Van Bamberg naar Amsterdam

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.

Reisinformatie van Bamberg naar Amsterdam

distanceAfstand501 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus, vlucht, ferry of tren
pricePrijsklasse€ 38 - € 180
cheapestGoedkoopste vervoersmogelijkheidBus • € 38 • 10 h 15 min
fastestSnelste vervoermogelijkheidVlucht • € 180 • 1 h 10 min
carriersPopulaire reisaanbiedersFlixbus, Lufthansa of Deutsche Bahn with connection

Neem een bus, vlucht, ferry of tren om 501 km te reizen per van Bamberg naar Amsterdam. Als snelheid een prioriteit is, dan is een vlucht de beste optie met een gemiddelde duur van 1 h 10 min; terwijl, als geld besparen belangrijker is, een bus de beste optie is met prijzen vanaf € 38. De populairste reisorganisaties die deze reis bedienen zijn onder andere Flixbus, Lufthansa of Deutsche Bahn with connection. Reizigers kunnen zelfs een directe van Bamberg naar Amsterdam nemen.

Reistips: Reis van Bamberg naar Amsterdam

Reis eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Bamberg naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Er zijn 4 reisopties van Bamberg naar Amsterdam: bus, vlucht, ferry of tren.

De goedkoopste manier van Bamberg naar Amsterdam is met een bus. Je kunt gemiddelde ticketprijzen vinden vanaf € 38 vergeleken met andere reismogelijkheden naar Amsterdam:

Een bus kost over het algemeen € 142 minder dan een vlucht voor dezelfde reis. Een vlucht kost gemiddeld € 180 van Bamberg naar Amsterdam.

Een bus is zo ongeveer € 1 minder dan een tren, wat gemiddeld € 38 kost voor deze reis.

De snelste mogelijkheid om een tussen Bamberg en Amsterdam te maken is per vlucht, wat ongeveer 1 h 10 min in beslag neemt vergeleken met andere reisopties die er misschien langer over doen om je op je bestemming te krijgen:

Even vergelijken: reizen naar Amsterdam per reizen duurt ongeveer 10 h 15 min.

Vergeleken met een tren kan je reis gemiddeld 6 h 48 min   duren.

Je moet er rekening mee houden ongeveer 501 km te reizen van Bamberg naar Amsterdam.

De gemiddelde frequentie per dag van Bamberg naar Amsterdam is:

  • Ongeveer 3 bussen per dag.

Echter, we raden aan specifieke reisdata voor jouw reis van Bamberg naar Amsterdam te checken omdat diensten per bus, vlucht, ferry of tren kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten voor reizigers van Bamberg naar Amsterdam:

  • Bussen vertrekken het meest vanaf Bamberg, Bahnhof (Brennerstraße) en arriveren in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).
  • Treinen vertrekken het meest gebruikelijk van Bamberg op Bamberg, Bahnhof en komen aan in Amsterdam op Amsterdam Centraal.

Omio werkt met veel vertrouwde partners die je kunnen helpen om op de beste manier te reizen van Bamberg naar Amsterdam:

  • Je kunt een bus nemen van Bamberg naar Amsterdam met Flixbus. Goedkope tickets kun je al vinden voor € 38 met Flixbus vanaf Bamberg naar Amsterdam.
  • Je kunt een vlucht nemen van Bamberg naar Amsterdam met Lufthansa. Goedkope tickets kun je al vinden voor € 180 met Lufthansa vanaf Bamberg naar Amsterdam.
  • Je kunt naar Amsterdam reizen vanaf Bamberg per reizen met Deutsche Bahn with connection. Op Omia vind je goedkope tickets voor een reizen voor € 38 met Deutsche Bahn with connection van Bamberg naar Amsterdam.
Omio-klanten die van Bamberg naar Amsterdam reizen, breiden vaak hun vakantie uit om naar Parijs, Londen of Brussel te gaan. Omio kan jou helpen je trip te plannen door de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze populaire bestemmingen te vinden voor een geweldige prijs.

Als je je trip voor een van Bamberg naar Amsterdam plant, is het goed in gedachten te houden welke tickets je kunt kopen voor welke prijzen in de komende zeven dagen:

  • Enkele reis-tickets voor een reizen kosten gemiddeld € 38.
  • Tickets voor een reizen kosten gemiddeld € 180 enkele reis.
  • Gemiddeld kosten tickets voor een reizen € 38 enkele reis.

Echter, we raden het aan om tickets voor een van Bamberg naar Amsterdam online een paar maanden van te voren om de beste aanbiedingen te krijgen en geld te besparen voor je komende reis.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal