Bus van Wenen naar Brno

De goedkoopste busreizen Van Wenen Naar Brno

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

18

Gemiddelde

23

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
15:45Wenen2u05 17:50Brno, Benešova
0 overstappen
181Enkele reis
19:45Wenen2u05 21:50Brno, Benešova
0 overstappen
241Enkele reis
23:55Wenen2u05 02:00Brno, Benešova
0 overstappen
241Enkele reis
21:45Wenen2u05 23:50Brno, Benešova
0 overstappen
241Enkele reis
07:45Wenen2u05 09:50Brno, Benešova
0 overstappen
241Enkele reis

Bustijden Wenen naar Brno

Bussen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
07:45Wenen2u05 09:50Brno, Benešova
0 overstappen
10:50Wenen5u10 16:00Brno, Benešova
1 overstap
15:45Wenen2u05 17:50Brno, Benešova
0 overstappen
19:45Wenen2u05 21:50Brno, Benešova
0 overstappen
21:45Wenen2u05 23:50Brno, Benešova
0 overstappen
23:55Wenen2u05 02:00Brno, Benešova
0 overstappen

Dit is de laatste bus van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste bussen Van Wenen Naar Brno

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

2 u 5 m

Gemiddelde

2 u 35 m

Bussen per dag

6

Afstand busreis

111 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Wenen naar Brno rijden 5 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

15:45Wenen2u05 17:50Brno, Benešova
0 overstappen
181Enkele reis
19:45Wenen2u05 21:50Brno, Benešova
0 overstappen
241Enkele reis
23:55Wenen2u05 02:00Brno, Benešova
0 overstappen
241Enkele reis
21:45Wenen2u05 23:50Brno, Benešova
0 overstappen
241Enkele reis
07:45Wenen2u05 09:50Brno, Benešova
0 overstappen
241Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Vertrektijden bus: bus van Wenen naar Brno

distanceAfstand111 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de bus1 u 45 min
priceGemiddelde busticketprijs€ 11
frequencyFrequentie13 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 9 directe busreizen per dag
carriersBusmaatschappijenInfobus, STUDENT AGENCY k. S. Tourist Service, RegioJet, Eurolines Switzerland, TouristService, Arda Tur, Flixbus, Eurolines Germany, Leo Express, BlaBlaCar, ArdaTur of Croatia Bus d. O. O.

Bij busreizen van Wenen naar Brno leg je reis 111 km af, wat bij onze reispartners zoals Infobus, STUDENT AGENCY k. S. Tourist Service, RegioJet, Eurolines Switzerland, TouristService, Arda Tur, Flixbus, Eurolines Germany, Leo Express, BlaBlaCar, ArdaTur of Croatia Bus d. O. O. Gemiddeld 1 u 45 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 13 busreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 11 ligt, vind je het goedkoopste busticket al voor € 7. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Wien Westbahnhof en arriveren in Brno, Hlavní Nádraží.

Busmaatschappijen: Leo Express, Student Agency en FlixBus van Wenen naar Brno

Bij Leo Express, Student Agency en FlixBus koop je vanaf € 7 tickets voor bussen van Wenen naar Brno. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een bus vinden.

FlixBus
Student Agency
Leo Express

FlixBus is een van Europa's toonaangevende goedkope bus operators, opgericht in Duitsland en biedt langeafstandsdiensten met bus in Europa en de VS. FlixBus exploiteert ook 's nachts bussen op geselecteerde routes door heel Europa. Standaardvoorzieningen op FlixBus zijn onder meer gratis wifi, stopcontacten om je telefoon, tablet of laptop op te laden tijdens lange busreisen, extra beenruimte, bagageruimte en toiletten. Je kunt zelfs aan boord snacks en drankjes kopen. FlixBus biedt voor al zijn routes alleen het standaardticket aan, waarmee je één stuks handbagage en één stuks ruimbagage per persoon mag meenemen. Voor extra bagage en specifieke stoelreserveringen, bijvoorbeeld als je een Extra Seat, Table Seat of de Panorama Seat wilt boeken, gelden toeslagen.

FlixBus van Wenen naar Brno bus, informatie:

  • Gemiddelde duur: 1 u 50 min
  • Gemiddelde prijs: € 20
  • FlixBus frequentie: 9 per dag

RegioJet is de grootste busmaatschappij in Tsjechië. Kies uit de volgende tickettariefopties voor jouw volgende bus van Wenen naar Brno: Low Cost, standaard, Fun & Relax, Relax en business.

