Van Amsterdam naar Reading

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.

Reisinformatie tussen Amsterdam en Reading

distanceAfstand414 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus, vlucht, ferry of tren
pricePrijsklasse€ 3 - € 65
cheapestGoedkoopste vervoersmogelijkheidTren • € 3 • 6 h 47 min
fastestSnelste vervoermogelijkheidVlucht • € 65 • 1 h 10 min
carriersPopulaire reisaanbiedersFlixbus of easyJet

Reis 414 km met bus, vlucht, ferry of tren per tussen Amsterdam en Reading. Als snelheid een prioriteit is, dan is een vlucht de beste optie met een gemiddelde duur van 1 h 10 min; terwijl, als geld besparen belangrijker is, een tren de beste optie is met prijzen vanaf € 3. De populairste reisorganisaties die deze reis bedienen zijn onder andere Flixbus of easyJet. Reizigers kunnen zelfs een directe van Amsterdam naar Reading nemen.

Reistips: Reis van Amsterdam naar Reading

Reis eenvoudig naar Reading. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Reading te reizen.
FAQs

Er zijn 4 manieren om een tussen Amsterdam en Reading te maken. Je kunt bijvoorbeeld een bus, vlucht, ferry of tren nemen.

De goedkoopste manier van Amsterdam naar Reading is met een tren. Je kunt gemiddelde ticketprijzen vinden vanaf € 3 vergeleken met andere reismogelijkheden naar Reading:

Een tren kost over het algemeen € 23 minder dan een bus voor dezelfde reis. Een bus kost gemiddeld € 26 van Amsterdam naar Reading.

Een tren is € 62 minder dan een vlucht voor deze reis, tickets voor een vlucht van Amsterdam naar Reading kosten gemiddeld € 65.

De snelste manier om van Amsterdam naar Reading te gaan is per vlucht met een gemiddelde reistijd van 1 h 10 min.

Andere reisopties voor een tussen Amsterdam en Reading duren gewoonlijk langer:

Vergeleken met een bus kan je reis gemiddeld NaN h NaN min   duren.

Vergeleken met een tren kan je reis gemiddeld 6 h 47 min   duren.

Je moet er rekening mee houden ongeveer 414 km te reizen van Amsterdam naar Reading.

De gemiddelde frequentie per dag van Amsterdam naar Reading is:

  • Ongeveer 3 treinen per dag.

Echter, we raden aan specifieke reisdata voor jouw reis van Amsterdam naar Reading te checken omdat diensten per bus, vlucht, ferry of tren kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten voor reizigers van Amsterdam naar Reading:

  • Bussen vertrekken het meest vanaf Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk) en arriveren in Reading, Christchurch Green / Redlands Road (University of Reading).
  • Treinen vertrekken het meest vanaf Amsterdam Centraal en arriveren in Reading.

Als een goede deal de belangrijkste overweging is voor jouw trip van Amsterdam naar Reading, dan gaan wij jou helpen de best gewaardeerde reisorganisaties te vinden:

  • Flixbus kan je naar Reading brengen per reizen. Als je zoekt naar goede aanbiedingen voor bussen, kun je tickets vinden voor Flixbus van Amsterdam naar Reading voor € 26.
  • EasyJet kan je naar Reading brengen per reizen. Als je zoekt naar goede aanbiedingen voor vluchten, kun je tickets vinden voor easyJet van Amsterdam naar Reading voor € 65.
Jouw reis van Amsterdam naar Reading hoeft niet te eindigen in Reading. Veel van onze klanten vinden het leuk hun vakantie uit te breiden om andere populaire bestemmingen te bezoeken zoals Londen, Luton of Stansted. Als je zo’n Londen, Luton of Stansted wilt toevoegen aan je trip van Amsterdam naar Reading, kijk dan vandaag nog op Omio voor de beste en goedkoopste manieren om naar deze topbestemmingen te reizen vanaf Reading!

Voordat je gaat reizen van Amsterdam naar Reading, is het goed te weten welk ticket je kunt kopen en hoeveel dat gaat kosten in de komende 7 dagen:

  • De prijs voor een ticket voor een reizen voor deze reis is gemiddeld € 26 enkele reis.
  • De prijs voor een ticket voor een reizen voor deze reis is gemiddeld € 65 enkele reis.
  • Het kost je gemiddeld € 3 om een enkele reis-ticket voor een reizen voor deze reis te krijgen.

Maar we raden aan een paar maanden van te voren tickets online voor Amsterdam naar Reading te boeken vóór je geplande reisdatum om de beste aanbiedingen te scoren voor jouw reis.

Tickets Amsterdam - Reading

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal