Bus van Utrecht naar Brussel

De goedkoopste busreizen Van Utrecht Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Goedkoopst

25

Gemiddelde

26

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

09:50Utrecht, Jaarbeursplein6u20 16:10BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap
251Enkele reis
05:37Utrecht, Jaarbeursplein7u58 13:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap
271Enkele reis

Bustijden Utrecht naar Brussel

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 18 augustus
05:37Utrecht, Jaarbeursplein7u58 13:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap
09:50Utrecht, Jaarbeursplein6u20 16:10BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.

De snelste bussen Van Utrecht Naar Brussel

Tijden en prijzen weergeven voor 18 aug.

Snelste reis

6 u 20 m

Gemiddelde

7 u 9 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

148 km

Het is lastig om van Utrecht naar Brussel te reizen zonder minstens een overstap.

09:50Utrecht, Jaarbeursplein6u20 16:10BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap
251Enkele reis
05:37Utrecht, Jaarbeursplein7u58 13:35BRUXELLES-Midi / Brussel Zuid, Rue de France
1 overstap
271Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Utrecht naar Brussel

distanceAfstand147 km
durationGemiddelde busduur2 h 35 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 11
frequencyBus frequentie10 per dag
changesDirecte busJa, er zijn 4 directe bussen per dag
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Ouibus, Eurolines France of Flixbus

Met bussen van Utrecht naar Brussel leg je reis 147 km af wat gemiddeld 2 h 35 min duurt bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Ouibus, Eurolines France of Flixbus. Normaalgesproken zijn er er zijn 10 bussen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 8 krijgen, maar een gemiddeld busticket is € 11. Reizigers vertrekken het vaakst van Utrecht Centraal en arriveren in Brussels, Brussels South (Gare du Midi).

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Utrecht naar Brussel

Je kunt reizen met een bus tussen Utrecht en Brussel met FlixBus en BlaBlaCar Bus voor slechts € 8. Wanneer je zoekt naar dienstregelingen en tickets, laat Omio je de beste zien.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus van Utrecht naar Brussel bus, informatie:

 • Gemiddelde duur: 3 h 1 min
 • Gemiddelde prijs: € 8
 • FlixBus frequentie: 4 per dag

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS) is een populaire Franse aanbieder die langeafstandsdiensten aanbiedt voor de bus in tien landen in Europa en die meer dan 300 bestemmingen aandoet. Het is een dochteronderneming van de Franse autodeeldienst BlaBlaCar. Standaardvoorzieningen op BlaBlaCar-Bus zijn onder andere toiletten, airconditioning, USB en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de bus, extra beenruimte en verstelbare stoelen. Er is ook gratis wifi beschikbaar op bepaalde routes. Het enige type ticket van BlaBlaCar-Bus is het standaardticket, waarmee elke reiziger één stuk handbagage en maximaal twee tassen voor in het ruim mag meenemen.

BlaBlaCar Bus van Utrecht naar Brussel bus, informatie:

 • Gemiddelde duur: 3 h 10 min
 • Gemiddelde prijs: € 9
 • BlaBlaCar Bus frequentie: 1 per dag

Welke bussen rijden er van Utrecht naar Brussel?

 • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Utrecht naar Brussel aan?
 • Snelle en goedkope bussen van Ouibus, Eurolines en Flixbus brengen je veilig van Utrecht naar Brussel.
 • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
 • Ouibus, Eurolines en Flixbus bieden rechtstreekse busreizen aan, maar je kunt bij Flixbus ook een nachtbus boeken met een overstap in Antwerpen.
 • Hoe lang duurt de kortste busreis?
 • Eurolines is in staat om je in 2 uur en 45 minuten van Utrecht naar Brussel te brengen.
 • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
 • Bij Ouibus mag je tickets 4 maanden voor je vertrek reserveren, bij Eurolines kun je 45 dagen aanhouden en voor Flixbus varieert het tussen 4-6 weken. Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
 • Goedkoop en snel je tickets voor bussen van Utrecht naar Brussel bestellen gaat heel eenvoudig via Omio.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Utrecht naar Brussel?

Elke dag heeft Ouibus één busreis tussen Utrecht en Brussel in het schema staan. Deze gaat altijd rechtstreeks en heeft een reisduur van exact 3 uur.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Utrecht naar Brussel?

Bij Eurolines heb je de keuze uit 3-4 directe busverbindingen tussen Utrecht en Brussel. Je reistijd varieert van 2 uur en 30 minuten tot 3 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Utrecht naar Brussel?

Bussen van Utrecht naar Brussel van Flixbus vertrekken elke dag ongeveer 6-7 maal. Voor je snelste directe busreis heb je 2 uur en 45 minuten nodig. De nachtbus met overstap in Antwerpen is 4 uur en 30 minuten onderweg.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Utrecht?

Je vindt het internationale busstation aan de Jaarbeurszijde van station Utrecht Centraal. Utrecht Centraal is een belangrijk verkeersknooppunt en gemakkelijk te bereiken met bussen en de trein.

Op welke busstations komen bussen aan in Brussel?

Nachtbussen van Flixbus hebben het centrale station Brussel Zuid als eindpunt. Vanaf dit station neem je de metro, tram of bus.

Ouibus zet je af op Rue de France. Deze straat ligt op een paar minuten loopafstand van het centrale station Brussel Zuid. Van hieruit kies je voor de tram, metro of stadsbussen om je eindbestemming te bereiken.

De meeste bussen van Flixbus en alle Eurolines bussen brengen je rechtstreeks naar station Brussel Noord. Brussel Noord is goed bereikbaar met trams, metro en stadsbussen.

Reistips: bus van Utrecht naar Brussel

Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Brussel te reizen.
FAQs
Bustickets van Utrecht naar Brussel hoeven niet meer dan € 8 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bustickets van Utrecht naar Brussel voor je volgende vakantie.
De bus prijs van Utrecht naar Brussel is gemiddeld € 11  als je je tickets wilt reserveren voor deze reis in de komende 7 dagen.
Je moet erop rekenen ongeveer 147 km  af te leggen van Utrecht naar Brussel per bus.
De reis per bus van Utrecht naar Brussel duurt gemiddeld 2 h 35 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare bussen van Utrecht naar Brussel.

Voordat je instapt voor je reis per bus van Utrecht naar Brussel is het heel fijn om te weten dat Utrecht Centraal het meest populaire bus station is voor reizigers die van Utrecht vertrekken en dat Brussels, Brussels South (Gare du Midi) het meest populaire busstation is voor reizigers die aankomen in Brussel.

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Utrecht Centraal, wat ongeveer 2 km ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Brussels, Brussels South (Gare du Midi), dat 3.4 km ligt van het stadscentrum.

Als je een bus neemt van Utrecht naar Brussel, biedt BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Ouibus, Eurolines France of Flixbus de beste manier om snel naar Brussel te gaan. Je kunt ook alle mogelijke busmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Utrecht naar Brussel en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Ja, er zijn 4 directe bussen per dag van Utrecht naar Brussel met Flixbus, en dan hoef je niet over te stappen. Directe bus lijnen bieden meestal meer gemak en je bespaart tijd als je naar je bestemming reist, dus is het de moeite waard op te letten voordat je je bustickets gaat reserveren.
Het gemiddelde aantal bussen dat vertrekt vanaf Utrecht naar Brussel is 10 per dag. De busdiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Je kunt een eerste bus van Utrecht naar Brussel nemen om 04: 45   of neem een laatste bus van Utrecht naar Brussel vertrekkend om 22: 16. Kijk voor het recentste Utrecht Brussel bus tijden op Omio en boek de beste tijd voor een bus op deze reis.
Je kunt zien dat een bus tussen Utrecht en Brussel gemiddeld € 11 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je bustickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een bus van Utrecht naar Brussel over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.
Voor veel van onze klanten die per bus van Utrecht naar Brussel reizen, is Brussel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Brussel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je per bus wilt reizen van Utrecht naar Brussel met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je bus tussen Utrecht en Brussel, zowel vooraf als tijdens je reis.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Utrecht naar Brussel te reizen. Omio kan de beste busverbindingen van Utrecht naar Brussel vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Brussel

Meer reisopties per bus van Utrecht naar Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal