Van Gouda naar Amsterdam

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.

Reisinformatie van Gouda naar Amsterdam

distanceAfstand41 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus, vlucht, ferry of tren
fastestSnelste vervoermogelijkheidTren • € 12 • 48 min
carriersPopulaire reisaanbiedersNs

Neem een bus, vlucht, ferry of tren om 41 km te reizen per tussen Gouda en Amsterdam. Ns is de belangrijkste reisorganisatie die deze reis exploiteert. Reizigers kunnen zelfs een directe van Gouda naar Amsterdam nemen.

Reistips: Reis van Gouda naar Amsterdam

Reis eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Gouda naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Je kunt een tussen Gouda en Amsterdam per bus, vlucht, ferry of tren doen.

Reizen per tren is ook de snelste manier om van Gouda naar Amsterdam te reizen. Het neemt gemiddeld 48 min   in beslag om deze reis te maken.

De afstand van Gouda naar Amsterdam is ongeveer 41 km.

De gemiddelde frequentie per dag van Gouda naar Amsterdam is:

  • Ongeveer 89 treinen per dag.

Echter, we raden aan specifieke reisdata voor jouw reis tussen Gouda en Amsterdam te checken omdat diensten per bus, vlucht, ferry of tren kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je reist van Gouda naar Amsterdam:

  • De meeste reizigers nemen hun tren vanaf Gouda en komen aan in Amsterdam Centraal.

Als het vinden van een goede aanbieding jouw hoofdoverweging is voor je reis van Gouda naar Amsterdam, laat ons je dan helpen de best gewaardeerde reisorganisatie te vinden voor jou:

  • Reis met Ns om naar Amsterdam te gaan per reizen. Voor een goede ticketaanbieding, kun je een Ns vinden van Gouda naar Amsterdam op Omio voor € 12.
Jouw reis van Gouda naar Amsterdam hoeft niet te eindigen in Amsterdam. Veel van onze klanten vinden het leuk hun vakantie uit te breiden om andere populaire bestemmingen te bezoeken zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je zo’n Parijs, Londen of Brussel wilt toevoegen aan je trip van Gouda naar Amsterdam, kijk dan vandaag nog op Omio voor de beste en goedkoopste manieren om naar deze topbestemmingen te reizen vanaf Amsterdam!

Als je je trip voor een van Gouda naar Amsterdam plant, is het goed in gedachten te houden welke tickets je kunt reserveren voor welke prijzen in de komende zeven dagen:

  • Tickets voor een reizen kosten € 12 voor een enkele reis, gemiddeld.

Echter, we raden het aan om tickets voor een van Gouda naar Amsterdam online een paar maanden van te voren om de beste aanbiedingen te krijgen en geld te besparen voor je komende reis.

Tickets Gouda - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal