VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
Vind prijzen
71easyJet
zo
23 jan.
Vind prijzen
40easyJet
ma
24 jan.
87Eurostar
37easyJet
di
25 jan.
108Eurostar
55easyJet
do
27 jan.
108Eurostar
41easyJet
vr
28 jan.
108Eurostar
45easyJet
za
29 jan.
74Eurostar
38easyJet
ma
31 jan.
74Eurostar
31easyJet
di
1 feb.
74Eurostar
34easyJet
do
3 feb.
87Eurostar
30easyJet
vr
4 feb.
108Eurostar
34easyJet
za
5 feb.
73Eurostar
34easyJet
zo
6 feb.
86Eurostar
29easyJet
di
8 feb.
64Eurostar
34easyJet
wo
9 feb.
64Eurostar
26easyJet
do
10 feb.
74Eurostar
29easyJet

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Utrecht naar Londen

distanceAfstand366 km
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenEurolines France, Flixbus of Ouibus

Met bussen van Utrecht naar Londen leg je reis 366 km af met onze reispartners zoals Eurolines France, Flixbus of Ouibus. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Utrecht Centraal en arriveren in London, Hammersmith Bridge Road.

Busmaatschappijen: Utrecht naar Londen met FlixBus

Vind de beste trip van Utrecht naar Londen met Omio's partners FlixBus voor een bus! Je vindt de beste deals, dienstregelingen en tickets wanneer je de voor jou meest handig reis vergelijkt en boekt.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Welke bussen rijden er van Utrecht naar Londen?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Utrecht naar Londen aan?
  • Als je gebruik wilt maken van bussen van Utrecht naar Londen, dan ben je aangewezen op de dienstverlening van Eurolines of Flixbus.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Eurolines is de enige maatschappij die rechtstreekse bussen van Utrecht naar Londen aanbiedt, maar Flixbus is in staat om er met een busreis met overstap toch sneller aan te komen.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De snelste rechtstreekse busreis van Eurolines heeft een reisduur van 11 uur, terwijl de snelste bus met overstap van Flixbus 9 uur en 35 minuten over de reis doet.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt bustickets van zowel Flixbus als Eurolines een aantal maanden van tevoren reserveren, maar ze ook vlak voor je vertrekt bestellen.
  • Zijn er bustickets van Eurolines en Flixbus bij Omio beschikbaar?
  • Goedkope bustickets voor bussen van Utrecht naar Londen kun je snel en zeker online bestellen bij Omio.

Welke busreizen biedt Eurolines aan van Utrecht naar Londen?

Eurolines verzorgt drie tot vier keer per dag busreizen van Utrecht naar Londen. Reken bij een rechtstreekse bus op een reisduur van 11 uur. Neem je een bus die onderweg een overstap maakt, dan kan je reis 11 uur en 30 minuten tot 31 uur duren.

Welke busreizen biedt Flixbus aan van Utrecht naar Londen?

Flixbus vertrekt gemiddeld vier keer per dag van Utrecht naar Londen. Alle bussen maken onderweg een tussenstop. De snelste busreis die je kunt boeken, heeft een reistijd van 9 uur en 35 minuten.  Voor andere busreizen van Flixbus mag je rekening houden met een reisduur van 10 uur en 40 minuten tot 16 uur en 35 minuten.

Vanaf welk busstation vertrekken bussen in Utrecht?

Bussen van Flixbus en Eurolines vertrekken vanaf de Jaarbeurszijde van het centrale station van Utrecht. Utrecht Centraal is een van de grootste treinstations van Nederland en heeft goede treinverbindingen met alle provincies. Als je met een stads- of streekbus komt, loop je door de stationshal richting Jaarbeursplein. Daar neem je de roltrap omlaag en hoef je nog maar een klein eindje te lopen.

Op welk busstation komen bussen aan in Londen?

Victoria Coach Station is de grote busterminal van Londen, waar alle internationale bussen samenkomen. Als je van hieruit verder Londen in wilt, kun je een stadsbus nemen. Je kunt ook te voet naar Victoria Station, waar je gebruik kunt maken van metroverbindingen of treinverbindingen, mocht Londen niet je eindbestemming zijn.

Reistips: Busreizen van Utrecht naar Londen

Pak eenvoudig de bus naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Londen te reizen.
FAQs

Hoe ver is Londen van Utrecht als ik per bus wil reizen?

De bus afstand van Utrecht naar Londen is circa 366 km.

Vanaf welk busstation in Utrecht zou ik moeten reizen? Naar welk busstation in Londen zou ik moeten reizen?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Utrecht is Utrecht Centraal. In Londen is het meest populaire busstation onder reizigers London, Hammersmith Bridge Road.

Waar vind ik de Utrecht busstation naar Londen? Waar is de Londen busstation?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Utrecht Centraal, wat ongeveer 851 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op London, Hammersmith Bridge Road, dat 7.2 km ligt van het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Utrecht naar Londen te komen?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Utrecht naar Londen te brengen per bus. Op de route naar Londen vanuit Utrecht kun je reizen met Eurolines France, Flixbus of Ouibus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Utrecht naar Londen, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Ik ben mijn geplande reis van Utrecht naar Londen per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Londen, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Londen, reizen ook vaak naar Parijs, Amsterdam of Brussel. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Londen en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan ik reizen per bus van Utrecht naar Londen met de Omio-app?

Je kunt de Omio-app gebruiken  om te zoeken naar een bustickets van Utrecht naar Londen om de beste deal snel en makkelijk te boeken. Als jouw bustickets mobiele tickets zijn, kun je je tickets meteen tonen met de app of je nu online of offline bent, zonder dat je ze van te voren uit hoeft te printen. Je kunt zelfs de laatste meldingen en updates krijgen over je Utrecht naar Londen bus, zowel voor als tijdens de reis.

Hoe kom ik van Utrecht naar Londen als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een bus nemen?

Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Londen vanaf Utrecht. Check Omio voor de beste beschikbare busverbindingen van Utrecht naar Londen en koop je voordelige bustickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Londen
Utrecht Centraal
Voorzieningen