Vind goedkope tickets voor de bussen tussen Wenen en Brno van Student Agency op Omio. Omio kan je helpen de beste deals en prijzen te vinden voor een bus en dat allemaal op één plek. We tonen je de meest actuele dienstregeling voor Wenen naar Brno met de bus van Student Agency, de nieuwste ticketaanbiedingen voor bus en andere reisinformatie. Voor de tussen Wenen en Brno, inclusief informatie over bagagebeleid en voorzieningen aangeboden aan boord, zit je goed bij Omio. Als je zoekt naar bussen van Wenen naar Brno in de Omio-app, kun je controleren of de beschikbare tickets van Student Agency mobiele tickets voor de bussen zijn, wat het nog handiger voor je maakt om papierloos op reis te gaan. Bekijk de dienstregeling voor een bus van Student Agency voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk de beste beschikbare route om vanaf Wenen naar Brno te gaan en boek gemakkelijk vervolgens een goedkope ticket voor de bus afhankelijk van het klassetarief dat je kiest. Leun achterover en geniet van je aanstaande bus van Wenen naar Brno met Student Agency!

Leo Express is een Tsjechische trein- en busmaatschappij die de volgende bus tickettypes aanbiedt voor je bus tussen Wenen en Brno: economy, economy plus, business en premium.

Bespaar tijd en geld door je bus van Wenen naar Brno van Leo Express online te zoeken en te boeken bij Omio! Als je op zoek bent naar de goedkoopste, snelste of vroegste bus tussen Wenen en Brno van Leo Express kan Omio je bij elke stap helpen. Bekijk de huidige dienstregelingen van Leo Express voor de ideale vertrek- en aankomsttijden, vergelijk ook de beste verbindingen voor de tussen Wenen en Brno. Bekijk ook de informatie voor de bus (zoals bagagebeleid en voorzieningen die aan boord worden aangeboden) en boek vervolgens een goedkoop ticket voor een bus allemaal op één handige plek. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar bussen tussen Wenen en Brno, kun je meteen controleren of het ticket van Leo Express een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt reizen zonder dat je persoonlijk kaartjes hoeft te kopen bij het busstation. Koop je officiële ticket voor de bus van Leo Express van Wenen naar Brno snel en gemakkelijk online op Omio en geniet van de reiservaring!

Reistips: bus van Wenen naar Brno

Pak eenvoudig de bus naar Brno. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Wenen naar Brno te reizen.
FAQs
Voordelige bustickets van Wenen naar Brno zijn al verkrijgbaar vanaf € 7, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe vroeg je je tickets bestelt. We raden aan met Omio te gebruiken de goedkoopste busticket voor je volgende trip te vinden en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Als je je bustickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Wenen naar Brno met de bus een gemiddelde prijs verwachten van € 11.
Bij de route van Wenen naar Brno per bus leg je ongeveer 111 km  af.
De gemiddelde reistijd met de bus van Wenen naar Brno is 1 u 45 min. Maar de reistijd kan in het weekend en op feestdagen toenemen, dus houd daar rekening mee als je bustickets van Wenen naar Brno koopt.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de bus van Wenen naar Brno reizen, vertrekken in Wenen vanaf Wien Westbahnhof en stappen in Brno uit op Brno, Hlavní Nádraží.

Reizigers die met de bus reizen, vertrekken vooral vanaf Wien Westbahnhof en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 7 km naar het busstation in Brno, Hlavní Nádraží af.

Als je de bus van Wenen naar Brno, neemt biedt Infobus, STUDENT AGENCY k. S. Tourist Service, RegioJet, Eurolines Switzerland, TouristService, Arda Tur, Flixbus, Eurolines Germany, Leo Express, BlaBlaCar, ArdaTur of Croatia Bus d. O. O. De beste manier om snel naar Brno te komen. Je kunt ook alle busmaatschappijen bekijken die vervoersdiensten van Wenen naar Brno aanbieden, vergelijken wat voor voordelen zij bieden en daarna je tickets bestellen.
Ja, er zijn 9 directe busreizen per dag van Wenen naar Brno. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de bus via Flixbus, BlaBlaCar of STUDENT AGENCY k. S. Het is slim op tijd je bustickets te boeken omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Het gemiddelde aantal busreizen dat per dag vertrekt vanaf Wenen naar Brno is 13. De bussen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de bus voor deze reis vertrekt van Wenen om 05: 45. Een laatste de bus vertrekt van Wenen om 21: 55. Check Omio voor de recentste de bus tijden van Wenen naar Brno en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Als je in de komende 7 dagen bustickets van Wenen naar Brno gaat reserveren, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 11. We raden je wel aan om voor reizen met de bus vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want bustickets van Wenen naar Brno zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per bus naar Brno, reizen ook vaak naar Praag, Bratislava of Krakau. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Brno en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Als je per bus wilt reizen van Wenen naar Brno met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je de bus tussen Wenen en Brno, zowel vooraf als tijdens je reis.
Het is goed mogelijk om van Wenen naar Brno te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste busverbindingen te vergelijken en goedkope bustickets van Wenen naar Brno te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Brno

Meer reisopties per bus van Wenen naar Brno

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal