Van Amsterdam naar Hilversum

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

Reisinformatie tussen Amsterdam en Hilversum

distanceAfstand25 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus, vlucht, ferry of tren
fastestSnelste vervoermogelijkheidTren • € 7 • 20 min
carriersPopulaire reisaanbiedersNs

Neem een bus, vlucht, ferry of tren om 25 km te reizen per van Amsterdam naar Hilversum. Ns is de belangrijkste reisorganisatie die deze reis exploiteert. Reizigers kunnen zelfs een directe van Amsterdam naar Hilversum nemen.

Reistips: Reis van Amsterdam naar Hilversum

Reis eenvoudig naar Hilversum. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Hilversum te reizen.
FAQs

Als je reist van Amsterdam naar Hilversum houdt dat in dat je een bus, vlucht, ferry of tren moet nemen.

Neem een tren, dat is de snelste methode om van Amsterdam naar Hilversum te reizen met een gemiddelde reistijd van 20 min.

De afstand van Amsterdam naar Hilversum is ongeveer 25 km.

De gemiddelde frequentie per dag van Amsterdam naar Hilversum is:

  • 102 treinen op een dag.

Echter, we raden aan specifieke reisdata voor jouw reis van Amsterdam naar Hilversum te checken omdat diensten per bus, vlucht, ferry of tren kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten voor reizigers van Amsterdam naar Hilversum:

  • Treinen van Amsterdam naar Hilversum vertrekken het frequentst van Amsterdam Centraal en arriveren in Hilversum.

Als het vinden van een goede aanbieding jouw hoofdoverweging is voor je reis van Amsterdam naar Hilversum, laat ons je dan helpen de best gewaardeerde reisorganisatie te vinden voor jou:

  • Reis met Ns om naar Hilversum te gaan per reizen. Voor een goede ticketaanbieding, kun je een Ns vinden van Amsterdam naar Hilversum op Omio voor € 7.
Voor veel van onze klanten die reizen van Amsterdam naar Hilversum is Hilversum niet hun laatste stop. Een aantal bestemmingen die daarna de moeite waard zijn te bezoeken zijn Berlijn, Eindhoven of Brussel, die je kunt toevoegen aan jouw trip van Amsterdam naar Hilversum. Kijk vandaag nog op Omio voor de beste en goedkoopste manieren om van Hilversum naar deze topbestemmingen te gaan!

Voordat je gaat reizen van Amsterdam naar Hilversum, is het goed te weten welk ticket je kunt kopen en hoeveel dat gaat kosten in de komende 7 dagen:

  • Het kost je gemiddeld € 7 om een enkele reis-ticket voor een reizen voor deze reis te krijgen.

Maar we raden aan een paar maanden van te voren tickets online voor Amsterdam naar Hilversum te boeken vóór je geplande reisdatum om de beste aanbiedingen te scoren voor jouw reis.

Tickets Amsterdam - Hilversum

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal