Bus van Utrecht naar Londen

De goedkoopste busreizen Van Utrecht Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Goedkoopst

50

Gemiddelde

63

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:25Utrecht, Centraal Station12u55 20:20Londen
1 overstap
501Enkele reis
2e goedkoopste
22:45Utrecht, Centraal Station10u35 08:20Londen
0 overstappen
601Enkele reis
19:30Utrecht, Centraal Station13u55 08:25Londen
1 overstap
801Enkele reis

Bustijden Utrecht naar Londen

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 2 februari
08:25Utrecht, Centraal Station12u55 20:20Londen
1 overstap
19:30Utrecht, Centraal Station13u55 08:25Londen
1 overstap
22:45Utrecht, Centraal Station10u35 08:20Londen
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
02 feb.
vr
03 feb.
za
04 feb.
zo
05 feb.
ma
06 feb.
di
07 feb.
wo
08 feb.
do
09 feb.
vr
10 feb.
za
11 feb.
zo
12 feb.
ma
13 feb.
di
14 feb.
wo
15 feb.
do
16 feb.
vr
17 feb.
za
18 feb.
zo
19 feb.
ma
20 feb.
di
21 feb.
wo
22 feb.

De snelste bussen Van Utrecht Naar Londen

Tijden en prijzen weergeven voor 02 feb.

Snelste reis

10 u 35 m

Gemiddelde

12 u 28 m

Bussen per dag

3

Afstand busreis

367 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Utrecht naar Londen rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
22:45Utrecht, Centraal Station10u35 08:20Londen
0 overstappen
601Enkele reis
2e snelste
08:25Utrecht, Centraal Station12u55 20:20Londen
1 overstap
501Enkele reis
19:30Utrecht, Centraal Station13u55 08:25Londen
1 overstap
801Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Utrecht naar Londen

distanceAfstand366 km
durationGemiddelde reistijd met de bus10 u 35 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 38
changesDirecte verbindingenNee
carriersBusmaatschappijenBlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus of Flixbus

Bij busreizen van Utrecht naar Londen leg je 366 km af, wat bij onze reispartners zoals BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus of Flixbus gemiddeld 10 u 35 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste busticket voor deze reis zelfs al voor € 20 krijgen, maar gemiddeld kost een busticket € 38.

Busmaatschappijen: BlaBlaCar Bus en FlixBus van Utrecht naar Londen

Vind de beste busreizen van Utrecht naar Londen met Omio-reispartners als BlaBlaCar Bus en FlixBus, al vanaf € 20. We kunnen de beste deals voor je vinden door de ideale reis te vergelijken en voor je te boeken.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Welke bussen rijden er van Utrecht naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Utrecht naar Londen aan?
  • Als je gebruik wilt maken van bussen van Utrecht naar Londen, dan ben je aangewezen op de dienstverlening van Eurolines of Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Eurolines is de enige maatschappij die rechtstreekse bussen van Utrecht naar Londen aanbiedt, maar Flixbus is in staat om er met een busreis met overstap toch sneller aan te komen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De snelste rechtstreekse busreis van Eurolines heeft een reisduur van 11 uur, terwijl de snelste bus met overstap van Flixbus 9 uur en 35 minuten over de reis doet.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bustickets van zowel Flixbus als Eurolines een aantal maanden van tevoren reserveren, maar ze ook vlak voor je vertrekt bestellen.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Goedkope bustickets voor bussen van Utrecht naar Londen kun je snel en zeker online bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Utrecht naar Londen?

Eurolines verzorgt drie tot vier keer per dag busreizen van Utrecht naar Londen. Reken bij een rechtstreekse bus op een reisduur van 11 uur. Neem je een bus die onderweg een overstap maakt, dan kan je reis 11 uur en 30 minuten tot 31 uur duren.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Utrecht naar Londen?

Flixbus vertrekt gemiddeld vier keer per dag van Utrecht naar Londen. Alle bussen maken onderweg een tussenstop. De snelste busreis die je kunt boeken, heeft een reistijd van 9 uur en 35 minuten.  Voor andere busreizen van Flixbus mag je rekening houden met een reisduur van 10 uur en 40 minuten tot 16 uur en 35 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Utrecht?

Bussen van Flixbus en Eurolines vertrekken vanaf de Jaarbeurszijde van het centrale station van Utrecht. Utrecht Centraal is een van de grootste treinstations van Nederland en heeft goede treinverbindingen met alle provincies. Als je met een stads- of streekbus komt, loop je door de stationshal richting Jaarbeursplein. Daar neem je de roltrap omlaag en hoef je nog maar een klein eindje te lopen.

Op welk busstation komen bussen aan in Londen?

Victoria Coach Station is de grote busterminal van Londen, waar alle internationale bussen samenkomen. Als je van hieruit verder Londen in wilt, kun je een stadsbus nemen. Je kunt ook te voet naar Victoria Station, waar je gebruik kunt maken van metroverbindingen of treinverbindingen, mocht Londen niet je eindbestemming zijn.

Reistips: bus van Utrecht naar Londen

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Londen te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Londen naar Utrecht te reizen is per bus, met een prijs van slechts € 20, zeker als je ruim van tevoren boekt.
Als je je bustickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Utrecht naar Londen met de bus een gemiddelde prijs verwachten van € 38.
Met de bus van van Utrecht naar Londen is ongeveer 366 km.
De gemiddelde reistijd met de bus van Utrecht naar Londen is 10 u 35 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Utrecht naar Londen koopt.
Als je de bus van Utrecht naar Londen, neemt biedt BlaBlaCar Bus, Eurolines France, Ouibus of Flixbus de beste manier om snel naar Londen te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Utrecht naar Londen aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Een eerste de bus van Utrecht naar Londen vertrekt om 22: 00   en een laatste de bus voor deze vertrekt om 22: 00. Op Omio vind je de recentste dienstregeling de bus van Utrecht naar Londen vertrektijden om je te helpen de beste vertrektijd voor deze reis te boeken.
De prijs van een bustickets enkele reis van Utrecht naar Londen kost gemiddeld € 38 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor busreizen bij de verschillende busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je bustickets van Utrecht naar Londen een paar maanden van te voren boeken.
Voor veel van onze klanten die per bus van Utrecht naar Londen reizen, is Londen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Londen die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Amsterdam of Brussel. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal