Van Berlijn naar Enschede

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

ma
15 aug.
di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.

Reisinformatie van Berlijn naar Enschede

distanceAfstand443 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus, vlucht, ferry of tren
pricePrijsklasse€ 25 - € 120
cheapestGoedkoopste vervoersmogelijkheidBus • € 25 • 6 h 20 min
fastestSnelste vervoermogelijkheidVlucht • € 120 • 1 h 5 min
carriersPopulaire reisaanbiedersFlixbus, Tuifly of Deutsche Bahn

Reis 443 km met bus, vlucht, ferry of tren per van Berlijn naar Enschede. Als snelheid een prioriteit is, dan is een vlucht de beste optie met een gemiddelde duur van 1 h 5 min; terwijl, als geld besparen belangrijker is, een bus de beste optie is met prijzen vanaf € 25. De populairste reisorganisaties die deze reis bedienen zijn onder andere Flixbus, Tuifly of Deutsche Bahn. Reizigers kunnen zelfs een directe van Berlijn naar Enschede nemen.

Reistips: Reis van Berlijn naar Enschede

Reis eenvoudig naar Enschede. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Berlijn naar Enschede te reizen.
FAQs

Er zijn 4 mogelijkheden om van Berlijn naar Enschede te gaan met een: bus, vlucht, ferry of tren.

De goedkoopste manier van Berlijn naar Enschede is met een bus. Je kunt gemiddelde ticketprijzen vinden vanaf € 25 vergeleken met andere reismogelijkheden naar Enschede:

Een reis met een bus is gebruikelijk € 95 minder dan een reis naar Enschede per reizen, wat gemiddeld € 120 kost voor dezelfde reis.

Een bus is € 44 minder dan een tren voor deze reis, tickets voor een tren van Berlijn naar Enschede kosten gemiddeld € 69.

De snelste mogelijkheid om een tussen Berlijn en Enschede te maken is per vlucht, wat ongeveer 1 h 5 min in beslag neemt vergeleken met andere reisopties die er misschien langer over doen om je op je bestemming te krijgen:

Vergeleken met een bus kan je reis gemiddeld 6 h 20 min   duren.

Even vergelijken: reizen naar Enschede per reizen duurt ongeveer 4 h 37 min.

De afstand tussen Berlijn en Enschede is ongeveer 443 km.

De gemiddelde frequentie per dag van Berlijn naar Enschede is:

  • 1 bus op een dag.
  • 5 treinen op een dag.

Echter, we raden aan specifieke reisdata voor jouw reis van Berlijn naar Enschede te checken omdat diensten per bus, vlucht, ferry of tren kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je reist van Berlijn naar Enschede:

  • Meeste reizigers nemen een bus van Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof naar Enschede, Centraal Station.
  • De meeste reizigers gaan aan boord van hun reizen vanaf Berlin Hbf en arriveren in Enschede.

Als een goede deal de belangrijkste overweging is voor jouw trip van Berlijn naar Enschede, dan gaan wij jou helpen de best gewaardeerde reisorganisaties te vinden:

  • Flixbus kan je naar Enschede brengen per reizen. Je kunt op Omio een goede deal vinden voor een ticket voor een reizen met Flixbus van Berlijn naar Enschede voor € 25.
  • Tuifly kan je naar Enschede brengen per reizen. Je kunt op Omio een goede deal vinden voor een ticket voor een reizen met Tuifly van Berlijn naar Enschede voor € 120.
  • Deutsche Bahn kan je naar Enschede brengen per reizen. Als je zoekt naar goede aanbiedingen voor treinen, kun je tickets vinden voor Deutsche Bahn van Berlijn naar Enschede voor € 69.
Veel van onze klanten die een reis boeken van Berlijn naar Enschede breiden vaak hun vakantie uit om naar andere populaire bestemmingen te reizen zoals Amsterdam, Münster of Eindhoven. Als je overweegt om een andere bestemming toe te voegen aan je reisplan van Berlijn naar Enschede, laat Omio dan vandaag nog voor jou de beste verbindingen tussen Enschede en deze topbestemmingen vinden!

Voordat je gaat reizen van Berlijn naar Enschede, is het goed te weten welk ticket je kunt kopen en hoeveel dat gaat kosten in de komende 7 dagen:

  • Voor een ticket voor een reizen ben je gemiddeld € 25 enkele reis kwijt voor deze reis.
  • Het kost je gemiddeld € 120 om een enkele reis-ticket voor een reizen voor deze reis te krijgen.
  • De prijs voor een ticket voor een reizen is gemiddeld € 69 enkele reis voor deze reis.

Maar we raden aan een paar maanden van te voren tickets online voor Berlijn naar Enschede te boeken vóór je geplande reisdatum om de beste aanbiedingen te scoren voor jouw reis.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal