VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
29 sep.
196Eurostar
Vind prijzen
100BA Cityflyer
do
30 sep.
196Eurostar
Vind prijzen
70easyJet
vr
1 okt.
161Eurostar
50Flixbus
56easyJet
za
2 okt.
Vind prijzen
40Flixbus
50easyJet
zo
3 okt.
87Eurostar
35Flixbus
33easyJet
wo
6 okt.
Vind prijzen
58BlaBlaCar Bus
42easyJet
do
7 okt.
161Eurostar
Vind prijzen
51British Airways
vr
8 okt.
108Eurostar
35Flixbus
33easyJet
za
9 okt.
64Eurostar
40Flixbus
48easyJet
zo
10 okt.
134Eurostar
Vind prijzen
42easyJet
di
12 okt.
108Eurostar
Vind prijzen
40easyJet
wo
13 okt.
Vind prijzen
Vind prijzen
42easyJet
do
14 okt.
161Eurostar
Vind prijzen
42easyJet
vr
15 okt.
161Eurostar
40Flixbus
40easyJet
za
16 okt.
196Eurostar
35Flixbus
84easyJet
zo
17 okt.
246Eurostar
35Flixbus
72easyJet
ma
18 okt.
Vind prijzen
Vind prijzen
46easyJet
di
19 okt.
Vind prijzen
Vind prijzen
42easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Welke bussen rijden er van Utrecht naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Utrecht naar Londen aan?
  • Als je gebruik wilt maken van bussen van Utrecht naar Londen, dan ben je aangewezen op de dienstverlening van Eurolines of Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Eurolines is de enige maatschappij die rechtstreekse bussen van Utrecht naar Londen aanbiedt, maar Flixbus is in staat om er met een busreis met overstap toch sneller aan te komen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De snelste rechtstreekse busreis van Eurolines heeft een reisduur van 11 uur, terwijl de snelste bus met overstap van Flixbus 9 uur en 35 minuten over de reis doet.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bustickets van zowel Flixbus als Eurolines een aantal maanden van tevoren reserveren, maar ze ook vlak voor je vertrekt bestellen.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Goedkope bustickets voor bussen van Utrecht naar Londen kun je snel en zeker online bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Utrecht naar Londen?

Eurolines verzorgt drie tot vier keer per dag busreizen van Utrecht naar Londen. Reken bij een rechtstreekse bus op een reisduur van 11 uur. Neem je een bus die onderweg een overstap maakt, dan kan je reis 11 uur en 30 minuten tot 31 uur duren.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Utrecht naar Londen?

Flixbus vertrekt gemiddeld vier keer per dag van Utrecht naar Londen. Alle bussen maken onderweg een tussenstop. De snelste busreis die je kunt boeken, heeft een reistijd van 9 uur en 35 minuten.  Voor andere busreizen van Flixbus mag je rekening houden met een reisduur van 10 uur en 40 minuten tot 16 uur en 35 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Utrecht?

Bussen van Flixbus en Eurolines vertrekken vanaf de Jaarbeurszijde van het centrale station van Utrecht. Utrecht Centraal is een van de grootste treinstations van Nederland en heeft goede treinverbindingen met alle provincies. Als je met een stads- of streekbus komt, loop je door de stationshal richting Jaarbeursplein. Daar neem je de roltrap omlaag en hoef je nog maar een klein eindje te lopen.

Op welk busstation komen bussen aan in Londen?

Victoria Coach Station is de grote busterminal van Londen, waar alle internationale bussen samenkomen. Als je van hieruit verder Londen in wilt, kun je een stadsbus nemen. Je kunt ook te voet naar Victoria Station, waar je gebruik kunt maken van metroverbindingen of treinverbindingen, mocht Londen niet je eindbestemming zijn.

Reistips

Busreizen van Utrecht naar Londen
Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Londen te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Utrecht naar Londen per bus?
De goedkoopste manier om van Londen naar Utrecht te komen is per bus en hoeft maar € 35 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope bus tickets van Utrecht naar Londen bij Omio te kopen.
Wat is de prijs van een bus kaartje van Utrecht naar Londen?
Als je je bus kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per bus van Utrecht naar Londen, kun je rekenen op een bedrag van € 42 gemiddeld. We raden aan om bus tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Wat is de afstand van Utrecht naar Londen als je reist per bus?
Als je reist van Utrecht naar Londen per bus, reken dan op een reisafstand tussen Utrecht en Londen van ongeveer 366 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd van Utrecht naar Londen per bus?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Utrecht naar Londen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Utrecht naar Londen te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 13 h 35 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Londen naar Utrecht?

Voordat je instapt voor je reis per bus van Utrecht naar Londen is het heel fijn om te weten dat Utrecht Centraal het meest populaire bus station is voor reizigers die van Utrecht vertrekken en dat London, Victoria Coach Station het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Londen.

Waar stap ik op op de bus van Utrecht naar Londen?

Je kunt een bus nemen vanaf Utrecht op Utrecht Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Londen is het meest gebruikte door reizigers London, Victoria Coach Station, dat 2 km van het centrum ligt.

Welke zijn actief op de route van Utrecht van Londen?
Als je de bus neemt van Utrecht naar Londen, biedt Eurolines France, Flixbus of Ouibus de beste manier om snel naar Londen te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Utrecht naar Londen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Utrecht naar Londen te reizen?
Bespaar geld en laat Omio de beste bus tickets enkele reis of retour zoeken van Utrecht naar Londen. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Utrecht naar Londen zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Londen vanuit Utrecht per bus, zijn er dan in de buurt van Londen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel van onze klanten die een reis naar Londen per bus hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Londen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Utrecht naar Londen?
Reizen van Utrecht naar Londen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Utrecht naar Londen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Londen
Utrecht Centraal
Voorzieningen