Van Rotterdam naar Amsterdam

Reisopties
Van Rotterdam Naar Amsterdam

Je kunt van Rotterdam naar Amsterdam reizen per trein, bus of vlucht.

Onze suggestie
bus

Om van Rotterdam naar Amsterdam te reizen op 06 okt. raden wij aan om de bus te nemen, omdat het de beste combinatie van prijs en snelheid is.

19:00Rotterdam, Conradstraat0u59 19:59Amsterdam
0 overstappen
81Enkele reis
Goedkoopst
04:50Rotterdam, Conradstraat1u45 06:35Amsterdam
0 overstappen
41Enkele reis
Andere opties
08:24Rotterdam Centraal0u41 09:05Amsterdam Centraal
0 overstappen
171Enkele reis
08:11Rotterdam Centraal0u41 08:52Amsterdam Centraal
0 overstappen
171Enkele reis
08:51Rotterdam Centraal0u41 09:32Amsterdam Centraal
0 overstappen
171Enkele reis

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis per trein, bus en vlucht, .

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

do
06 okt.
vr
07 okt.
za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.

Reisinformatie van Rotterdam naar Amsterdam

distanceAfstand57 km
modeBeschikbare reismethodenBus, het vliegtuig, de ferry of de trein
pricePrijsklasse€ 16 - € 17
cheapestGoedkoopste reismethodeBus • € 16 • 59 min
fastestSnelste reismethodeTrein • € 17 • 41 min
carriersPopulaire reisaanbiedersBlaBlaCar Bus of Ns

Reis met de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein van Rotterdam naar Amsterdam. De afstand bedraagt 57 km. Als snelheid een prioriteit is, dan is reizen met de trein de beste optie. De reis duurt dan gemiddeld 41 min. Zijn lage kosten voor jou de belangrijkste prioriteit, dan is reizen met de bus de beste optie, met prijzen vanaf € 16. De populairste reisorganisaties zijn onder andere BlaBlaCar Bus of Ns. Reizigers kunnen ook met de bus of de trein van Rotterdam naar Amsterdam reizen.

Algemene informatie over de reis van Rotterdam naar Amsterdam

Rotterdam en Amsterdam; elke inwoner van Nederland weet dat er geen andere steden zijn die zo makkelijk kunnen betoveren. Dankzij de vele bezienswaardigheden is het als reiziger meer dan de moeite om een aantal dagen door te brengen in deze twee bruisende metropolen. Bovendien is het bijzonder eenvoudig om een reisje Rotterdam Amsterdam te plannen; de relatief beperkte afstand tussen beide steden maakt de verplaatsing eens zo aangenaam. Dankzij het uitgebouwde Nederlandse treinnetwerk kan elke reiziger rekenen op een vlotte verbinding tussen Rotterdam en de hoofdstad van Nederland.

Trein van Rotterdam naar Amsterdam

Als reiziger is het gemakkelijk om de route Rotterdam Amsterdam af te leggen met de trein. AangezienRotterdam en Amsterdam twee van de grootste steden van Nederland zijn, gebeurt de reis ook zonder overstap. Afhankelijk van het uur van de dag, biedt de NS twee ritten Rotterdam Amsterdam aan. De totale reistijd bedraagt nooit meer dan tweeënveertig minuten. Daarnaast is het als reiziger geruststellend te weten dat de verbinding Rotterdam Amsterdam begint en eindigt in de belangrijkste stations van beide steden; dat betekent dat het start- en eindpunt gelegen zijn in het stadscentrum.

Reistips: Reis van Rotterdam naar Amsterdam

Reistips: Reis eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Er zijn 4 reisopties van Rotterdam naar Amsterdam: de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein.

Reizen met de bus is de goedkoopste manier om van Rotterdam naar Amsterdam te gaan. Tickets voor een reis met de bus kosten gemiddeld € 16.

Dit is vergeleken met andere reisopties naar Amsterdam:

Een reis met de bus is € 1 goedkoper dan een reis met de trein voor deze reis. Tickets voor een reis met de trein van Rotterdam naar Amsterdam kosten gemiddeld € 17.

De snelste manier om van Rotterdam naar Amsterdam vante komen is met de trein. De gemiddelde reistijd bedraagt 41 min.

Er zijn alternatieve reisopties naar Amsterdam, maar die zijn normaal gesproken minder snel:

Ter vergelijking, reizen met de bus kost je gemiddeld 59 min.

Er ligt ongeveer 57 km tussen Rotterdam en Amsterdam.

Het gemiddeld aantal vertrekmomenten per dag van Rotterdam naar Amsterdam is:

  • Ongeveer 1 verbindingen met de bus per dag.
  • 59 treinreizen per dag.

We raden je aan specifieke reisinformatie voor jouw reis van Rotterdam naar Amsterdam te bekijken, omdat diensten met de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je van Rotterdam naar Amsterdam reist:

  • De meeste reizigers nemen de bus vanaf Rotterdam, Conradstraat (Centraal Station) en komen aan in Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).
  • De meeste reizigers pakken vervoer vanaf Rotterdam Centraal en arriveren in Amsterdam Centraal.

Wil je vooral een goede deal vinden voor je reis van Rotterdam naar Amsterdam? Wij gaan voor je op zoek:

  • Reis bij BlaBlaCar Bus met vervoer naar Amsterdam te gaan. Een scherpe prijs krijg je als je met BlaBlaCar Bus van Rotterdam naar Amsterdam reist. Op Omio betaal je dan € 16.
  • Reis bij Ns met vervoer naar Amsterdam te gaan. Een scherpe prijs krijg je als je met Ns van Rotterdam naar Amsterdam reist. Op Omio betaal je dan € 17.

Ja, er zijn bij de volgende reisoperators rechtstreekse diensten beschikbaar voor een reis van Rotterdam naar Amsterdam:

  • Je kunt ongeveer 1 rechtstreeks met de bus per dag rechtstreeks met de bus reizen. Boeken kan bij Flixbus of BlaBlaCar Bus.
  • Je kunt ongeveer 57 rechtstreekse treinreizen per dag rechtstreeks met de trein reizen. Boeken kan bij Ns_ic, Thalys of Ns.

Met rechtstreekse verbindingen bespaar je meestal tijd en en kom je gemakkelijker naar Amsterdam aangezien je niet hoeft over te stappen. Daarom loont het de moeite om te kijken of je rechtstreeks van Rotterdam naar Amsterdam kunt reizen.

Met Omio vind je de beste verbindingen van Rotterdam naar Amsterdam deze populaire bestemmingen – en voor een scherpe prijs.

Voordat je gaat reizen van Rotterdam naar Amsterdam, is het goed te weten welk ticket je kunt reserveren en welke prijs je de komende 7 dagen betaalt:

  • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 16 voor een enkele reis.
  • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 17 voor een enkele reis.

We raden je aan om je reis van Rotterdam naar Amsterdam een paar maanden maanden van tevoren online te boeken, want dan krijg je de beste prijs.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal