VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
14 jun.
17Alsa
di
15 jun.
16Alsa
wo
16 jun.
16Alsa
do
17 jun.
16Alsa
vr
18 jun.
16Alsa
za
19 jun.
17Alsa
zo
20 jun.
17Alsa
ma
21 jun.
16Alsa
di
22 jun.
16Alsa
wo
23 jun.
16Alsa
do
24 jun.
16Alsa
vr
25 jun.
16Alsa
za
26 jun.
17Alsa
zo
27 jun.
17Alsa
ma
28 jun.
16Alsa
di
29 jun.
16Alsa
wo
30 jun.
16Alsa
do
1 jul.
16Alsa
vr
2 jul.
16Alsa
za
3 jul.
17Alsa
zo
4 jul.
17Alsa

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
bus

Reisoverzicht

Reisinformatie voor bussen van Valencia naar Benidorm

Gem. reistijd
4 uren 27 minuten
Gem. busticket: 17
Beginpunt bus:Valencia
Eindpunt bus:Benidorm
Afstand busreis:106 km
Busmaatschappijen:Alsa

Welke bussen rijden er van Valencia naar Benidorm?

  • Welke busmaatschappijen bieden er bussen van Valencia naar Benidorm aan?
  • Je kunt vanuit Valencia alleen met de bussen van ALSA naar Benidorm reizen.
  • Is er een rechtstreekse busreis mogelijk?
  • Er gaan bussen rechtstreeks van Valencia naar Benidorm.
  • Hoe lang duurt de kortste busreis?
  • De kortste busreis van Valencia naar Benidorm duurt 1 uur en 45 minuten.
  • Hoe lang van tevoren zijn er bustickets beschikbaar?
  • Je kunt afhankelijk van de busmaatschappij tot vlak voor vertrek een busticket kopen.
  • Zijn er bustickets bij Omio beschikbaar?
  • Bij Omio kun je bustickets van ALSA kopen voor een plaats in één van de bussen van Valencia naar Benidorm. Er zijn tevens e-tickets beschikbaar, waardoor je op het busstation geen ticket meer hoeft te kopen en direct toegang tot de bus hebt.

Welke busreizen biedt ALSA aan van Valencia naar Benidorm?

De kortste busreis bij ALSA van Valencia naar Benidorm duurt 1 uur en 45 minuten. Dat is dan een rechtstreekse reis, zonder overstap.

Vanaf welke busstations vertrekken bussen in Valencia?

De bussen van Valencia naar Benidorm vertrekken vanaf Valencia Estación De Autobuses (het centraal station) of vanaf Valencia Estación De Ave.Valencia Estación De Autobuses ligt noordelijk aan de rand van de stad, in de buurt van de groene long van de stad (tussen drie parken in). Valencia Estación De Ave bevindt zich wat centraler in de stad, in de buurt van het ziekenhuis.Gezamenlijk gaan er vanaf de busstations rond de 35 bussen per dag van Valencia naar Benidorm, verspreid over de dag. Beide stations zijn zowel te voet als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Op welke busstations komen bussen aan in Benidorm?

De bussen van Valencia naar Benidorm kunnen in Benidorm op drie locaties aankomen, namelijk op Benidorm Estación De Autobuses, Benidorm - Av. Europa en Benidorm Jaime I.Op Benidorm Estación De Autobuses, dat gelegen is in het centrum, kun je overstappen op de stadsbus of verder reizen met de taxi.Station Benidorm Jaime I ligt meer richting de kust en is te vinden in de buurt van het ziekenhuis. Wil je zo dicht mogelijk bij de boulevard en de zee uitstappen, dan kun je het beste kiezen voor het station Benidorm-Av. Europa. Nabij dit busstation tref je de meeste hotels en uitgaansgelegenheden aan die de stad Benidorm je te bieden heeft.De drie busstations zijn goed verspreid over de stad, dus je kunt altijd dicht bij je eindbestemming uitstappen.

Reistips

Busreizen van Valencia naar Benidorm
Pak eenvoudig de bus naar Benidorm. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Valencia naar Benidorm te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Valencia naar Benidorm?
Bus tickets van Valencia naar Benidorm zijn al verkrijgbaar vanaf € 16 afhankelijk van hoe lang van tevoren je deze bus tickets boekt. We raden je aan om Omio te gebruiken om te zoeken naar de best mogelijke deals voor je geplande reis en je tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Valencia naar Benidorm?
Gemiddeld geven mensen ongeveer € 17 uit voor de bus van Valencia naar Benidorm. Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de beste deals voor goedkope tickets naar Benidorm from Valencia.
Wat is de afstand van Valencia naar Benidorm als je reist per bus?
Voordat je plannen gaat maken om te reizen van Valencia naar Benidorm, is het handig om te weten dat Benidorm ongeveer 105 km is van Valencia als je reist per bus. Om de beste deal te krijgen voor je reis van Valencia naar Benidorm, is het het beste om je bus tickets bij Omio zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde reistijd van Valencia naar Benidorm per bus?
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Valencia naar Benidorm per bus is 3 h 45 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt goedkope tickets voor jou voor de snelste beschikbare bus van Valencia naar Benidorm.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Benidorm naar Valencia?

Onze klanten, die goedkope bus tickets boeken van Valencia naar Benidorm, vertrekken meestal van Valencia Joaquín Sorolla in Valencia en komen aan op Benidorm, Estación de Autobuses in Benidorm. Het is altijd handig om deze in Valencia en Benidorm te weten voordat je instapt voor je reis per bus.

Hoe ver van het centrum in Valencia en Benidorm zijn de belangrijkste?

Als je van plan bent een bus vanuit Valencia te nemen, hou er dan rekening mee dat je 0 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Valencia Joaquín Sorolla. Als je aankomt in Benidorm per bus, ga er dan vanuit dat je 0 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Benidorm, Estación de Autobuses, naar het centrum.

Welke bieden vervoer aan van Valencia naar Benidorm?
Als je de bus neemt van Valencia naar Benidorm, biedt Alsa of Alsa Supra de beste manier om snel naar Benidorm te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Valencia naar Benidorm en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe vind ik de beste deals om bus tickets te koppen van Valencia naar Benidorm?
Bespaar geld en laat Omio de beste bus tickets enkele reis of retour zoeken van Valencia naar Benidorm. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Valencia naar Benidorm zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik aankom in Benidorm vanuit Valencia per bus, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Benidorm?
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Benidorm, reizen ook vaak naar Madrid, Alicante of Barcelona. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Benidorm en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Valencia naar Benidorm?
Het is goed mogelijk om van Valencia naar Benidorm te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Valencia naar Benidorm te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Valencia
Benidorm
Valencia
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Valencia - Benidorm

Bekijk gerelateerde reisinformatie: