Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
16 jun.
42NS International | IC
Vind prijzen
do
17 jun.
21NS International | IC
9Flixbus
vr
18 jun.
Vind prijzen
9BlaBlaCar Bus
za
19 jun.
38Thalys
9BlaBlaCar Bus
zo
20 jun.
42NS International | IC
13Flixbus
ma
21 jun.
21NS International | IC
Vind prijzen
di
22 jun.
21NS International | IC
Vind prijzen
wo
23 jun.
21NS International | IC
Vind prijzen
do
24 jun.
21NS International | IC
9Flixbus
vr
25 jun.
28NS International | IC
9Flixbus
za
26 jun.
28NS International | IC
9BlaBlaCar Bus
zo
27 jun.
28NS International | IC
9BlaBlaCar Bus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisinformatie voor bussen van Utrecht naar Brussel

Gem. reistijd
3 uren 54 minuten
Gem. busticket: 11
Beginpunt bus:Utrecht
Eindpunt bus:Brussel
Afstand busreis:148 km
Busmaatschappijen:Flixbus, BlaBlaCar Bus

Welke bussen rijden er van Utrecht naar Brussel?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Utrecht naar Brussel aan?
  • Snelle en goedkope bussen van Ouibus, Eurolines en Flixbus brengen je veilig van Utrecht naar Brussel.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Ouibus, Eurolines en Flixbus bieden rechtstreekse busreizen aan, maar je kunt bij Flixbus ook een nachtbus boeken met een overstap in Antwerpen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Eurolines is in staat om je in 2 uur en 45 minuten van Utrecht naar Brussel te brengen.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Bij Ouibus mag je tickets 4 maanden voor je vertrek reserveren, bij Eurolines kun je 45 dagen aanhouden en voor Flixbus varieert het tussen 4-6 weken. Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Goedkoop en snel je tickets voor bussen van Utrecht naar Brussel bestellen gaat heel eenvoudig via Omio.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Utrecht naar Brussel?

Elke dag heeft Ouibus één busreis tussen Utrecht en Brussel in het schema staan. Deze gaat altijd rechtstreeks en heeft een reisduur van exact 3 uur.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Utrecht naar Brussel?

Bij Eurolines heb je de keuze uit 3-4 directe busverbindingen tussen Utrecht en Brussel. Je reistijd varieert van 2 uur en 30 minuten tot 3 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Utrecht naar Brussel?

Bussen van Utrecht naar Brussel van Flixbus vertrekken elke dag ongeveer 6-7 maal. Voor je snelste directe busreis heb je 2 uur en 45 minuten nodig. De nachtbus met overstap in Antwerpen is 4 uur en 30 minuten onderweg.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Utrecht?

Je vindt het internationale busstation aan de Jaarbeurszijde van station Utrecht Centraal. Utrecht Centraal is een belangrijk verkeersknooppunt en gemakkelijk te bereiken met bussen en de trein.

Op welke busstations komen bussen aan in Brussel?

Nachtbussen van Flixbus hebben het centrale station Brussel Zuid als eindpunt. Vanaf dit station neem je de metro, tram of bus.

Ouibus zet je af op Rue de France. Deze straat ligt op een paar minuten loopafstand van het centrale station Brussel Zuid. Van hieruit kies je voor de tram, metro of stadsbussen om je eindbestemming te bereiken.

De meeste bussen van Flixbus en alle Eurolines bussen brengen je rechtstreeks naar station Brussel Noord. Brussel Noord is goed bereikbaar met trams, metro en stadsbussen.

Busreizen van Utrecht naar Brussel
Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Brussel te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Utrecht naar Brussel?
Bus tickets van Utrecht naar Brussel zijn al verkrijgbaar vanaf € 9 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per bus van Utrecht naar Brussel?
Bus kaartjes van Utrecht naar Brussel kosten gemiddeld € 10. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is het van Utrecht naar Brussel per bus?
Als je reist van Utrecht naar Brussel per bus, reken dan op een reisafstand tussen Utrecht en Brussel van ongeveer 147 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd van Utrecht naar Brussel per bus?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Utrecht naar Brussel per bus is 2 h 35 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Utrecht naar Brussel.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Utrecht naar Brussel?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Utrecht naar Brussel, vertrekken meestal van Utrecht Centraal in Utrecht en komen aan op Brussels, Brussels South (Gare du Midi) in Brussel. Het is altijd handig om deze in Utrecht en Brussel te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Waar zijn de in Utrecht in Brussel?

Bij het plannen van je reis naar Brussel van Utrecht, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Utrecht is Utrecht Centraal, dat 0 km ligt van het centrum. In Brussel is het populairste Brussels, Brussels South (Gare du Midi) en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Utrecht naar Brussel te komen?
Als je op zoek bent naar goedkope bussen van Utrecht naar Brussel, kun je vertrouwen op Flixbus, Eurolines France, Ouibus of Bla Bla Bus om snel naar Brussel te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke voor de reis van Utrecht naar Brussel te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Als ik wil reizen van Utrecht naar Brussel, hoe vind ik dan een directe bus?
Zoek je een directe bus van Utrecht naar Brussel? Overweeg om bus tickets van Utrecht naar Brussel te kopen van Flixbus. Als je geen perfecte verbinding per bus van Utrecht naar Brussel vindt, check dan andere aanbiedingen op de route en combineer ze naar wens om snel in Brussel te komen.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Utrecht naar Brussel te reizen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Utrecht naar Brussel per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Utrecht naar Brussel in de Omio app.
Ik ben mijn geplande reis van Utrecht naar Brussel per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brussel, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per bus van Utrecht naar Brussel reizen, is Brussel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Brussel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kom ik van Utrecht naar Brussel als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Utrecht naar Brussel wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Brussel
Utrecht Centraal
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Utrecht - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: