Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Wed, Jun 16
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

di
15 jun.
12Alsa
wo
16 jun.
12Alsa
do
17 jun.
12Alsa
vr
18 jun.
12Alsa
za
19 jun.
12Alsa
zo
20 jun.
12Alsa
ma
21 jun.
12Alsa
di
22 jun.
12Alsa
wo
23 jun.
12Alsa
do
24 jun.
12Alsa
vr
25 jun.
12Alsa
za
26 jun.
12Alsa
zo
27 jun.
12Alsa
ma
28 jun.
12Alsa
di
29 jun.
12Alsa
wo
30 jun.
12Alsa
do
1 jul.
12Alsa
vr
2 jul.
12Alsa
za
3 jul.
12Alsa
zo
4 jul.
12Alsa
ma
5 jul.
12Alsa

Algemene informatie over de reis van Málaga naar Granada

Er zijn maar weinig steden in het zuiden van Spanje zo indrukwekkend als Málaga en Granada. De rijke architectuur en de vele overblijfselen van de Moren maken een bezoek aan deze twee steden absoluut noodzakelijk voor elke cultuurliefhebber. Dankzij het relatief beperkte aantal kilometers tussen de twee steden is het bovendien betrekkelijk eenvoudig om de afstand op enkele uren te dichten. Reizen tussen Málaga en Granada kan immers makkelijk én rechtstreeks met de bus.

Bus van Málaga naar Granada

De busreis van Málaga naar Granada wordt onderhouden door Alsa, een van de busmaatschappijen actief in het zuiden van Spanje. Elke rit aangeboden door Alsa gebeurt zonder tussenstop. Afhankelijk van het vertrekuur rekenen reizigers best op een rit van ongeveer anderhalf tot twee uur. Alsa maakt het reizigers en pendelaars bovendien erg makkelijk door haast elk uur een verbinding te voorzien.

Vliegen van Málaga naar Granada

Momenteel is het onmogelijk om de afstand tussen Málaga en Granada rechtstreek via de lucht te overbruggen; de afstand tussen beide steden is immers niet groot genoeg voor een dergelijke vlucht. Reizigers die graag tussen Málaga en Granada willen vliegen, kunnen gebruik maken van vluchten die vertrekken uit Sevilla; een van de steden in Zuid-Spanje voorzien met een luchthaven voor korte vluchten. Iberia en Vueling bieden vluchten aan met een enkele of dubbele overstap. Afhankelijk van de gekozen vlucht kan de reistijd oplopen. Bovendien is het mogelijk dat een deel van het traject aansluitend met de bus of trein afgelegd moet worden.

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Málaga
Granada
Malaga
Voorzieningen
María Zambrano
Voorzieningen