Van Amsterdam naar Eindhoven

Reisopties
Van Amsterdam Naar Eindhoven

Je kunt van Amsterdam naar Eindhoven reizen per trein, bus of vlucht.

Onze suggestie
train

Om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen op 20 mei raden wij aan om de trein te nemen, omdat het de beste combinatie van prijs en snelheid is.

08:16Amsterdam Centraal1u18 09:34Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis
Goedkoopst
08:16Amsterdam Centraal1u18 09:34Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis
Andere opties
08:54Amsterdam Centraal1u19 10:13Eindhoven
1 overstap
221Enkele reis
08:45Amsterdam Centraal1u19 10:04Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis
08:24Amsterdam Centraal1u19 09:43Eindhoven
1 overstap
221Enkele reis

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis per trein, bus en vlucht, .

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.

Reisinformatie van Amsterdam naar Eindhoven

distanceAfstand111 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus of tren
pricePrijsklasse€ 16 - € 22
cheapestGoedkoopste vervoersmogelijkheidBus • € 16 • 1 h 25 min
fastestSnelste vervoermogelijkheidTren • € 22 • 1 h 17 min
carriersPopulaire reisaanbiedersFlixbus of Ns_ic

Neem een bus of tren om 111 km te reizen per van Amsterdam naar Eindhoven. Als snelheid een prioriteit is, dan is een tren de beste optie met een gemiddelde duur van 1 h 17 min; terwijl, als geld besparen belangrijker is, een bus de beste optie is met prijzen vanaf € 16. De populairste reisorganisaties die deze reis bedienen zijn onder andere Flixbus of Ns_ic. Reizigers kunnen zelfs een directe van Amsterdam naar Eindhoven nemen.

Algemene informatie over de reis van Amsterdam naar Eindhoven

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en tevens een van de populairste steden van het land. Eindhoven wordt dan weer gezien als een gezellige en creatieve stad.En gelukkig liggen deze twee steden helemaal niet ver van elkaar dus kan men gemakkelijk van Amsterdam naar Eindhoven reizen. Met de trein kan men binnen anderhalf uur vanuit Amsterdam tot Eindhoven komen. Ook met de bus is deze stad goed te bereiken. Voornamelijk toeristen en studenten maken hier dagelijks veel gebruik van.

Bus van Amsterdam naar Eindhoven

Men kan er voor kiezen om met de bus richting Eindhoven te reizen. De AirExpressBus vertrekt om het anderhalf uur. Bovendien is men in minder dan 2 uur in Eindhoven, want de reistijd bedraagt maar 1 uur en 45 minuten. 's Morgens om 3.30 uur vertrekt de eerste bus uit Amsterdam, Eindhoven zal om 5.15 uur bereikt worden. De laatste bus van de dag vertrekt om 18.30 uur uit Amsterdam en zal om 20.15 uur in de Brabantse stad arriveren. Op deze manier is de verbinding Amsterdam Eindhoven met de bus prima te doen.

Trein van Amsterdam naar Eindhoven

Vanaf Amsterdam Centraal kan men met de intercity richting Eindhoven in 1 uur en 19 minuten naar Eindhoven reizen. De NS verzorgt deze treinreizen en men hoeft niet over te stappen. Verder gaat de trein ieder half uur, waardoor er veel mogelijkheden zijn. Bovendien kan men van 's morgens vroeg tot 's avonds laat de trein nemen: de eerste trein gaat namelijk al om 6.08 uur en de laatste trein vertrekt om 23.37 uur.

Reistips: Reis van Amsterdam naar Eindhoven

Reis eenvoudig naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen.
FAQs

Je kunt een bus of tren van Amsterdam naar Eindhoven op 2 verschillende manieren doen.

Een bus is de goedkoopste manier om van Amsterdam naar Eindhoven te gaan. Tickets voor een bus kosten gemiddeld € 16.

Dit is vergeleken met andere reisopties naar Eindhoven:

Een reis met een bus is gebruikelijk € 6 minder dan een reis naar Eindhoven per reizen, wat gemiddeld € 22 kost voor dezelfde reis.

De snelste manier om naar Eindhoven vanaf Amsterdam te gaan is per tren met een gemiddelde reistijd van 1 h 17 min.

Er zijn alternatieve reisopties naar Eindhoven maar die nemen gebruikelijk meer tijd in beslag:

Vergelijk je dit met een bus dat kost je gemiddeld 1 h 25 min   reistijd.

Eindhoven ligt ongeveer 111 km van Amsterdam.

De gemiddelde frequentie per dag van Amsterdam naar Eindhoven is:

  • Ongeveer 49 treinen per dag.

Echter, we raden aan specifieke reisdata voor jouw reis tussen Amsterdam en Eindhoven te checken omdat diensten per bus of tren kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je reist van Amsterdam naar Eindhoven:

  • De meeste reizigers gaan aan boord van hun reizen vanaf Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) en arriveren in Eindhoven, Centraal.
  • De meeste reizigers die een ticket voor een reizen kopen van Amsterdam naar Eindhoven vertrekken van Amsterdam Centraal naar Eindhoven.

Als een goede deal de belangrijkste overweging is voor jouw trip van Amsterdam naar Eindhoven, dan gaan wij jou helpen de best gewaardeerde reisorganisaties te vinden:

  • Flixbus kan je naar Eindhoven brengen per reizen. Als je zoekt naar goede aanbiedingen voor bussen, kun je tickets vinden voor Flixbus van Amsterdam naar Eindhoven voor € 16.
  • Reis met Ns_ic voor goedkope treinen naar Eindhoven. Als je zoekt naar goede deals voor tickets, kijk dan op Omio naar Ns_ic voor tickets van Amsterdam naar Eindhoven voor € 22.
Ben je aan het kijken om je trip van Amsterdam naar Eindhoven uit te breiden? Veel Omio-klanten die van Amsterdam naar Eindhoven gaan, breiden gebruikelijk hun vakantie uit om andere populaire bestemmingen te bezoeken zoals Brussel, Antwerpen of Düsseldorf. Als je zin hebt om Brussel, Antwerpen of Düsseldorf te bezoeken vanaf Eindhoven, laat Omio dan voor jou de best beschikbare verbindingen zoeken voor een vriendelijke prijs.

Als je je trip voor een van Amsterdam naar Eindhoven plant, is het goed in gedachten te houden welke tickets je kunt aanschaffen voor welke prijzen in de komende zeven dagen:

  • Enkele reis-tickets voor een reizen kosten gemiddeld € 16.
  • Gemiddeld kosten tickets voor een reizen € 22 enkele reis.

Echter, we raden het aan om tickets voor een van Amsterdam naar Eindhoven online een paar maanden van te voren om de beste aanbiedingen te krijgen en geld te besparen voor je komende reis.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal