Van Amsterdam naar Berlijn

Reisopties
Van Amsterdam Naar Berlijn

Je kunt van Amsterdam naar Berlijn reizen per trein, bus of vlucht.

Onze suggestie
flight

Om van Amsterdam naar Berlijn te reizen op 08 okt. raden wij aan om een vlucht te nemen, omdat het de beste combinatie van prijs en snelheid is.

09:05Amsterdam Airport Schiphol1u25 10:30Berlin Brandenburg Airport
0 overstappen
1611Enkele reis
Goedkoopst
14:00Amsterdam21u00 11:00Berlijn
1 overstap
671Enkele reis
Andere opties
15:00Amsterdam Airport Schiphol1u25 16:25Berlin Brandenburg Airport
0 overstappen
1771Enkele reis
14:55Amsterdam Airport Schiphol4u00 18:55Berlin Brandenburg Airport
1 overstap
2131Enkele reis
14:55Amsterdam Airport Schiphol5u00 19:55Berlin Brandenburg Airport
1 overstap
2131Enkele reis

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis per trein, bus en vlucht, .

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Berlijn?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

Reisinformatie van Amsterdam naar Berlijn

distanceAfstand577 km
modeBeschikbare reismethodenBus, het vliegtuig, de ferry of de trein
pricePrijsklasse€ 35 - € 135
cheapestGoedkoopste reismethodeTrein • € 35 • 6 u 9 min
fastestSnelste reismethodeVlucht • € 58 • 1 u 15 min
carriersPopulaire reisaanbiedersFlixbus, easyJet of Deutsche Bahn

Reis met de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein van Amsterdam naar Berlijn. De afstand bedraagt 577 km. Als snelheid een prioriteit is, dan is reizen met het vliegtuig de beste optie. De reis duurt dan gemiddeld 1 u 15 min. Zijn lage kosten voor jou de belangrijkste prioriteit, dan is reizen met de trein de beste optie, met prijzen vanaf € 35. De populairste reisorganisaties zijn onder andere Flixbus, easyJet of Deutsche Bahn. Reizigers kunnen ook met de bus, het vliegtuig of de trein van Amsterdam naar Berlijn reizen.

Algemene informatie over de reis van Amsterdam naar Berlijn

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, staat bekend om haar mooie grachten en vele musea. Ook de Duitse hoofdstad Berlijn is de thuis van verschillende galerijen en musea, en draagt bovendien de sporen van een bewogen geschiedenis. Beide steden zijn geliefde bestemmingen voor toeristen, zij het voor een weekendtrip of een langer verblijf. Zowel met de bus, het vliegtuig en de trein kan vanuit Amsterdam deze Duitse wereldstad eenvoudig bezocht worden.

Bus van Amsterdam naar Berlijn

Binnen 10 uur kan men met de bus vanuit Amsterdam in Berlijn zijn aanbeland. Verschillende busmaatschappijen bieden dit soort reizen aan, waaronder Eurolines, Berlin Linien Bus, Student Agency en MeinFernBus. Hierdoor gaan er op verschillende tijdstippen per dag bussen richting de Duitse hoofdstad. Zo kan men al om 8.30 uur vertrekken, maar er ook voor kiezen om pas 's avonds om 23.30 de bus te nemen. Bovendien hoeft men vaak niet over te stappen, hetgeen het reizen eenvoudig maakt.

Trein van Amsterdam naar Berlijn

Deutsche Bahn verzorgt meerdere malen per dag een treinreis richting Berlijn. Iedere 2 uur vertrekt er namelijk een trein vanuit Amsterdam Centraal in deze richting. In ruim 6 uur tijd kan men al in Berlijn arriveren. Al vroeg in de ochtend vertrekt de eerste trein, rond 5.00 uur. Wie liever 's avonds reist, kan de trein rond 23.00 uur nemen. De treinen zijn rechtstreeks zodat men comfortabel het hele traject kan afleggen.

Vliegen van Amsterdam naar Berlijn

De snelste manier om vanuit Amsterdam in Berlijn te komen, is door het vliegtuig te nemen. Binnen 4 uur is men namelijk in de Duitse wereldstad aangekomen. Hiervan bedraagt de daadwerkelijke vliegtijd bovendien maar 1 uur en een kwartier. Verschillende vliegmaatschappijen bieden deze vluchten aan: onder andere Easyjet, Lufthansa en Condor. Hierdoor vertrekken er de hele dag door vluchten richting Berlijn en kan men uit veel verschillende reistijden kiezen. Aankomen in Berlijn gebeurt op een van de twee luchthavens, Berlijn Tegel of Berlijn Schönefeld, afhankelijk van de gekozen maatschappij.

Reistips: Reis van Amsterdam naar Berlijn

Reistips: Reis eenvoudig naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Berlijn te reizen.
FAQs

Er zijn 4 manieren om van Amsterdam naar Berlijn te maken. Je kunt de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein nemen.

Reizen met de trein is de goedkoopste manier om van Amsterdam naar Berlijn te gaan. Tickets voor een reis met de trein kosten gemiddeld € 35.

Dit is vergeleken met andere reisopties naar Berlijn:

Een reis met de trein is € 100 goedkoper dan een reis met de bus voor deze reis. Tickets voor een reis met de bus van Amsterdam naar Berlijn kosten gemiddeld € 135.

Een reis met de trein is € 23 goedkoper dan een reis met het vliegtuig voor deze reis. Tickets voor een reis met het vliegtuig van Amsterdam naar Berlijn kosten gemiddeld € 58.

De snelste mogelijkheid om een reis van Amsterdam naar Berlijn te maken is met het vliegtuig, wat ongeveer 1 u 15 min duuurt. Er zijn andere, minder snelle opties:

Ter vergelijking, reizen met de bus kost je gemiddeld 7 u 45 min.

Ter vergelijking, reizen met de trein kost je gemiddeld 6 u 9 min.

Er ligt ongeveer 577 km tussen Amsterdam en Berlijn.

Het gemiddeld aantal vertrekmomenten per dag van Amsterdam naar Berlijn is:

 • Ongeveer 2 busreizen per dag.
 • Ongeveer 5 treinreizen per dag.

We raden je aan specifieke reisinformatie voor jouw reis van Amsterdam naar Berlijn te bekijken, omdat diensten met de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je van Amsterdam naar Berlijn reist:

 • De meeste reizigers die een ticket voor vervoer reserveren voor de reis van Amsterdam naar Berlijn vertrekken van Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) naar Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.
 • De meeste reizigers die een ticket voor vervoer reserveren voor de reis van Amsterdam naar Berlijn vertrekken van Amsterdam Airport Schiphol naar Berlin Brandenburg Airport.
 • De meeste reizigers die een ticket voor vervoer boeken voor de reis van Amsterdam naar Berlijn vertrekken van Amsterdam Centraal naar Berlin Hbf.

Wil je vooral een goede deal vinden voor je reis van Amsterdam naar Berlijn? Wij gaan voor je op zoek:

 • Reis bij Flixbus met vervoer naar Berlijn te gaan. Een scherpe prijs krijg je als je met Flixbus van Amsterdam naar Berlijn reist. Op Omio betaal je dan € 135.
 • Reis bij easyJet met vervoer naar Berlijn te gaan. Een scherpe prijs krijg je als je met easyJet van Amsterdam naar Berlijn reist. Op Omio betaal je dan € 58.
 • Reis bij Deutsche Bahn met vervoer naar Berlijn te gaan. Een scherpe prijs krijg je als je met Deutsche Bahn van Amsterdam naar Berlijn reist. Op Omio betaal je dan € 35.

Ja, er zijn bij de volgende reisoperators rechtstreekse diensten beschikbaar voor een reis van Amsterdam naar Berlijn:

 • Je kunt ongeveer 2 rechtstreekse busreizen per dag rechtstreeks met de bus reizen. Boeken kan bij Flixbus.
 • Je kunt ongeveer rechtstreekse vluchten per dag rechtstreeks met het vliegtuig reizen. Boeken kan bij easyJet, KLM of KLM Cityhopper.
 • Je kunt ongeveer rechtstreekse treinreizen per dag rechtstreeks met de trein reizen. Boeken kan bij Deutsche Bahn.

Met rechtstreekse verbindingen bespaar je meestal tijd en en kom je gemakkelijker naar Berlijn aangezien je niet hoeft over te stappen. Daarom loont het de moeite om te kijken of je rechtstreeks van Amsterdam naar Berlijn kunt reizen.

Met Omio vind je de beste verbindingen van Amsterdam naar Berlijn deze populaire bestemmingen – en voor een scherpe prijs.

Voordat je gaat reizen van Amsterdam naar Berlijn, is het goed te weten welk ticket je kunt reserveren en welke prijs je de komende 7 dagen betaalt:

 • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 135 voor een enkele reis.
 • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 58 voor een enkele reis.
 • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 35 voor een enkele reis.

We raden je aan om je reis van Amsterdam naar Berlijn een paar maanden maanden van tevoren online te boeken, want dan krijg je de beste prijs.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal