Van Berlijn naar Amsterdam

Reisopties
Van Berlijn Naar Amsterdam

Je kunt van Berlijn naar Amsterdam reizen per trein, bus of vlucht.

Onze suggestie
train

Om van Berlijn naar Amsterdam te reizen op 08 okt. raden wij aan om de trein te nemen, omdat het de beste combinatie van prijs en snelheid is.

07:59Berlijn Hbf6u56 14:55Amsterdam Centraal
3 overstappen
591Enkele reis
Goedkoopst
07:59Berlijn Hbf6u56 14:55Amsterdam Centraal
3 overstappen
591Enkele reis
Andere opties
07:00Berlijn Hbf7u35 14:35Amsterdam Centraal
2 overstappen
591Enkele reis
05:29Berlijn Hbf7u36 13:05Amsterdam Centraal
4 overstappen
591Enkele reis
04:30Berlijn Hbf6u55 11:25Amsterdam Centraal
3 overstappen
801Enkele reis

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis per trein, bus en vlucht, .

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig in Amsterdam?

Bekijk op de kaart

Populaire hotels

Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

Reisinformatie van Berlijn naar Amsterdam

distanceAfstand577 km
modeBeschikbare reismethodenBus, het vliegtuig, de ferry of de trein
pricePrijsklasse€ 75 - € 119
cheapestGoedkoopste reismethodeBus • € 75 • 7 u 50 min
fastestSnelste reismethodeVlucht • € 85 • 1 u 20 min
carriersPopulaire reisaanbiedersFlixbus, easyJet of Deutsche Bahn

Reis met de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein van Berlijn naar Amsterdam. De afstand bedraagt 577 km. Als snelheid een prioriteit is, dan is reizen met het vliegtuig de beste optie. De reis duurt dan gemiddeld 1 u 20 min. Zijn lage kosten voor jou de belangrijkste prioriteit, dan is reizen met de bus de beste optie, met prijzen vanaf € 75. De populairste reisorganisaties zijn onder andere Flixbus, easyJet of Deutsche Bahn. Reizigers kunnen ook met de bus, het vliegtuig of de trein van Berlijn naar Amsterdam reizen.

Algemene informatie over de reis van Berlijn naar Amsterdam

Reizen doorheen Europa kan niet zonder voldoende aandacht te besteden aan enkele bruisende metropolen die het culturele gelaat van het continent vormgeven. Berlijn en Amsterdam passen uitstekend in dat plaatje en weten keer op keer een blijvende indruk achter te laten. Dankzij de culturele en politieke status van beide steden, zijn er verschillende manieren om de afstand tussen Berlijn en Amsterdam af te leggen.

Bus van Berlijn naar Amsterdam

Reizen met de bus van Berlijn naar Amsterdam kan makkelijk met de hulp van Eurolines Germany, Flixbus of Infobus. Deze vervoersmaatschappijen bieden allemaal een rechtstreekse verbinding aan tussen beide steden. Afhankelijk van de gekozen maatschappij en het vertrekuur, kan de reistijd wat verschillen. Reizigers houden best rekening met een totale reisduur van acht tot tien uur.

Trein van Berlijn naar Amsterdam

De treinroute tussen Berlijn en Amsterdam wordt verzorgd door Deutsche Bahn, de spoorwegmaatschappij in Duitsland. DB legt verschillende keren per dag een rechtstreekse verbinding in tussen Berlijn en Amsterdam. De totale reistijd bedraagt ongeveer zes uur en dertig minuten. Let wel; een aantal ritten van Deutsche Bahn maakt een tussenstop waardoor de reistijd kan oplopen.

Vliegen van Berlijn naar Amsterdam

Vliegen van Berlijn naar Amsterdam kan met een rechtstreekse vlucht aangeboden door Easyjet en KLM. Maatschappijen zoals British Airways en Swiss voorzien een vlucht met een tussenstop. De rechtstreekse reisduur tussen Berlijn en Amsterdam is ongeveer vier uur, met de wachttijden inbegrepen. Reizigers die kiezen voor een tussenstop kijken al snel aan op een totale reistijd van tien uur. Hou ook rekening met een treinreis om het laatste deel van de route af te leggen.

Reistips: Reis van Berlijn naar Amsterdam

Reistips: Reis eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Berlijn naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Je kunt een de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein van Berlijn naar Amsterdam op 4 verschillende manieren doen.

Reizen met de bus is de goedkoopste manier om van Berlijn naar Amsterdam te gaan. Tickets voor een reis met de bus kosten gemiddeld € 75.

Dit is vergeleken met andere reisopties naar Amsterdam:

Een reis met de bus is € 10 goedkoper dan een reis met het vliegtuig voor deze reis. Tickets voor een reis met het vliegtuig van Berlijn naar Amsterdam kosten gemiddeld € 85.

Een reis met de bus is € 44 goedkoper dan een reis met de trein voor deze reis. Tickets voor een reis met de trein van Berlijn naar Amsterdam kosten gemiddeld € 119.

De snelste mogelijkheid om een reis van Berlijn naar Amsterdam te maken is met het vliegtuig, wat ongeveer 1 u 20 min duuurt. Er zijn andere, minder snelle opties:

Even vergelijken: reizen naar Amsterdam met de bus duurt ongeveer 7 u 50 min.

Ter vergelijking, reizen met de trein kost je gemiddeld 6 u 24 min.

Er ligt ongeveer 577 km tussen Berlijn en Amsterdam.

Het gemiddeld aantal vertrekmomenten per dag van Berlijn naar Amsterdam is:

 • Ongeveer 2 busreizen per dag.
 • 7 treinreizen per dag.

We raden je aan specifieke reisinformatie voor jouw reis van Berlijn naar Amsterdam te bekijken, omdat diensten met de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je van Berlijn naar Amsterdam reist:

 • De meeste reizigers nemen de bus vanaf Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof en komen aan in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).
 • De meeste reizigers pakken vervoer vanaf Berlin Brandenburg Airport en arriveren in Amsterdam Airport Schiphol.
 • De meeste reizigers die een ticket voor vervoer reserveren voor de reis van Berlijn naar Amsterdam vertrekken van Berlin Hbf naar Amsterdam Centraal.

Omio werkt met veel betrouwbare partners die jou van Berlijn naar Amsterdam brengen:

 • Je kunt bij Flixbus met vervoer van Berlijn naar Amsterdam reizen. Op Omio vind je goedkope tickets voor € 75 voor reizen met Flixbus van Berlijn naar Amsterdam.
 • Je kunt bij easyJet met vervoer van Berlijn naar Amsterdam reizen. Op Omio vind je goedkope tickets voor € 85 voor reizen met easyJet van Berlijn naar Amsterdam.
 • Je kunt bij Deutsche Bahn met vervoer van Berlijn naar Amsterdam reizen. Op Omio vind je goedkope tickets voor € 119 voor reizen met Deutsche Bahn van Berlijn naar Amsterdam.

Ja, er zijn bij de volgende reisoperators rechtstreekse diensten beschikbaar voor een reis van Berlijn naar Amsterdam:

 • Je kunt ongeveer 2 rechtstreekse busreizen per dag rechtstreeks met de bus reizen. Boeken kan bij Flixbus.
 • Je kunt ongeveer rechtstreekse vluchten per dag rechtstreeks met het vliegtuig reizen. Boeken kan bij easyJet, KLM of KLM Cityhopper.
 • Je kunt ongeveer 4 rechtstreekse treinreizen per dag rechtstreeks met de trein reizen. Boeken kan bij.

Met rechtstreekse verbindingen bespaar je meestal tijd en en kom je gemakkelijker naar Amsterdam aangezien je niet hoeft over te stappen. Daarom loont het de moeite om te kijken of je rechtstreeks van Berlijn naar Amsterdam kunt reizen.

Wil je je reis van Berlijn naar Amsterdam uitbreiden? Veel Omio-klanten die van Berlijn naar Amsterdam gaan, bezoeken ook andere populaire bestemmingen als Parijs, Londen of Brussel. Als je zin hebt om Parijs, Londen of Brussel te bezoeken vanaf Amsterdam, kijk dan op Omio wat de handigste verbindingen zijn tegen de scherpste prijs.

Voordat je gaat reizen van Berlijn naar Amsterdam, is het goed te weten welk ticket je kunt boeken en welke prijs je de komende 7 dagen betaalt:

 • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 75 voor een enkele reis.
 • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 85 voor een enkele reis.
 • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 119 voor een enkele reis.

We raden je aan om je reis van Berlijn naar Amsterdam een paar maanden maanden van tevoren online te boeken, want dan krijg je de beste prijs.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal