Van Málaga naar Amsterdam

wo 16 jun.
+ Add Return

These companies trust us. We sell their tickets all in one place.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Prices for trains, buses and flights

di
15 jun.
80Transavia Airlines
wo
16 jun.
66Transavia Airlines
do
17 jun.
30Vueling
za
19 jun.
33Vueling
zo
20 jun.
66Ryanair
di
22 jun.
40Vueling
wo
23 jun.
36Ryanair
do
24 jun.
58Vueling
vr
25 jun.
34Ryanair
za
26 jun.
37Vueling
zo
27 jun.
65Vueling
ma
28 jun.
72Vueling
di
29 jun.
39easyJet
do
1 jul.
23Vueling
vr
2 jul.
37Ryanair
zo
4 jul.
37Vueling
ma
5 jul.
30Vueling

Algemene informatie over de reis van Málaga naar Amsterdam

Málaga en Amsterdam zijn beide geboortesteden van beroemde schilders. In Málaga werd Pablo Picasso geboren en nu bevindt er zich het Picassohuis. In Amsterdam kan men het Rembrandthuis bezoeken, waar de schilder Rembrandt van Rijn twintig jaar woonde en werkte. Malaga en Amsterdam liggen hemelsbreed bijna 1.900 kilometer uit elkaar. Er gaan dagelijks bijna 150 vluchten tussen beide steden. Het is ook mogelijk om met de bus van Málaga naar Amsterdam te reizen, waarbij men een lange reistijd moet incalculeren.

Bus van Malaga naar Amsterdam

De Spaanse busmaatschappij ALSA laat dagelijks een bus rijden tussen Málaga en Amsterdam over een afstand van ongeveer 2.300 kilometer. De bus vertrekt van de bushalte is naast het treinstation van Málaga en er is een overstap in San Sebastian voorzien. De bus komt na ongeveer 35 uur aan op station Amsterdam Amstel. De bus van Eurolines is ongeveer even lang onderweg en rijdt driemaal per week een route via het Franse Bordeaux naar de bushalte bij station Amsterdam Duivendrecht.

Vliegen van Málaga naar Amsterdam

Vliegen tussen Malaga en Amsterdam kan zowel met een rechtstreekse vlucht als met een vlucht met één overstap. De luchtvaartmaatschappijen Vueling, Transavia Airlines en Iberia bieden de voordeligste rechtstreekse vluchten aan, met een minimale reistijd van ongeveer drie uur. Men kan vanaf de vroege ochtend tot na middernacht het vliegtuig van Málaga-Costa del Sol Airport naar Amsterdam Schiphol Airport nemen. Vanaf de Amsterdamse luchthaven is de reiziger met de trein in een kwartiertje op station Amsterdam Centraal.

Tickets Málaga - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie: