Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisinformatie voor bussen van Utrecht naar Londen

Gem. reistijd
19 uren 41 minuten
Gem. busticket: 70
Beginpunt bus:Utrecht
Eindpunt bus:Londen
Afstand busreis:367 km
Busmaatschappijen:BlaBlaCar Bus

Welke bussen rijden er van Utrecht naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Utrecht naar Londen aan?
  • Als je gebruik wilt maken van bussen van Utrecht naar Londen, dan ben je aangewezen op de dienstverlening van Eurolines of Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Eurolines is de enige maatschappij die rechtstreekse bussen van Utrecht naar Londen aanbiedt, maar Flixbus is in staat om er met een busreis met overstap toch sneller aan te komen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De snelste rechtstreekse busreis van Eurolines heeft een reisduur van 11 uur, terwijl de snelste bus met overstap van Flixbus 9 uur en 35 minuten over de reis doet.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bustickets van zowel Flixbus als Eurolines een aantal maanden van tevoren reserveren, maar ze ook vlak voor je vertrekt bestellen.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Goedkope bustickets voor bussen van Utrecht naar Londen kun je snel en zeker online bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Utrecht naar Londen?

Eurolines verzorgt drie tot vier keer per dag busreizen van Utrecht naar Londen. Reken bij een rechtstreekse bus op een reisduur van 11 uur. Neem je een bus die onderweg een overstap maakt, dan kan je reis 11 uur en 30 minuten tot 31 uur duren.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Utrecht naar Londen?

Flixbus vertrekt gemiddeld vier keer per dag van Utrecht naar Londen. Alle bussen maken onderweg een tussenstop. De snelste busreis die je kunt boeken, heeft een reistijd van 9 uur en 35 minuten.  Voor andere busreizen van Flixbus mag je rekening houden met een reisduur van 10 uur en 40 minuten tot 16 uur en 35 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Utrecht?

Bussen van Flixbus en Eurolines vertrekken vanaf de Jaarbeurszijde van het centrale station van Utrecht. Utrecht Centraal is een van de grootste treinstations van Nederland en heeft goede treinverbindingen met alle provincies. Als je met een stads- of streekbus komt, loop je door de stationshal richting Jaarbeursplein. Daar neem je de roltrap omlaag en hoef je nog maar een klein eindje te lopen.

Op welk busstation komen bussen aan in Londen?

Victoria Coach Station is de grote busterminal van Londen, waar alle internationale bussen samenkomen. Als je van hieruit verder Londen in wilt, kun je een stadsbus nemen. Je kunt ook te voet naar Victoria Station, waar je gebruik kunt maken van metroverbindingen of treinverbindingen, mocht Londen niet je eindbestemming zijn.

Busreizen van Utrecht naar Londen
Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Londen te reizen.
FAQs
Hoeveel kilometer is het van Utrecht naar Londen met de bus?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Londen van Utrecht van ongeveer 366 km. Als je overweegt een bus ticket van Utrecht naar Londen te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Utrecht naar Londen?
De reisduur per bus van Utrecht naar Londen kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 20 h 50 min.
Wat zijn de meest gebruikte in Utrecht en in Londen?

Als je per bus van Utrecht naar Londen reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Utrecht vertrekken van Utrecht Centraal en dat de meeste mensen in Londen uitstappen op London, Victoria Coach Station.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Utrecht en Londen?

Je vindt Utrecht Centraal, het door Omio reizigers meest gebruikte in Utrecht, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Londen is London, Victoria Coach Station, dat 0 km ligt van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Utrecht naar Londen per bus?
Als je de bus neemt van Utrecht naar Londen, biedt Eurolines France, Flixbus, Ouibus of Bla Bla Bus de beste manier om snel naar Londen te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Utrecht naar Londen en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Londen vanuit Utrecht per bus, zijn er dan in de buurt van Londen nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel reizigers die in Londen aankomen per bus, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je erover denkt om Parijs, Amsterdam of Brussel te verkennen vanuit Londen, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingen voor je zoeken tegen een betaalbare prijs.
Hoe kom ik van Utrecht naar Londen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?
Het is goed mogelijk om van Utrecht naar Londen te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Utrecht naar Londen te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Londen
Utrecht Centraal
Voorzieningen