VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
22 okt.
Vind prijzen
42Union Ivkoni International
277KLM
za
23 okt.
35Deutsche Bahn
35Flixbus
139KLM
zo
24 okt.
38Deutsche Bahn
35Flixbus
179KLM
wo
27 okt.
35Deutsche Bahn with connection
26Flixbus
145Lufthansa
do
28 okt.
35Deutsche Bahn
26Flixbus
179KLM
vr
29 okt.
Vind prijzen
26Flixbus
218Lufthansa
za
30 okt.
30Deutsche Bahn
30Flixbus
116KLM
zo
31 okt.
35Deutsche Bahn
26Flixbus
157KLM

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Eurolines France
Alsa
Bla Bla Bus
National Express

Reistips

Busreizen van Würzburg naar Amsterdam
Pak eenvoudig de bus naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Würzburg naar Amsterdam te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke bus ticket van Würzburg naar Amsterdam?
Voordelige bus tickets van Würzburg naar Amsterdam zijn al verkrijgbaar vanaf € 26, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste bus tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de bus van Würzburg naar Amsterdam?
Het boeken van bus tickets naar Amsterdam van Würzburg kost gemiddeld € 33. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Würzburg naar Amsterdam te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is Amsterdam van Würzburg als ik per bus wil reizen?
Als je reist van Würzburg naar Amsterdam per bus, reken dan op een reisafstand tussen Würzburg en Amsterdam van ongeveer 454 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope bus tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per bus van Würzburg naar Amsterdam?
De reisduur per bus van Würzburg naar Amsterdam kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 7 h 55 min.
Als ik per bus wil reizen, welke in Würzburg en Amsterdam zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Als je per bus van Würzburg naar Amsterdam reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Würzburg vertrekken van Würzburg Hbf en dat de meeste mensen in Amsterdam uitstappen op Amsterdam, Sloterdijk.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Würzburg en Amsterdam?

Als je van plan bent een bus vanuit Würzburg te nemen, hou er dan rekening mee dat je 1 km moet reizen van het centrum naar het populairste bus station, Würzburg Hbf. Als je aankomt in Amsterdam per bus, ga er dan vanuit dat je 3 km moet reizen van het belangrijkste bus station, Amsterdam, Sloterdijk, naar het centrum.

Welke zijn actief op de route van Würzburg van Amsterdam?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Würzburg naar Amsterdam te brengen per bus. Op de route van On the route naar Amsterdam van Würzburg kun je reizen met Flixbus. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Würzburg naar Amsterdam, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per bus van Würzburg naar Amsterdam te reizen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Würzburg naar Amsterdam per bus, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Würzburg naar Amsterdam in de Omio app.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Amsterdam vanuit Würzburg per bus, zijn er dan in de buurt van Amsterdam nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Voor veel van onze klanten die per bus van Würzburg naar Amsterdam reizen, is Amsterdam niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Amsterdam die een bezoek waard zijn, zijn Parijs, Londen of Brussel. Check Omio voor goedkope bus tickets naar een van deze topbestemmingen!
Kan ik met de bus reizen in plaats van met de auto van Würzburg naar Amsterdam?
Het is goed mogelijk om van Würzburg naar Amsterdam te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste bus verbindingen te vergelijken en goedkope bus tickets van Würzburg naar Amsterdam te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Würzburg
Amsterdam
Wurzburg
Voorzieningen
Würzburg - Bismarckstrasse
Voorzieningen
Würzburg, Fbb
Voorzieningen

Alternatieven voor bussen Würzburg - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: