De goedkoopste busreizen Van Utrecht Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 22 jan.

Cheapest

35

Average

52

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Utrecht naar Parijs bedraagt ongeveer € 52 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 35.

goedkoopste
22:10Utrecht, Centraal Station7u45 05:55Paris, Quai de Bercy
0 changes
351Enkele reis
2e goedkoopste
09:30Utrecht, Centraal Station7u40 17:10Paris, Quai de Bercy
0 changes
691Enkele reis

Bustijden Utrecht naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, za 22 jan.
09:30Utrecht, Centraal Station7u40 17:10Paris, Quai de Bercy
0 changes
22:10Utrecht, Centraal Station7u45 05:55Paris, Quai de Bercy
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
22 jan.
Vind prijzen
35Flixbus
130HOP!
zo
23 jan.
Vind prijzen
23Flixbus
121Transavia Airlines
ma
24 jan.
131Thalys
23Flixbus
121Transavia Airlines
di
25 jan.
119Thalys
29Flixbus
135KLM
wo
26 jan.
119Thalys
Vind prijzen
131KLM
do
27 jan.
94Thalys
19Flixbus
89Transavia Airlines
vr
28 jan.
119Thalys
19Flixbus
79Transavia Airlines
za
29 jan.
119Thalys
19Flixbus
130HOP!
zo
30 jan.
87Thalys
19Flixbus
79Transavia Airlines
ma
31 jan.
97Thalys
19Flixbus
79Transavia Airlines
di
1 feb.
59Thalys
19Flixbus
71Air France
wo
2 feb.
87Thalys
19Flixbus
88HOP!
do
3 feb.
97Thalys
19Flixbus
70Transavia Airlines
vr
4 feb.
97Thalys
19Flixbus
56Transavia Airlines
za
5 feb.
107Thalys
19Flixbus
105HOP!
zo
6 feb.
103Thalys
19Flixbus
97HOP!
ma
7 feb.
87Thalys
19Flixbus
56Transavia Airlines
di
8 feb.
87Thalys
19Flixbus
88HOP!
wo
9 feb.
97Thalys
19Flixbus
88HOP!
do
10 feb.
87Thalys
19Flixbus
105HOP!

De snelste bussen Van Utrecht Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 22 jan.

Snelste reis

7 u 40 m

Gemiddelde

7 u 42 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

410 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Utrecht naar Parijs rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 7 u 42 m over de afstand van 410 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 7 u 40 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 7 u 45 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
09:30Utrecht, Centraal Station7u40 17:10Paris, Quai de Bercy
0 changes
691Enkele reis
2e snelste
22:10Utrecht, Centraal Station7u45 05:55Paris, Quai de Bercy
0 changes
351Enkele reis

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Informatie over bussen van Utrecht naar Parijs

distanceAfstand409 km
durationGemiddelde busduur7 h 30 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 31
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Eurolines France, Ouibus of Eurolines Switzerland

Met bussen van Utrecht naar Parijs leg je reis 409 km af wat gemiddeld 7 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Eurolines France, Ouibus of Eurolines Switzerland. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 31 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 19. Reizigers vertrekken het vaakst van Utrecht Centraal en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus Utrecht – Parijs

Vind de beste bussen van Utrecht naar Parijs met Omio's reispartners FlixBus vanaf € 19. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste route te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van de populairste, goedkope bus -aanbieders in Europa. FlixBus, opgericht in Duitsland, heeft zijn diensten in heel Europa en zelfs naar de Verenigde Staten uitgebreid, waardoor reizigers op beide continenten de mogelijkheid hebben om een langeafstands bus te nemen tegen een betaalbare prijs. FlixBus rijdt ook 's nachts bussen op bepaalde routes door heel Europa. FlixBus biedt voor al haar routes alleen het standaardticket aan, waarmee je per persoon één handbagage en één ruimbagage mag meenemen. Voor het meenemen van extra bagage en het maken van specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen. Standaardvoorzieningen aan boord zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange bus reizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten.

Bussen van Utrecht naar Parijs

Er rijden dagelijks directe en indirecte bussen van Utrecht naar Parijs. Bussen rijden de 280 mijl tussen deze Nederlandse en Franse steden in 6 uur en 30 minuten tot 10 uur. Er zijn routes met langere tussenstops die het mogelijk maken om een stad onderweg te verkennen, meestal in Amsterdam of Brussel. Busmaatschappijen Eurolines Frankrijk en Zwitserland, Flixbus en Ouibus exploiteren bussen langs deze route.

Welke busmaatschappijen reizen van Utrecht naar Parijs?

Eurolines Frankrijk en Zwitserland, Flixbus en Ouibus reizen van Utrecht naar Parijs. De snelste reistijden zijn bij alle busmaatschappijen gelijk. Flixbus biedt vaak de eerste bus van de dag aan. Ook de vertrektijden worden door elk bedrijf op dezelfde manier ingepland en lopen de hele dag door en tot in de late uurtjes gelijkmatig over de dag en tot in de late uurtjes.

Hoe lang rijdt de bus van Utrecht naar Parijs?

Er zijn veel bussen die tussen de 6 en 30 minuten en 10 uur nodig hebben om de reis tussen deze steden te maken. Flixbus heeft de neiging om de snelste dagelijkse bus aan te bieden die om middernacht vertrekt, maar Eurolines en Ouibus bieden vergelijkbare reistijden die in de late ochtend vertrekken.

Hoeveel bussen zijn er van Utrecht naar Parijs?

Er rijden dagelijks ongeveer 20 tot 25 bussen naar Parijs. Bussen rijden op vrijdag en in het weekend later in de nacht, terwijl ze op werkdagen eerder vertrekken. Er zijn vaak talrijke bussen gepland om te vertrekken tijdens de piekuren gedurende de dag, vooral 's morgens om 6:00 uur, 8:15 uur en 9:45 uur.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Utrecht naar Parijs?

Vertrekstation: Bussen vertrekken vanaf het Utrechtse Jaarbeursplein of Utrecht Centraal Station. Het Jaarbeursplein is een tram- of busrit van 10 tot 15 minuten vanaf het centrum van Utrecht. Centraal ligt op 5 minuten met de buslijn 2 of 28 vanaf het meest centrale punt van Utrecht, of 15 minuten lopen.

Aankomststation: Bussen komen aan in Parijs Charles de Gaulle, Quai de Bercy, de Université Saint-Denis of Gare de Routiere Gallieni. Om het centrum van Parijs te bereiken, neemt u 35 minuten met de RER B-trein vanaf Charles de Gaulle, 15 minuten met de metro vanaf de Quai de Bercy, 6 minuten met de RER D-trein vanaf de Université Saint-Denis en 25 minuten met de metro vanaf Gare de Routiere Gallieni.

Reistips: Busreizen van Utrecht naar Parijs

Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Parijs te reizen.
FAQs

Hoeveel kost een voordelig bustickets van Utrecht naar Parijs?

Voordelige bustickets van Utrecht naar Parijs zijn al verkrijgbaar vanaf € 19, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Wat kost de bus van Utrecht naar Parijs gemiddeld?

Als je je enkele reis busticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de bus van Utrecht naar Parijs gemiddeld € 31  kost.

Wat is de afstand naar Parijs van Utrecht per bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Utrecht naar Parijs per bus ongeveer 409 km  is.

Hoeveel tijd kost het om te reizen van Utrecht naar Parijs per bus?

Als je reist per bus, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare bus van Utrecht naar Parijs. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Utrecht naar Parijs te reizen: de gemiddelde reisduur per bus is 7 h 30 min.

Wat zijn de door reizigers meest gebruikte busterminals voor een trip naar Parijs naar Utrecht?

Voordat je je trip van Utrecht naar Parijs gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Utrecht, vertrekken van Utrecht Centraal en op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) aankomen in Parijs.

Waar vind ik de Utrecht busstation naar Parijs? Waar is de Parijs busstation?

Passagiers nemen de bus het meest vanaf Utrecht Centraal, wat ongeveer 851 m ligt vanaf het stadscentrum, en ze stappen uit de bus op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine), dat 2.9 km ligt van het stadscentrum.

Welke busmaatschappijen zijn er die goedkope tickets van Utrecht naar Parijs aanbieden?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Utrecht naar Parijs te brengen per bus. Op de route naar Parijs vanuit Utrecht kun je reizen met Flixbus, Eurolines France, Ouibus of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Utrecht naar Parijs, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Hoe vind ik een directe bus verbinding van Utrecht naar Parijs?

Ja, je kunt kijken of je een directe bussen van Utrecht naar Parijs kunt krijgen met Flixbus  zonder te hoeven overstappen. Een directe bus nemen levert doorgaans een tijdsbesparing op en dus ben je eerder op je bestemming, daarom is het lonend om daar op te letten wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.

Hoe vroeg moet ik bustickets reserveren voor Utrecht naar Parijs om de beste aanbiedingen te krijgen?

Als je een bustickets tussen Utrecht en Parijs gaat kopen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 31 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets tussen Utrecht en Parijs zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Als ik eenmaal ben aangekomen in Parijs vanuit Utrecht per bus, zijn er dan in de buurt van Parijs nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?

Voor veel van onze klanten die per bus van Utrecht naar Parijs reizen, is Parijs niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Parijs die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Barcelona of Amsterdam. Check Omio voor goedkope bustickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Utrecht naar Parijs?

Als je wilt reizen van Utrecht naar Parijs per bus, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je bustickets van Utrecht naar Parijs boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je bus, zowel voor als tijdens je reis.

Kan ik met de busreisen in plaats van met de auto van Utrecht naar Parijs?

Reizen van Utrecht naar Parijs zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste busverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Utrecht naar Parijs.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Parijs
Utrecht Centraal
Voorzieningen