Van Rotterdam naar Amsterdam

Reisopties
Van Rotterdam Naar Amsterdam

Je kunt van Rotterdam naar Amsterdam reizen per trein, bus of vlucht.

Onze suggestie
bus

Om van Rotterdam naar Amsterdam te reizen op 20 mei raden wij aan om de bus te nemen, omdat het de beste combinatie van prijs en snelheid is.

18:40Rotterdam, Conradstraat0u59 19:39Amsterdam
0 overstappen
41Enkele reis
Goedkoopst
18:40Rotterdam, Conradstraat0u59 19:39Amsterdam
0 overstappen
41Enkele reis
Andere opties
08:11Rotterdam Centraal0u41 08:52Amsterdam Centraal
0 overstappen
171Enkele reis
08:41Rotterdam Centraal0u41 09:22Amsterdam Centraal
0 overstappen
171Enkele reis
08:54Rotterdam Centraal0u41 09:35Amsterdam Centraal
0 overstappen
171Enkele reis

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis per trein, bus en vlucht, .

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

vr
20 mei
za
21 mei
zo
22 mei
ma
23 mei
di
24 mei
wo
25 mei
do
26 mei
vr
27 mei
za
28 mei
zo
29 mei
ma
30 mei
di
31 mei
wo
01 jun.
do
02 jun.
vr
03 jun.
za
04 jun.
zo
05 jun.
ma
06 jun.
di
07 jun.
wo
08 jun.
do
09 jun.

Reisinformatie van Rotterdam naar Amsterdam

distanceAfstand57 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus of tren
pricePrijsklasse€ 4 - € 17
cheapestGoedkoopste vervoersmogelijkheidBus • € 4 • 59 min
fastestSnelste vervoermogelijkheidTren • € 17 • 40 min
carriersPopulaire reisaanbiedersBlaBlaCar Bus of Ns_ic

Reis 57 km met bus of tren per van Rotterdam naar Amsterdam. Als snelheid een prioriteit is, dan is een tren de beste optie met een gemiddelde duur van 40 min; terwijl, als geld besparen belangrijker is, een bus de beste optie is met prijzen vanaf € 4. De populairste reisorganisaties die deze reis bedienen zijn onder andere BlaBlaCar Bus of Ns_ic. Reizigers kunnen zelfs een directe van Rotterdam naar Amsterdam nemen.

Algemene informatie over de reis van Rotterdam naar Amsterdam

Rotterdam en Amsterdam; elke inwoner van Nederland weet dat er geen andere steden zijn die zo makkelijk kunnen betoveren. Dankzij de vele bezienswaardigheden is het als reiziger meer dan de moeite om een aantal dagen door te brengen in deze twee bruisende metropolen. Bovendien is het bijzonder eenvoudig om een reisje Rotterdam Amsterdam te plannen; de relatief beperkte afstand tussen beide steden maakt de verplaatsing eens zo aangenaam. Dankzij het uitgebouwde Nederlandse treinnetwerk kan elke reiziger rekenen op een vlotte verbinding tussen Rotterdam en de hoofdstad van Nederland.

Trein van Rotterdam naar Amsterdam

Als reiziger is het gemakkelijk om de route Rotterdam Amsterdam af te leggen met de trein. AangezienRotterdam en Amsterdam twee van de grootste steden van Nederland zijn, gebeurt de reis ook zonder overstap. Afhankelijk van het uur van de dag, biedt de NS twee ritten Rotterdam Amsterdam aan. De totale reistijd bedraagt nooit meer dan tweeënveertig minuten. Daarnaast is het als reiziger geruststellend te weten dat de verbinding Rotterdam Amsterdam begint en eindigt in de belangrijkste stations van beide steden; dat betekent dat het start- en eindpunt gelegen zijn in het stadscentrum.

Reistips: Reis van Rotterdam naar Amsterdam

Reis eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Er zijn 2 mogelijkheden om een van Rotterdam naar Amsterdam te reizen, inclusief met een bus of tren.

De goedkoopste manier van Rotterdam naar Amsterdam is met een bus. Je kunt gemiddelde ticketprijzen vinden vanaf € 4 vergeleken met andere reismogelijkheden naar Amsterdam:

Een bus is zo ongeveer € 13 minder dan een tren, wat gemiddeld € 17 kost voor deze reis.

De snelste manier om van Rotterdam naar Amsterdam te gaan is per tren met een gemiddelde reistijd van 40 min.

Andere reisopties voor een van Rotterdam naar Amsterdam duren gewoonlijk langer:

Vergelijk je dit met een bus dat kost je gemiddeld 59 min   reistijd.

De afstand tussen Rotterdam en Amsterdam is ongeveer 57 km.

De gemiddelde frequentie per dag van Rotterdam naar Amsterdam is:

  • Ongeveer 25 treinen per dag.

Echter, we raden aan specifieke reisdata voor jouw reis tussen Rotterdam en Amsterdam te checken omdat diensten per bus of tren kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten voor reizigers van Rotterdam naar Amsterdam:

  • Bussen van Rotterdam naar Amsterdam vertrekken het frequentst van Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) en arriveren in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).
  • Treinen vertrekken het meest gebruikelijk van Rotterdam op Rotterdam Centraal en komen aan in Amsterdam op Amsterdam Centraal.

Omio werkt met veel vertrouwde partners die je kunnen helpen om op de beste manier te reizen van Rotterdam naar Amsterdam:

  • Je kunt een van Rotterdam naar Amsterdam reizen per reizen met BlaBlaCar Bus. Je kunt op Omio goedkope tickets vinden voor € 4 met BlaBlaCar Bus van Rotterdam naar Amsterdam.
  • Je kunt een tren nemen van Rotterdam naar Amsterdam met Ns_ic. Goedkope tickets kun je al vinden voor € 17 met Ns_ic vanaf Rotterdam naar Amsterdam.
Voor veel van onze klanten die reizen van Rotterdam naar Amsterdam is Amsterdam niet hun laatste stop. Een aantal bestemmingen die daarna de moeite waard zijn te bezoeken zijn Parijs, Londen of Brussel, die je kunt toevoegen aan jouw trip van Rotterdam naar Amsterdam. Kijk vandaag nog op Omio voor de beste en goedkoopste manieren om van Amsterdam naar deze topbestemmingen te gaan!

Voordat je gaat reizen van Rotterdam naar Amsterdam, is het goed te weten welk ticket je kunt reserveren en hoeveel dat gaat kosten in de komende 7 dagen:

  • Voor een ticket voor een reizen ben je gemiddeld € 4 enkele reis kwijt voor deze reis.
  • De prijs voor een ticket voor een reizen is gemiddeld € 17 enkele reis voor deze reis.

Maar we raden aan een paar maanden van te voren tickets online voor Rotterdam naar Amsterdam te boeken vóór je geplande reisdatum om de beste aanbiedingen te scoren voor jouw reis.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal