor een enkele reis van Utrecht naar Brussel voor een bus ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 17.

Hoeveel kilometer is het van Utrecht naar Brussel met de bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand tussen Utrecht en Brussel per bus ongeveer 147 km  is.

Wat is de gemiddelde reistijd van Utrecht naar Brussel per bus?

De reisduur per bus van Utrecht naar Brussel kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 3 h 10 min.

Als ik per bus wil reizen, welke busterminals in Utrecht en Brussel zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Utrecht naar Brussel, vertrekken meestal van Utrecht Centraal in Utrecht en komen aan op Brussels, Brussels South (Gare du Midi) in Brussel. Het is altijd handig om deze busterminals in Utrecht en Brussel te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar is het busstation in Utrecht om naar Brussel te gaan? Waar is het busstation in Brussel gelegen?

Je kunt het meest populaire vertrek busstation voor deze reis, Utrecht Centraal, vinden op ongeveer 851 m van het stadscentrum van Utrecht. Het meest populaire busstation om aan te komen in Brussel, heet Brussels, Brussels South (Gare du Midi), en is ongeveer 2.1 km gelegen van zijn stadscentrum.

Welke busmaatschappijen bieden vervoer aan van Utrecht naar Brussel?

Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Utrecht naar Brussel kun je een bus nemen van Flixbus, Eurolines France, Ouibus of Eurolines Switzerland. Check ook zeker alle andere busmaatschappijen die vervoer bieden op de route van Utrecht naar Brussel om te zien wat voor voordelen zij bieden.

Zijn er goedkope busverbindingen zonder overstap naar Brussel van Utrecht?

Ja, er zijn directe bussen tussen Utrecht en Brussel, en jij kunt een directe bus voor deze reis vinden bij Flixbus  op Omio. Het is goed om erop te letten wanneer je gaat reserveren voor je bustickets omdat non-stopdiensten je meestal sneller op je bestemming brengen en meer gemak leveren.

Hoe vroeg moet ik bustickets aanschaffen voor Utrecht naar Brussel om de beste aanbiedingen te krijgen?

De prijs van een bustickets enkele reis van Utrecht naar Brussel kost gemiddeld € 17 als je de komende week gaat reserveren. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor bussen van alle mogelijke busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je bustickets tussen Utrecht en Brussel een paar maanden van te voren boeken.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Brussel vanuit Utrecht per bus, zijn er dan in de buurt van Brussel nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Voor veel van onze klanten die per bus van Utrecht naar Brussel reizen, is Brussel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Brussel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Utrecht naar Brussel?

Als je wilt reizen van Utrecht naar Brussel per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Utrecht naar Brussel boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Utrecht naar Brussel reizen? Kan ik per busreisen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Brussel vanaf Utrecht. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Utrecht naar Brussel en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Brussel
Utrecht Centraal
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Utrecht - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: