Van Amsterdam naar Eindhoven

Reisopties
Van Amsterdam Naar Eindhoven

Je kunt van Amsterdam naar Eindhoven reizen per trein, bus of vlucht.

Onze suggestie
train

Om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen op 06 okt. raden wij aan om de trein te nemen, omdat het de beste combinatie van prijs en snelheid is.

09:05Amsterdam Centraal1u19 10:24Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis
Goedkoopst
09:05Amsterdam Centraal1u19 10:24Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis
Andere opties
08:24Amsterdam Centraal1u19 09:43Eindhoven
1 overstap
221Enkele reis
09:24Amsterdam Centraal1u19 10:43Eindhoven
1 overstap
221Enkele reis
08:35Amsterdam Centraal1u19 09:54Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis per trein, bus en vlucht, .

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

Reisinformatie van Amsterdam naar Eindhoven

distanceAfstand111 km
modeBeschikbare reismethodenBus, het vliegtuig, de ferry of de trein
pricePrijsklasse€ 6 - € 22
cheapestGoedkoopste reismethodeBus • € 6 • 1 u 25 min
fastestSnelste reismethodeTrein • € 22 • 1 u 17 min
carriersPopulaire reisaanbiedersFlixbus of Ns_ic

Reis met de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein van Amsterdam naar Eindhoven. De afstand bedraagt 111 km. Als snelheid een prioriteit is, dan is reizen met de trein de beste optie. De reis duurt dan gemiddeld 1 u 17 min. Zijn lage kosten voor jou de belangrijkste prioriteit, dan is reizen met de bus de beste optie, met prijzen vanaf € 6. De populairste reisorganisaties zijn onder andere Flixbus of Ns_ic. Reizigers kunnen ook met de bus of de trein van Amsterdam naar Eindhoven reizen.

Algemene informatie over de reis van Amsterdam naar Eindhoven

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en tevens een van de populairste steden van het land. Eindhoven wordt dan weer gezien als een gezellige en creatieve stad.En gelukkig liggen deze twee steden helemaal niet ver van elkaar dus kan men gemakkelijk van Amsterdam naar Eindhoven reizen. Met de trein kan men binnen anderhalf uur vanuit Amsterdam tot Eindhoven komen. Ook met de bus is deze stad goed te bereiken. Voornamelijk toeristen en studenten maken hier dagelijks veel gebruik van.

Bus van Amsterdam naar Eindhoven

Men kan er voor kiezen om met de bus richting Eindhoven te reizen. De AirExpressBus vertrekt om het anderhalf uur. Bovendien is men in minder dan 2 uur in Eindhoven, want de reistijd bedraagt maar 1 uur en 45 minuten. 's Morgens om 3.30 uur vertrekt de eerste bus uit Amsterdam, Eindhoven zal om 5.15 uur bereikt worden. De laatste bus van de dag vertrekt om 18.30 uur uit Amsterdam en zal om 20.15 uur in de Brabantse stad arriveren. Op deze manier is de verbinding Amsterdam Eindhoven met de bus prima te doen.

Trein van Amsterdam naar Eindhoven

Vanaf Amsterdam Centraal kan men met de intercity richting Eindhoven in 1 uur en 19 minuten naar Eindhoven reizen. De NS verzorgt deze treinreizen en men hoeft niet over te stappen. Verder gaat de trein ieder half uur, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Bovendien kan men van 's morgens vroeg tot 's avonds laat de trein nemen: de eerste trein gaat namelijk al om 6.08 uur en de laatste trein vertrekt om 23.37 uur.

Reistips: Reis van Amsterdam naar Eindhoven

Reistips: Reis eenvoudig naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen.
FAQs

Er zijn 4 mogelijkheden om van Amsterdam naar Eindhoven te gaan met een: de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein.

Reizen met de bus is de goedkoopste manier om van Amsterdam naar Eindhoven te gaan. Tickets voor een reis met de bus kosten gemiddeld € 6.

Dit is vergeleken met andere reisopties naar Eindhoven:

Een reis met de bus is € 16 goedkoper dan een reis met de trein voor deze reis. Tickets voor een reis met de trein van Amsterdam naar Eindhoven kosten gemiddeld € 22.

De snelste mogelijkheid om een reis van Amsterdam naar Eindhoven te maken is met de trein, wat ongeveer 1 u 17 min duuurt. Er zijn andere, minder snelle opties:

Ter vergelijking, reizen met de bus kost je gemiddeld 1 u 25 min.

De afstand tussen Amsterdam en Eindhoven is ongeveer 111 km.

Het gemiddeld aantal vertrekmomenten per dag van Amsterdam naar Eindhoven is:

  • 1 verbindingen met de bus per dag.
  • 54 treinreizen per dag.

We raden je aan specifieke reisinformatie voor jouw reis van Amsterdam naar Eindhoven te bekijken, omdat diensten met de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je van Amsterdam naar Eindhoven reist:

  • De meeste reizigers nemen de bus vanaf Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) en komen aan in Eindhoven, Centraal.
  • De meeste reizigers pakken vervoer vanaf Amsterdam Centraal en arriveren in Eindhoven.

Wil je vooral een goede deal vinden voor je reis van Amsterdam naar Eindhoven? Wij gaan voor je op zoek:

  • Reis bij Flixbus met vervoer naar Eindhoven te gaan. Een scherpe prijs krijg je als je met Flixbus van Amsterdam naar Eindhoven reist. Op Omio betaal je dan € 6.
  • Reis bij Ns_ic met vervoer naar Eindhoven te gaan. Een scherpe prijs krijg je als je met Ns_ic van Amsterdam naar Eindhoven reist. Op Omio betaal je dan € 22.

Ja, er zijn bij de volgende reisorganisaties rechtstreekse routes van Amsterdam naar Eindhoven te vinden:

  • Je kunt kijken of je bij Flixbus rechtstreeks met de bus naar Eindhoven kunt reizen. Er gaan 1 rechtstreeks met de bus per dag.
  • Je kunt kijken of je bij Ns_ic rechtstreeks met de trein naar Eindhoven kunt reizen. Er gaan 30 rechtstreekse treinreizen per dag.

Omdat je niet hoeft over te stappen, bespaar je met rechtstreekse verbindingen naar Eindhoven over het algemeen tijd en het reist nog prettiger ook. Het loont de moeite om daarop te letten voordat je voor deze reis tickets gaat reserveren.

Jouw reis van Amsterdam naar Eindhoven hoeft niet te eindigen in Eindhoven. Veel van onze klanten vinden het leuk hun vakantie uit te breiden om andere populaire bestemmingen te bezoeken zoals Brussel, Antwerpen of Düsseldorf. Als je zo’n Brussel, Antwerpen of Düsseldorf wilt toevoegen aan je trip van Amsterdam naar Eindhoven, kijk dan vandaag nog op Omio voor de beste en goedkoopste manieren om naar deze topbestemmingen te reizen vanaf Eindhoven!

Als je je reis van Amsterdam naar Eindhoven plant, is het goed in gedachten te houden welke tickets je in de komende zeven dagen kunt reserveren:

  • Tickets voor een reis vervoer kosten gemiddeld € 6 voor een enkele reis.
  • Tickets voor een reis vervoer kosten gemiddeld € 22 voor een enkele reis.

We raden je aan om je reis van Amsterdam naar Eindhoven een paar maanden online te boeken, want dan krijg je de beste prijs.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal