Bus van Utrecht naar Parijs

De goedkoopste busreizen Van Utrecht Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Goedkoopst

33

Gemiddelde

37

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

22:16Utrecht, Jaarbeursplein6u25 04:41Parijs
0 overstappen
331Enkele reis
22:16Utrecht, Jaarbeursplein7u18 05:34Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis

Bustijden Utrecht naar Parijs

Bussen weergeven voor morgen, donderdag 6 oktober
22:16Utrecht, Jaarbeursplein6u25 04:41Parijs
0 overstappen
22:16Utrecht, Jaarbeursplein7u18 05:34Paris, Quai de Bercy
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

De snelste bussen Van Utrecht Naar Parijs

Tijden en prijzen weergeven voor 06 okt.

Snelste reis

6 u 25 m

Gemiddelde

6 u 51 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

410 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Utrecht naar Parijs rijden 2 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
22:16Utrecht, Jaarbeursplein6u25 04:41Parijs
0 overstappen
331Enkele reis
22:16Utrecht, Jaarbeursplein7u18 05:34Paris, Quai de Bercy
0 overstappen
401Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Utrecht naar Parijs

distanceAfstand409 km
durationGemiddelde reistijd met de bus7 u 30 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 24
changesDirecte verbindingenJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Eurolines France of Ouibus

Bij busreizen van Utrecht naar Parijs leg je 409 km af, wat bij onze reispartners zoals Flixbus, BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Eurolines France of Ouibus gemiddeld 7 u 30 min duurt. Er zijn directe bussen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 24 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 15. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Utrecht Centraal en arriveren in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Busmaatschappijen: FlixBus en BlaBlaCar Bus van Utrecht naar Parijs

Koop je officiële tickets voor de bus van Utrecht naar Parijs bij FlixBus en BlaBlaCar Bus vanaf € 15 – met Omio. Bekijk tijden en tickets voor reizen met de bus bij meer dan 1000 reisorganisaties om de meest betaalbare route te vergelijken en te boeken.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope aanbieders van reizen met de bus. FlixBus is opgericht in Duitsland en biedt in Europa en de Verenigde Staten langeafstandsreizen met de bus. FlixBus exploiteert op bepaalde routes door heel Europa ook 's nachts busreizen. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreizen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

BlaBlaCar-Bus (voorheen bekend als Ouibus of iDBUS), een dochteronderneming van de populaire Franse autodeeldienst BlaBlaCar, is een aanbieder die in tien landen in Europa langeafstandsdiensten met de bus aanbiedt. BlaBlaCar-Bus, opgericht in Frankrijk, biedt verbindingen naar meer dan 300 bestemmingen. Standaardvoorzieningen tijdens de busreizen zijn onder meer airconditioning, toiletten, USB-aansluitingen en stopcontacten voor het opladen van telefoons, tablets en laptops tijdens lange reizen met de de bus. Ze hebben ook extra beenruimte en verstelbare stoelen. Op bepaalde routes is er ook gratis wifi beschikbaar. BlaBlaCar-Bus biedt alleen het standaardticket voor al zijn routes, waarmee je één stuk handbagage en maximaal twee tassen per persoon voor de bagageruimte kunt meenemen.

Bussen van Utrecht naar Parijs

Er rijden dagelijks directe en indirecte bussen van Utrecht naar Parijs. Bussen rijden de 280 mijl tussen deze Nederlandse en Franse steden in 6 uur en 30 minuten tot 10 uur. Er zijn routes met langere tussenstops die het mogelijk maken om een stad onderweg te verkennen, meestal in Amsterdam of Brussel. Busmaatschappijen Eurolines Frankrijk en Zwitserland, Flixbus en Ouibus exploiteren bussen langs deze route.

Welke busmaatschappijen reizen van Utrecht naar Parijs?

Eurolines Frankrijk en Zwitserland, Flixbus en Ouibus reizen van Utrecht naar Parijs. De snelste reistijden zijn bij alle busmaatschappijen gelijk. Flixbus biedt vaak de eerste bus van de dag aan. Ook de vertrektijden worden door elk bedrijf op dezelfde manier ingepland en lopen de hele dag door en tot in de late uurtjes gelijkmatig over de dag en tot in de late uurtjes.

