Goedkope busreizen van Valencia naar Narbonne

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Cheapest

61

Average

70

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

De gemiddelde ticketprijs van Valencia naar Narbonne bedraagt ongeveer € 70 als je het op de dag zelf koopt. De goedkoopste tickets vind je echter voor € 61.

goedkoopste
20:15Valencia, Estació d'autobusos8u30 04:45Narbonne
0 changes
611Enkele reis
2e goedkoopste
01:00Valencia, Estación de Autobuses9u14 10:14Narbonne
1 changes
801Enkele reis

Dienstregeling bussen van van Valencia naar Narbonne

Bussen weergeven voor morgen, wo 18 mei
01:00Valencia, Estación de Autobuses9u14 10:14Narbonne
0 changes
20:15Valencia, Estació d'autobusos8u30 04:45Narbonne
0 changes

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

wo
18 mei
31Union Ivkoni International
5Ryanair
do
19 mei
44Flixbus
625Air Nostrum
vr
20 mei
46Union Ivkoni International
23Ryanair
za
21 mei
65Flixbus
5Ryanair
zo
22 mei
45Union Ivkoni International
Vind prijzen
ma
23 mei
38Union Ivkoni International
Vind prijzen
di
24 mei
37Union Ivkoni International
Vind prijzen

Bus tijden from Valencia naar Narbonne

Tijden en prijzen weergeven voor 18 mei

Snelste reis

8 u 30 m

Gemiddelde

8 u 52 m

Bussen per dag

2

Afstand busreis

500 km

Van de 2 treinen die elke dag vertrekken vanaf Valencia naar Narbonne rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deze directe busdiensten doen gemiddeld 8 u 52 m over de afstand van 500 km. Als je echter de juiste bus kiest, kun je er zelfs in 8 u 30 m zijn.

De langzaamste busreizen doen er 9 u 14 m over, waarbij je meestal één of twee keer moet overstappen tijdens de reis. Je kunt hierdoor wel geld besparen.

snelste
20:15Valencia, Estació d'autobusos8u30 04:45Narbonne
0 changes
611Enkele reis
2e snelste
01:00Valencia, Estación de Autobuses9u14 10:14Narbonne
1 changes
801Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Bus reisplanner: bus van Valencia naar Narbonne

distanceAfstand499 km
durationGemiddelde busduur8 h 30 min
priceGemiddelde busticketsprijs€ 61
changesDirecte busJa
carriersBusmaatschappijenFlixbus, Union Ivkoni International, BlaBlaCar, Linebus of Eurolines Switzerland

Met bussen van Valencia naar Narbonne leg je reis 499 km af wat gemiddeld 8 h 30 min duurt bij onze reispartners zoals Flixbus, Union Ivkoni International, BlaBlaCar, Linebus of Eurolines Switzerland. Er zijn directe busdiensten beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 61 kost, vind je het goedkoopste busticket zelfs al voor € 61. Reizigers vertrekken het vaakst van Valencia Joaquín Sorolla en arriveren in Narbonne, Boulevard Frédéric Mistral.

Busmaatschappijen: FlixBus van Valencia naar Narbonne

Vind de beste bussen tussen Valencia en Narbonne met Omio's reispartners FlixBus vanaf € 61. We kunnen de beste deals, dienstregelingen en tickets voor je vinden door de beste te vergelijken en te boeken.

FlixBus

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

Reistips: bus van Valencia naar Narbonne

Pak eenvoudig de bus naar Narbonne. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Valencia naar Narbonne te reizen.
FAQs

Hoeveel kosten goedkope bustickets van Valencia naar Narbonne?

Voordelige bustickets van Valencia naar Narbonne zijn al verkrijgbaar vanaf € 61, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste busticket te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.

Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Valencia naar Narbonne?

In de komende 7 dagen kun je verwachten, gemiddeld € 61  te betalen voor een bus ticket tussen Valencia en Narbonne.

Hoeveel kilometer is het van Valencia naar Narbonne met de bus?

Wanneer je deze route reist hou er dan rekening mee dat de afstand van Valencia naar Narbonne per bus ongeveer 499 km  is.

Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Valencia naar Narbonne?

The gemiddelde reistijd per bus van Valencia naar Narbonne is 8 h 30 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je bustickets koopt van Valencia naar Narbonne.

Wat zijn de meest gebruikte busterminals in Valencia en in Narbonne?

Het meest populaire busstation voor reizigers uit Valencia is Valencia Joaquín Sorolla. In Narbonne is het meest populaire busstation onder reizigers Narbonne, Boulevard Frédéric Mistral.

Waar is het busstation in Valencia om naar Narbonne te gaan? Waar is het busstation in Narbonne gelegen?

Het populairste busstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Valencia Joaquín Sorolla, en ligt 2.4 km van het stadscentrum Valencia.

Het meest populaire aankomst busstation, Narbonne, Boulevard Frédéric Mistral, ligt 995 m van het stadscentrum van Narbonne.

Welke busmaatschappijen zijn actief op de route van Valencia van Narbonne?

Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Valencia naar Narbonne te brengen per bus. Op de route naar Narbonne vanuit Valencia kun je reizen met Flixbus, Union Ivkoni International, BlaBlaCar, Linebus of Eurolines Switzerland. Maar het is altijd goed om alle mogelijke busmaatschappijen te checken voor de route van Valencia naar Narbonne, omdat er verschillen kunnen zijn in de service die zij bieden.

Wat zijn de eerste en laatste vertrektijden per bus van Valencia naar Narbonne?

Een vroegste bus vertrekkend vanaf Valencia naar Narbonne vertrekt om 18: 15. Een laatste bus vertrekkend vanaf Valencia naar Narbonne vertrekt om 20: 35. Je vindt de recentste Valencia naar Narbonne bus schema op Omio en boek de beste vertrektijd voor jouw reis op je gekozen reisdatum.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren om bustickets van Valencia naar Narbonne te scoren met de beste prijs?

Als je een bustickets van Valencia naar Narbonne gaat aanschaffen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 61 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je bus vooruit koopt voor de beste prijzen. Bustickets van Valencia naar Narbonne zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.

Ik ben mijn geplande reis van Valencia naar Narbonne per bus aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Narbonne, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Je bus trip van Valencia naar Narbonne hoeft niet te eindigen in Narbonne. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Narbonne die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Parijs, Barcelona of Toulouse. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Parijs, Barcelona of Toulouse te gaan op Omio!

Kan ik tickets vor direkte bussen kopen met de Omio-app als ik een bus wil nemen van Valencia naar Narbonne?

Je kunt makkelijk goedkope bustickets van Valencia naar Narbonne zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je bus, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de bus van Valencia naar Narbonne te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.

Kan ik van Valencia naar Narbonne reizen per bus in plaats van met de auto?

Het is goed mogelijk om van Valencia naar Narbonne te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Valencia naar Narbonne te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Valencia
Narbonne
Valencia
Voorzieningen

Meer reisopties per bus van Valencia naar Narbonne

Bekijk gerelateerde reisinformatie: