Van Amsterdam naar Cochem

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

Reisinformatie tussen Amsterdam en Cochem

distanceAfstand294 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus, vlucht, ferry of tren
pricePrijsklasse€ 23 - € 210
cheapestGoedkoopste vervoersmogelijkheidTren • € 23 • 5 h 30 min
fastestSnelste vervoermogelijkheidVlucht • € 210 • 1 h
carriersPopulaire reisaanbiedersFlixbus, tab of Deutsche Bahn with connection

Reis 294 km met bus, vlucht, ferry of tren per tussen Amsterdam en Cochem. Als snelheid een prioriteit is, dan is een vlucht de beste optie met een gemiddelde duur van 1 h; terwijl, als geld besparen belangrijker is, een tren de beste optie is met prijzen vanaf € 23. De populairste reisorganisaties die deze reis bedienen zijn onder andere Flixbus, tab of Deutsche Bahn with connection. Reizigers kunnen zelfs een directe van Amsterdam naar Cochem nemen.

Reistips: Reis van Amsterdam naar Cochem

Reis eenvoudig naar Cochem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Cochem te reizen.
FAQs

Er zijn 4 reisopties van Amsterdam naar Cochem: bus, vlucht, ferry of tren.

De goedkoopste manier van Amsterdam naar Cochem is met een tren. Je kunt gemiddelde ticketprijzen vinden vanaf € 23 vergeleken met andere reismogelijkheden naar Cochem:

Een reis met een tren is gebruikelijk € 2 minder dan een reis naar Cochem per reizen, wat gemiddeld € 25 kost voor dezelfde reis.

Een tren is € 187 minder dan een vlucht voor deze reis, tickets voor een vlucht van Amsterdam naar Cochem kosten gemiddeld € 210.

De snelste mogelijkheid om een tussen Amsterdam en Cochem te maken is per vlucht, wat ongeveer 1 h in beslag neemt vergeleken met andere reisopties die er misschien langer over doen om je op je bestemming te krijgen:

Even vergelijken: reizen naar Cochem per reizen duurt ongeveer 9 h 15 min.

Vergeleken met een tren kan je reis gemiddeld 5 h 30 min   duren.

Er ligt ongeveer 294 km tussen Amsterdam en Cochem.

De gemiddelde frequentie per dag van Amsterdam naar Cochem is:

  • 5 treinen op een dag.

Echter, we raden aan specifieke reisdata voor jouw reis tussen Amsterdam en Cochem te checken omdat diensten per bus, vlucht, ferry of tren kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je reist van Amsterdam naar Cochem:

  • Meeste reizigers nemen een tren van Amsterdam Centraal naar Cochem (Mosel).

Als een goede deal de belangrijkste overweging is voor jouw trip van Amsterdam naar Cochem, dan gaan wij jou helpen de best gewaardeerde reisorganisaties te vinden:

  • Reis met Flixbus om naar Cochem te gaan per reizen. Voor een goede ticketaanbieding, kun je een Flixbus vinden van Amsterdam naar Cochem op Omio voor € 25.
  • Reis met tab om naar Cochem te gaan per reizen. Voor een goede ticketaanbieding, kun je een tab vinden van Amsterdam naar Cochem op Omio voor € 210.
  • Deutsche Bahn with connection kan je naar Cochem brengen per reizen. Je kunt op Omio een goede deal vinden voor een ticket voor een reizen met Deutsche Bahn with connection van Amsterdam naar Cochem voor € 23.
Veel van onze klanten die een reis boeken van Amsterdam naar Cochem breiden vaak hun vakantie uit om naar andere populaire bestemmingen te reizen zoals Keulen, Frankfurt am Main of Koblenz. Als je overweegt om een andere bestemming toe te voegen aan je reisplan van Amsterdam naar Cochem, laat Omio dan vandaag nog voor jou de beste verbindingen tussen Cochem en deze topbestemmingen vinden!

Voordat je gaat reizen van Amsterdam naar Cochem, is het goed te weten welk ticket je kunt reserveren en hoeveel dat gaat kosten in de komende 7 dagen:

  • De prijs voor een ticket voor een reizen voor deze reis is gemiddeld € 25 enkele reis.
  • De prijs voor een ticket voor een reizen voor deze reis is gemiddeld € 210 enkele reis.
  • Het kost je gemiddeld € 23 om een enkele reis-ticket voor een reizen voor deze reis te krijgen.

Maar we raden aan een paar maanden van te voren tickets online voor Amsterdam naar Cochem te boeken vóór je geplande reisdatum om de beste aanbiedingen te scoren voor jouw reis.

Tickets Amsterdam - Cochem

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal