VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
38Thalys
24Flixbus
do
30 sep.
42NS International | IC
13Flixbus
vr
1 okt.
42NS International | IC
14Flixbus
za
2 okt.
42NS International | IC
9Flixbus
zo
3 okt.
42NS International | IC
13Flixbus
ma
4 okt.
42NS International | IC
13Flixbus
di
5 okt.
21NS International | IC
13Flixbus
wo
6 okt.
21NS International | IC
13Flixbus
do
7 okt.
21NS International | IC
9Flixbus
vr
8 okt.
28NS International | IC
12Flixbus
za
9 okt.
28NS International | IC
9Flixbus
zo
10 okt.
28NS International | IC
12Flixbus
ma
11 okt.
21NS International | IC
13Flixbus
wo
13 okt.
21NS International | IC
Vind prijzen
do
14 okt.
21NS International | IC
12Flixbus
vr
15 okt.
28NS International | IC
13Flixbus
za
16 okt.
57Thalys
13Flixbus
zo
17 okt.
65Thalys
13Flixbus
ma
18 okt.
21NS International | IC
13Flixbus
di
19 okt.
21NS International | IC
15Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Utrecht naar Brussel?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Utrecht naar Brussel aan?
  • Snelle en goedkope bussen van Ouibus, Eurolines en Flixbus brengen je veilig van Utrecht naar Brussel.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Ouibus, Eurolines en Flixbus bieden rechtstreekse busreizen aan, maar je kunt bij Flixbus ook een nachtbus boeken met een overstap in Antwerpen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • Eurolines is in staat om je in 2 uur en 45 minuten van Utrecht naar Brussel te brengen.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Bij Ouibus mag je tickets 4 maanden voor je vertrek reserveren, bij Eurolines kun je 45 dagen aanhouden en voor Flixbus varieert het tussen 4-6 weken. Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Goedkoop en snel je tickets voor bussen van Utrecht naar Brussel bestellen gaat heel eenvoudig via Omio.

Welke busreizen biedt Ouibus aan van Utrecht naar Brussel?

Elke dag heeft Ouibus één busreis tussen Utrecht en Brussel in het schema staan. Deze gaat altijd rechtstreeks en heeft een reisduur van exact 3 uur.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Utrecht naar Brussel?

Bij Eurolines heb je de keuze uit 3-4 directe busverbindingen tussen Utrecht en Brussel. Je reistijd varieert van 2 uur en 30 minuten tot 3 uur en 30 minuten.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Utrecht naar Brussel?

Bussen van Utrecht naar Brussel van Flixbus vertrekken elke dag ongeveer 6-7 maal. Voor je snelste directe busreis heb je 2 uur en 45 minuten nodig. De nachtbus met overstap in Antwerpen is 4 uur en 30 minuten onderweg.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Utrecht?

Je vindt het internationale busstation aan de Jaarbeurszijde van station Utrecht Centraal. Utrecht Centraal is een belangrijk verkeersknooppunt en gemakkelijk te bereiken met bussen en de trein.

Op welke busstations komen bussen aan in Brussel?

Nachtbussen van Flixbus hebben het centrale station Brussel Zuid als eindpunt. Vanaf dit station neem je de metro, tram of bus.

Ouibus zet je af op Rue de France. Deze straat ligt op een paar minuten loopafstand van het centrale station Brussel Zuid. Van hieruit kies je voor de tram, metro of stadsbussen om je eindbestemming te bereiken.

De meeste bussen van Flixbus en alle Eurolines bussen brengen je rechtstreeks naar station Brussel Noord. Brussel Noord is goed bereikbaar met trams, metro en stadsbussen.

Reistips

Busreizen van Utrecht naar Brussel
Pak eenvoudig de bus naar Brussel. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Brussel te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope bus tickets van Utrecht naar Brussel?
Bus tickets van Utrecht naar Brussel hoeven niet meer dan € 9 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Utrecht naar Brussel voor je volgende vakantie.
Wat is de prijs van een bus kaartje van Utrecht naar Brussel?
Bus kaartjes van Utrecht naar Brussel kosten gemiddeld € 14. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is Brussel van Utrecht als ik per bus wil reizen?
Als je per bus reist van Utrecht naar Brussel, is de afstand ongeveer 147 km. Kijk voor goedkope bus tickets van Utrecht naar Brussel ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Utrecht to Brussel per bus?
De reisduur per bus van Utrecht naar Brussel kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 45 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Brussel naar Utrecht?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Utrecht naar Brussel, vertrekken meestal van Utrecht Centraal in Utrecht en komen aan op Brussels, Brussels South (Gare du Midi) in Brussel. Het is altijd handig om deze in Utrecht en Brussel te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Utrecht en Brussel?

Je vindt Utrecht Centraal, het door Omio reizigers meest gebruikte in Utrecht, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Brussel is Brussels, Brussels South (Gare du Midi), dat 2 km ligt van het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Utrecht naar Brussel aanbieden?
Als je de bus neemt van Utrecht naar Brussel, biedt Flixbus, Eurolines France, Ouibus of Eurolines Switzerland de beste manier om snel naar Brussel te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Utrecht naar Brussel en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik een directe bus verbinding van Utrecht naar Brussel?
Als je op zoek bent naar een directe verbinding van Utrecht naar Brussel, overweeg dan om je bus tickets te kopen bij Flixbus om snel naar Brussel te komen. Je kunt ook andere vervoersmogelijkheden zoeken en combineren wat voor jou het beste uitkomt, als je niet de ideale bus vindt van Utrecht naar Brussel.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Utrecht naar Brussel?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Utrecht naar Brussel per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Utrecht naar Brussel in de Omio app.
Ik ben mijn geplande reis van Utrecht naar Brussel per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brussel, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per bus van Utrecht naar Brussel reizen, is Brussel niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Brussel die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Londen. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kom ik van Utrecht naar Brussel als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per bus van Utrecht naar Brussel te reizen. Omio kan de beste bus verbindingen van Utrecht naar Brussel vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Brussel
Utrecht Centraal
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Utrecht - Brussel

Bekijk gerelateerde reisinformatie: