Bustijden Utrecht naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, wo 16 jun.
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

De snelste bussen Van Utrecht Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 16 jun.

Snelste reis

7 u 45 m

Gemiddelde

7 u 45 m

Bussen per dag

1

Afstand busreis

410 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Utrecht naar Parijs rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 7 u 45 m over de afstand van 410 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 7 u 45 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 7 u 45 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
09:30Utrecht, Centraal Station7u45 17:15Paris, Quai de Bercy
0 changes
191Enkele reis

Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
15 jun.
Vind prijzen
Vind prijzen
134KLM
wo
16 jun.
131Thalys
19Flixbus
134KLM
do
17 jun.
69Thalys
19BlaBlaCar Bus
122HOP!
vr
18 jun.
97Thalys
19BlaBlaCar Bus
134KLM
za
19 jun.
119Thalys
19Flixbus
121HOP!
zo
20 jun.
119Thalys
19Flixbus
121HOP!
ma
21 jun.
69Thalys
19BlaBlaCar Bus
110HOP!
di
22 jun.
59Thalys
19Flixbus
79HOP!
wo
23 jun.
59Thalys
19Flixbus
96HOP!
do
24 jun.
44Thalys
19BlaBlaCar Bus
79HOP!
vr
25 jun.
88Thalys
19Flixbus
142Lufthansa Cityline
za
26 jun.
97Thalys
19Flixbus
96HOP!
zo
27 jun.
97Thalys
19Flixbus
88HOP!
di
29 jun.
44Thalys
19Flixbus
79HOP!
wo
30 jun.
44Thalys
19Flixbus
79HOP!
do
1 jul.
59Thalys
19BlaBlaCar Bus
101Air France
vr
2 jul.
69Thalys
19BlaBlaCar Bus
104KLM
za
3 jul.
Vind prijzen
19BlaBlaCar Bus
103Air France
zo
4 jul.
59Thalys
19BlaBlaCar Bus
101Air France
ma
5 jul.
69Thalys
19BlaBlaCar Bus
130KLM

De goedkoopste busreizen Van Utrecht Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 16 jun.

Cheapest

19

Average

19

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Utrecht naar Parijs bedraagt ongeveer € 19 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 19.

goedkoopste
0 changes
191Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisinformatie voor bussen van Utrecht naar Parijs

Gem. reistijd
8 uren 18 minuten
Gem. busticket: 22
Beginpunt bus:Utrecht
Eindpunt bus:Parijs
Afstand busreis:410 km
Busmaatschappijen:Flixbus, BlaBlaCar Bus

Bussen van Utrecht naar Parijs

Er rijden dagelijks directe en indirecte bussen van Utrecht naar Parijs. Bussen rijden de 280 mijl tussen deze Nederlandse en Franse steden in 6 uur en 30 minuten tot 10 uur. Er zijn routes met langere tussenstops die het mogelijk maken om een stad onderweg te verkennen, meestal in Amsterdam of Brussel. Busmaatschappijen Eurolines Frankrijk en Zwitserland, Flixbus en Ouibus exploiteren bussen langs deze route.

Welke busmaatschappijen reizen van Utrecht naar Parijs?

Eurolines Frankrijk en Zwitserland, Flixbus en Ouibus reizen van Utrecht naar Parijs. De snelste reistijden zijn bij alle busmaatschappijen gelijk. Flixbus biedt vaak de eerste bus van de dag aan. Ook de vertrektijden worden door elk bedrijf op dezelfde manier ingepland en lopen de hele dag door en tot in de late uurtjes gelijkmatig over de dag en tot in de late uurtjes.

Hoe lang rijdt de bus van Utrecht naar Parijs?

Er zijn veel bussen die tussen de 6 en 30 minuten en 10 uur nodig hebben om de reis tussen deze steden te maken. Flixbus heeft de neiging om de snelste dagelijkse bus aan te bieden die om middernacht vertrekt, maar Eurolines en Ouibus bieden vergelijkbare reistijden die in de late ochtend vertrekken.

Hoeveel bussen zijn er van Utrecht naar Parijs?

Er rijden dagelijks ongeveer 20 tot 25 bussen naar Parijs. Bussen rijden op vrijdag en in het weekend later in de nacht, terwijl ze op werkdagen eerder vertrekken. Er zijn vaak talrijke bussen gepland om te vertrekken tijdens de piekuren gedurende de dag, vooral 's morgens om 6:00 uur, 8:15 uur en 9:45 uur.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Utrecht naar Parijs?

Vertrekstation: Bussen vertrekken vanaf het Utrechtse Jaarbeursplein of Utrecht Centraal Station. Het Jaarbeursplein is een tram- of busrit van 10 tot 15 minuten vanaf het centrum van Utrecht. Centraal ligt op 5 minuten met de buslijn 2 of 28 vanaf het meest centrale punt van Utrecht, of 15 minuten lopen.

Aankomststation: Bussen komen aan in Parijs Charles de Gaulle, Quai de Bercy, de Université Saint-Denis of Gare de Routiere Gallieni. Om het centrum van Parijs te bereiken, neemt u 35 minuten met de RER B-trein vanaf Charles de Gaulle, 15 minuten met de metro vanaf de Quai de Bercy, 6 minuten met de RER D-trein vanaf de Université Saint-Denis en 25 minuten met de metro vanaf Gare de Routiere Gallieni.

Busreizen van Utrecht naar Parijs
Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Parijs te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Utrecht naar Parijs?
Bus tickets van Utrecht naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 19 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de prijs van een bus kaartje van Utrecht naar Parijs?
Het boeken van bus tickets naar Parijs van Utrecht kost gemiddeld € 19. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Utrecht naar Parijs te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoeveel kilometer is het van Utrecht naar Parijs met de bus?
Als je reist per bus, hou dan rekening met een afstand tussen Parijs van Utrecht van ongeveer 409 km. Als je overweegt een bus ticket van Utrecht naar Parijs te kopen, koop het dan zo vroeg mogelijk om te profiteren van de beste prijzen voor bussen.
Wat is de gemiddelde reistijd van Utrecht naar Parijs per bus?
Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Utrecht naar Parijs. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Utrecht naar Parijs te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 7 h 45 min.
Vanaf welk in Utrecht zou ik moeten reizen? Naar welk in Parijs zou ik moeten reizen?

Het meest populaire voor reizigers uit Utrecht is Utrecht Centraal. In Parijs is het meest populaire onder reizigers Paris, Quai de Bercy (Parking Saemes Bercy Autocars).

Hoe ver van het centrum in Utrecht en Parijs zijn de belangrijkste?

Je kunt een bus nemen vanaf Utrecht op Utrecht Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Parijs is het meest gebruikte door reizigers Paris, Quai de Bercy (Parking Saemes Bercy Autocars), dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn actief op de route van Utrecht van Parijs?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Utrecht naar Parijs kun je een bus nemen van Flixbus, Eurolines France, Ouibus of Bla Bla Bus. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Utrecht en Parijs om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe vind ik een route per bus van Utrecht naar Parijs zonder overstap?
Als je op zoek bent naar goedkope tickets van Utrecht naar Parijs, check dan of er directe bussen zijn van Utrecht naar Parijs bij Flixbus. Als je geen perfecte bus kunt vinden van Utrecht naar Parijs, check dan alle vervoersaanbiedingen op Omio en combineer wat het beste is voor jou.
Kan ik een retour bus ticket kopen van Utrecht naar Parijs?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Utrecht naar Parijs, enkele reis of retour, per bus. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Als ik aankom in Parijs vanuit Utrecht per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Parijs?
Voor veel van onze klanten die per bus van Utrecht naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Utrecht naar Parijs reizen? Kan ik per bus reizen?
Check Omio om de beste bussen te vergelijken als je van Utrecht naar Parijs wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Parijs
Utrecht Centraal
Voorzieningen