VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
16Alsa
za
23 okt.
17Alsa
zo
24 okt.
17Alsa
ma
25 okt.
16Alsa
di
26 okt.
16Alsa
wo
27 okt.
16Alsa
do
28 okt.
16Alsa
vr
29 okt.
16Alsa
za
30 okt.
17Alsa
zo
31 okt.
17Alsa
ma
1 nov.
16Alsa
di
2 nov.
16Alsa
wo
3 nov.
16Alsa
do
4 nov.
16Alsa
vr
5 nov.
16Alsa
za
6 nov.
17Alsa
zo
7 nov.
17Alsa
ma
8 nov.
16Alsa
di
9 nov.
16Alsa
wo
10 nov.
16Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Welke bussen rijden er van Valencia naar Benidorm?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Valencia naar Benidorm aan?
  • Je kunt vanuit Valencia alleen met de bussen van ALSA naar Benidorm reizen.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Er gaan bussen rechtstreeks van Valencia naar Benidorm.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De kortste busreis van Valencia naar Benidorm duurt 1 uur en 45 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt afhankelijk van de busmaatschappij tot vlak voor vertrek een busticket kopen.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Bij Omio kun je bustickets van ALSA kopen voor een plaats in één van de bussen van Valencia naar Benidorm. Er zijn tevens e-tickets beschikbaar, waardoor je op het busstation geen ticket meer hoeft te kopen en direct toegang tot de bus hebt.

Welke busreizen biedt ALSA aan van Valencia naar Benidorm?

De kortste busreis bij ALSA van Valencia naar Benidorm duurt 1 uur en 45 minuten. Dat is dan een rechtstreekse reis, zonder overstap.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Valencia?

De bussen van Valencia naar Benidorm vertrekken vanaf Valencia Estación De Autobuses (het centraal station) of vanaf Valencia Estación De Ave.Valencia Estación De Autobuses ligt noordelijk aan de rand van de stad, in de buurt van de groene long van de stad (tussen drie parken in). Valencia Estación De Ave bevindt zich wat centraler in de stad, in de buurt van het ziekenhuis.Gezamenlijk gaan er vanaf de busstations rond de 35 bussen per dag van Valencia naar Benidorm, verspreid over de dag. Beide stations zijn zowel te voet als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Op welke busstations komen bussen aan in Benidorm?

De bussen van Valencia naar Benidorm kunnen in Benidorm op drie locaties aankomen, namelijk op Benidorm Estación De Autobuses, Benidorm - Av. Europa en Benidorm Jaime I.Op Benidorm Estación De Autobuses, dat gelegen is in het centrum, kun je overstappen op de stadsbus of verder reizen met de taxi.Station Benidorm Jaime I ligt meer richting de kust en is te vinden in de buurt van het ziekenhuis. Wil je zo dicht mogelijk bij de boulevard en de zee uitstappen, dan kun je het beste kiezen voor het station Benidorm-Av. Europa. Nabij dit busstation tref je de meeste hotels en uitgaansgelegenheden aan die de stad Benidorm je te bieden heeft.De drie busstations zijn goed verspreid over de stad, dus je kunt altijd dicht bij je eindbestemming uitstappen.

Reistips

Busreizen van Valencia naar Benidorm
Pak eenvoudig de bus naar Benidorm. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Valencia naar Benidorm te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Valencia naar Benidorm per bus?
Bus tickets van Valencia naar Benidorm hoeven niet meer dan € 16 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor bus tickets van Valencia naar Benidorm voor je volgende vakantie.
Wat kost de bus van Valencia naar Benidorm gemiddeld?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 17 uit voor de bus van Valencia naar Benidorm. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Benidorm from Valencia.
Hoe ver is het van Valencia naar Benidorm per bus?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Valencia naar Benidorm, is het handig om te weten dat Benidorm ongeveer 105 km is van Valencia als je reist per bus. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Valencia naar Benidorm, is het het beste om je bus tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde reistijd van Valencia naar Benidorm per bus?
De reisduur per bus van Valencia naar Benidorm kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 1 h 45 min.
Als ik per bus wil reizen, welke in Valencia en Benidorm zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Valencia naar Benidorm gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de bus nemen van Valencia, vertrekken van Valencia Joaquín Sorolla en op Benidorm, Estación de Autobuses aankomen in Benidorm.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Valencia en Benidorm?

Je kunt een bus nemen vanaf Valencia op Valencia Joaquín Sorolla, dat 1 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Benidorm is het meest gebruikte door reizigers Benidorm, Estación de Autobuses, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke op Omio kunnen me helpen aan de beste manier om van Valencia naar Benidorm te komen?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Valencia naar Benidorm kun je een bus nemen van Alsa of Alsa Supra. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Valencia en Benidorm om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Valencia naar Benidorm te reizen?
Bespaar geld en laat Omio de beste bus tickets enkele reis of retour zoeken van Valencia naar Benidorm. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Valencia naar Benidorm zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ik ben mijn geplande reis van Valencia naar Benidorm per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Benidorm, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Benidorm, reizen ook vaak naar Madrid, Alicante of Barcelona. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Benidorm en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Hoe kan ik de beste bus route vinden om zonder auto van Valencia naar Benidorm te komen?
Reizen van Valencia naar Benidorm zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste bus verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Valencia naar Benidorm.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Valencia
Benidorm
Valencia
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Valencia - Benidorm

Bekijk gerelateerde reisinformatie: