Van Emmerich am Rhein naar Berlijn

wo 12 jun
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

Reisopties
Van Emmerich am Rhein Naar Berlijn

Je kunt van Emmerich am Rhein naar Berlijn reizen per trein, bus of vlucht.

Onze suggestie
bus

Wanneer we prijs en snelheid afwegen, is de bus de beste manier om van Emmerich am Rhein naar Berlijn te reizen.

FlixBus
17:3011u40
Emmerich am Rhein
05:10Berlijn
311Enkele reis
0 overstappen
Goedkoopst
FlixBus
17:3011u40
Emmerich am Rhein
05:10Berlijn
311Enkele reis
0 overstappen
Snelst
FlixBus
18:4510u50
Emmerich am Rhein
05:35Berlijn
621Enkele reis
0 overstappen
Andere opties
FlixBus
11:0515u00
Emmerich am Rhein
02:05Berlijn
381Enkele reis
0 overstappen

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis per trein, bus en vlucht, .

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

za
15 jun
zo
16 jun
ma
17 jun
di
18 jun
wo
19 jun
do
20 jun
vr
21 jun

Reisinformatie van Emmerich am Rhein naar Berlijn

distanceAfstand494 km
modeBeschikbare reismethodenTrein, het vliegtuig of de bus
pricePrijsklasse€ 23 - € 50
cheapestGoedkoopste reismethodeBus • € 23 • 9 u 23 min
fastestSnelste reismethodeVlucht • € 50 • 1 u 10 min
carriersPopulaire reisaanbiedersBlaBlaCar, Eurowings of Deutsche Bahn

Reis 494 km met de trein, het vliegtuig of de bus van Emmerich am Rhein naar Berlijn. De populairste reisorganisaties zijn onder andere BlaBlaCar, Eurowings of Deutsche Bahn. Reizigers kunnen ook met de bus, het vliegtuig of de trein van Emmerich am Rhein naar Berlijn reizen.

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Reisorganisaties: Van Emmerich am Rhein naar Berlijn

Bij easyJet, Deutsche Bahn en Eurowings kun je met het vervoer van Emmerich am Rhein naar Berlijn reizen – en met Omio vind je de beste reisdeals.

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten met het vervoer in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten en spaaraanbiedingen, waaronder Super Saver en Saver, en kortingskaarten als de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je reis met het vervoer van Emmerich am Rhein naar Berlijn. DB gebruikt verschillende soorten reismogelijkheden, zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn), die verschillen in comfort en reistijd. Zo zijn toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen op alle treinen, terwijl een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar is op bepaalde reismogelijkheden.

Eurowings is de grootste goedkope luchtvaartmaatschappij van Duitsland en biedt keuze uit Smart-, Best- en BIZclass-tickets voor je volgende reis met het vervoer van Emmerich am Rhein naar Berlijn.

Reistips: Reis van Emmerich am Rhein naar Berlijn

Reistips: Reis eenvoudig naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Emmerich am Rhein naar Berlijn te reizen.
FAQs

Er zijn 3 mogelijkheden om van Emmerich am Rhein naar Berlijn te gaan met een: de trein, het vliegtuig of de bus.

Reizen met de bus is de goedkoopste manier om van Emmerich am Rhein naar Berlijn te gaan. Tickets voor een reis met de bus kosten gemiddeld € 23.

Dit is vergeleken met andere reisopties naar Berlijn:

Een reis met de bus is € 27 goedkoper dan een reis met het vliegtuig voor deze reis. Tickets voor een reis met het vliegtuig van Emmerich am Rhein naar Berlijn kosten gemiddeld € 50.

Een reis met de bus is € 3 goedkoper dan een reis met de trein voor deze reis. Tickets voor een reis met de trein van Emmerich am Rhein naar Berlijn kosten gemiddeld € 26.

De snelste manier om van Emmerich am Rhein naar Berlijn vante komen is met het vliegtuig. De gemiddelde reistijd bedraagt 1 u 10 min.

Er zijn alternatieve reisopties naar Berlijn, maar die zijn normaal gesproken minder snel:

Even vergelijken: reizen naar Berlijn met de bus duurt ongeveer 9 u 23 min.

Ter vergelijking, reizen met de trein kost je gemiddeld 5 u 35 min.

De afstand van Emmerich am Rhein naar Berlijn bedraagt ongeveer 494 km.

Het gemiddeld aantal vertrekmomenten per dag van Emmerich am Rhein naar Berlijn is:

  We raden je aan specifieke reisinformatie voor jouw reis van Emmerich am Rhein naar Berlijn te bekijken, omdat diensten met de trein, het vliegtuig of de bus kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

  Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je van Emmerich am Rhein naar Berlijn reist:

  • De meeste reizigers pakken vervoer vanaf Emmerich am Rhein Praest Train Station en arriveren in Berlin, Zentralen Omnibusbahnhof.
  • De meeste reizigers nemen de trein vanaf Emmerich am Rhein, Bahnhof en komen aan in Berlijn Hbf.

  Omio werkt met veel betrouwbare partners die jou van Emmerich am Rhein naar Berlijn brengen:

  • Je kunt bij BlaBlaCar of FlixBus met vervoer van Emmerich am Rhein naar Berlijn reizen. Op Omio vind je goedkope tickets voor € 23 voor reizen met FlixBus van Emmerich am Rhein naar Berlijn.
  • Je kunt bij Eurowings of easyJet met vervoer van Emmerich am Rhein naar Berlijn reizen. Op Omio vind je goedkope tickets voor € 50 voor reizen met Eurowings van Emmerich am Rhein naar Berlijn.
  • Je kunt bij Deutsche Bahn met vervoer van Emmerich am Rhein naar Berlijn reizen. Op Omio vind je goedkope tickets voor € 65 voor reizen met Deutsche Bahn van Emmerich am Rhein naar Berlijn.

  Ja, er zijn bij de volgende reisoperators rechtstreekse diensten beschikbaar voor een reis van Emmerich am Rhein naar Berlijn:

  • Je kunt bij rechtstreeks met de bus reizen.
  • Je kunt bij rechtstreeks met het vliegtuig reizen.
  • Je kunt bij rechtstreeks met vervoer reizen.

  Met rechtstreekse verbindingen bespaar je meestal tijd en en kom je gemakkelijker naar Berlijn aangezien je niet hoeft over te stappen. Daarom loont het de moeite om te kijken of je rechtstreeks van Emmerich am Rhein naar Berlijn kunt reizen.

  Voor veel van onze klanten die reizen van Emmerich am Rhein naar Berlijn is Berlijn niet hun laatste stop. Een aantal bestemmingen die daarna de moeite waard zijn te bezoeken zijn Prague, Paris, Amsterdam, Munich of Dresden, die je kunt toevoegen aan jouw trip van Emmerich am Rhein naar Berlijn. Kijk vandaag nog op Omio voor de beste en goedkoopste manieren om van Berlijn naar deze topbestemmingen te gaan!
  HomeReizenReizen naar DuitslandTickets naar BerlijnVan Emmerich am Rhein naar Berlijn

  De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

  We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Taal