Hoe lang rijdt de bus van Utrecht naar Parijs?

Er zijn veel bussen die tussen de 6 en 30 minuten en 10 uur nodig hebben om de reis tussen deze steden te maken. Flixbus heeft de neiging om de snelste dagelijkse bus aan te bieden die om middernacht vertrekt, maar Eurolines en Ouibus bieden vergelijkbare reistijden die in de late ochtend vertrekken.

Hoeveel bussen zijn er van Utrecht naar Parijs?

Er rijden dagelijks ongeveer 20 tot 25 bussen naar Parijs. Bussen rijden op vrijdag en in het weekend later in de nacht, terwijl ze op werkdagen eerder vertrekken. Er zijn vaak talrijke bussen gepland om te vertrekken tijdens de piekuren gedurende de dag, vooral 's morgens om 6:00 uur, 8:15 uur en 9:45 uur.

Wat zijn de vertrek- en aankomststations voor bussen van Utrecht naar Parijs?

Vertrekstation: Bussen vertrekken vanaf het Utrechtse Jaarbeursplein of Utrecht Centraal Station. Het Jaarbeursplein is een tram- of busrit van 10 tot 15 minuten vanaf het centrum van Utrecht. Centraal ligt op 5 minuten met de buslijn 2 of 28 vanaf het meest centrale punt van Utrecht, of 15 minuten lopen.

Aankomststation: Bussen komen aan in Parijs Charles de Gaulle, Quai de Bercy, de Université Saint-Denis of Gare de Routiere Gallieni. Om het centrum van Parijs te bereiken, neemt u 35 minuten met de RER B-trein vanaf Charles de Gaulle, 15 minuten met de metro vanaf de Quai de Bercy, 6 minuten met de RER D-trein vanaf de Université Saint-Denis en 25 minuten met de metro vanaf Gare de Routiere Gallieni.

Reistips: bus van Utrecht naar Parijs

Reistips: Pak eenvoudig de bus naar Parijs. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Utrecht naar Parijs te reizen.
FAQs
Bustickets van Utrecht naar Parijs hoeven niet meer dan € 15 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor bustickets van Utrecht naar Parijs.
Als je je bustickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Utrecht naar Parijs met de bus een gemiddelde prijs verwachten van € 24.
Met de bus van van Utrecht naar Parijs is ongeveer 409 km.
De gemiddelde reistijd met de bus van Utrecht naar Parijs is 7 u 30 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Utrecht naar Parijs koopt.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Utrecht naar Parijs reizen, vertrekken in Utrecht vanaf Utrecht Centraal en stappen in Parijs uit op Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Utrecht Centraal en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2 km naar het busstation in Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) af.

Als je de bus van Utrecht naar Parijs, neemt biedt Flixbus, BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, Eurolines France of Ouibus de beste manier om snel naar Parijs te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Utrecht naar Parijs aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Als je naar een directe de bus zoekt vanaf Utrecht naar Parijs, overweeg dan te reizen met Flixbus. Non-stop bussen geven je meestal meer gemak en besparen je tijd, zodat je eerder op je bestemming bent. Dus het is de moeite waard om dit te doen als je je bustickets boekt.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Utrecht om 07: 30. Een laatste de bus vertrekt van Utrecht om 22: 50. Check Omio voor de recentste de bus dienstregeling van Utrecht naar Parijs en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
De prijs van een bustickets enkele reis van Utrecht naar Parijs kost gemiddeld € 24 als je de komende week gaat reserveren. We raden je aan om je tickets op tijd te boeken, want dan krijg je de beste prijs voor busreizen bij de verschillende busmaatschappijen die deze reis aanbieden. Normaal gesproken kun je bustickets van Utrecht naar Parijs een paar maanden van te voren boeken.
Je bus trip van Utrecht naar Parijs hoeft helemaal niet te eindigen in Parijs. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Parijs die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Londen, Barcelona of Amsterdam. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Londen, Barcelona of Amsterdam te gaan op Omio!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Utrecht
Parijs

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal