Van Rotterdam naar Londen

Reisopties
Van Rotterdam Naar Londen

Je kunt van Rotterdam naar Londen reizen per trein, bus of vlucht.

Onze suggestie
bus

Om van Rotterdam naar Londen te reizen op 08 okt. raden wij aan om de bus te nemen, omdat het de beste combinatie van prijs en snelheid is.

08:12Rotterdam, Conradstraat12u33 19:45Londen
1 overstap
541Enkele reis
Goedkoopst
08:12Rotterdam, Conradstraat12u33 19:45Londen
1 overstap
541Enkele reis
Andere opties
15:02Rotterdam, Conradstraat16u23 06:25Londen
1 overstap
1221Enkele reis
10:53Rotterdam Centraal4u04 13:57Londen St Pancras
1 overstap
2861Enkele reis
14:28Rotterdam Centraal3u29 16:57Londen St Pancras
0 overstappen
2761Enkele reis

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis per trein, bus en vlucht, .

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

za
08 okt.
zo
09 okt.
ma
10 okt.
di
11 okt.
wo
12 okt.
do
13 okt.
vr
14 okt.
za
15 okt.
zo
16 okt.
ma
17 okt.
di
18 okt.
wo
19 okt.
do
20 okt.
vr
21 okt.
za
22 okt.
zo
23 okt.
ma
24 okt.
di
25 okt.
wo
26 okt.
do
27 okt.
vr
28 okt.

Reisinformatie van Rotterdam naar Londen

distanceAfstand320 km
modeBeschikbare reismethodenBus, het vliegtuig, de ferry of de trein
pricePrijsklasse€ 84 - € 140
cheapestGoedkoopste reismethodeTrein • € 84 • 3 u 29 min
fastestSnelste reismethodeVlucht • € 140 • 50 min
carriersPopulaire reisaanbiedersFlixbus, BA Cityflyer of Eurostar

Reis met de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein van Rotterdam naar Londen. De afstand bedraagt 320 km. Als snelheid een prioriteit is, dan is reizen met het vliegtuig de beste optie. De reis duurt dan gemiddeld 50 min. Zijn lage kosten voor jou de belangrijkste prioriteit, dan is reizen met de trein de beste optie, met prijzen vanaf € 84. De populairste reisorganisaties zijn onder andere Flixbus, BA Cityflyer of Eurostar. Reizigers kunnen ook met de bus, het vliegtuig of de trein van Rotterdam naar Londen reizen.

Algemene informatie over de reis van Rotterdam naar Londen

Rotterdam is één van de grootste havensteden van Europa en de grootste van Nederland. Ook Londen is een echte wereldstad te noemen. Het is niet alleen een trekpleister voor toeristen, maar ook zeker een belangrijke politieke stad. Hierdoor reizen zowel zakenlui als toeristen dagelijks met de bus, de trein en het vliegtuig van Rotterdam naar Londen.

Trein van Rotterdam naar Londen

Dagelijks vertrekken er meerdere treinen vanuit Rotterdam richting Londen. Eurostar verzorgt deze treinreizen. Afhankelijk van de vertrektijden duurt de reis naar Londen ongeveer 4 uur. Hierbij moet er één keer overgestapt worden. Men kan er voor kiezen om 's morgens vroeg de trein te nemen, maar ook in de avond zijn er nog genoeg treinen die richting het Verenigd Koninkrijk vertrekken. Met de trein komt men aan op Station St Pancras International, in het hartje van Londen.

Vliegen van Rotterdam naar Londen

Met het vliegtuig is men binnen een mum van tijd vanuit Rotterdam in Londen aanbeland. Zowel vanaf het vliegveld van Rotterdam als vanaf Schiphol vliegen er dagelijks een groot aantal vliegtuigen richting Engeland. De totale reisduur, inclusief het inchecken en de wachttijden, bedraagt ongeveer 5 uur. Bovendien gaat het in de meeste gevallen om een rechtstreekse vlucht, hetgeen ervoor zorgt dat men zo snel mogelijk vanuit Rotterdam in Londen zal arriveren.

Reistips: Reis van Rotterdam naar Londen

Reistips: Reis eenvoudig naar Londen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Rotterdam naar Londen te reizen.
FAQs

Er zijn 4 mogelijkheden om van Rotterdam naar Londen te gaan met een: de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein.

Reizen met de trein is de goedkoopste manier om van Rotterdam naar Londen te gaan. Tickets voor een reis met de trein kosten gemiddeld € 84.

Dit is vergeleken met andere reisopties naar Londen:

Een reis met de trein is € 26 goedkoper dan een reis met de bus voor deze reis. Tickets voor een reis met de bus van Rotterdam naar Londen kosten gemiddeld € 110.

Een reis met de trein is € 56 goedkoper dan een reis met het vliegtuig voor deze reis. Tickets voor een reis met het vliegtuig van Rotterdam naar Londen kosten gemiddeld € 140.

De snelste manier om van Rotterdam naar Londen vante komen is met het vliegtuig. De gemiddelde reistijd bedraagt 50 min.

Er zijn alternatieve reisopties naar Londen, maar die zijn normaal gesproken minder snel:

Ter vergelijking, reizen met de bus kost je gemiddeld 10 u 10 min.

Even vergelijken: reizen naar Londen met de trein duurt ongeveer 3 u 29 min.

Er ligt ongeveer 320 km tussen Rotterdam en Londen.

Het gemiddeld aantal vertrekmomenten per dag van Rotterdam naar Londen is:

 • 2 busreizen per dag.
 • 2 treinreizen per dag.

We raden je aan specifieke reisinformatie voor jouw reis van Rotterdam naar Londen te bekijken, omdat diensten met de bus, het vliegtuig, de ferry of de trein kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten voor reizigers van Rotterdam naar Londen:

 • De het vliegtuig vertrekken het meest vanaf Rotterdam The Hague Airport en arriveren in London Heathrow Airport.
 • De de trein vertrekken het meest vanaf Rotterdam Centraal en arriveren in London Victoria.

Omio werkt met veel betrouwbare partners die jou van Rotterdam naar Londen brengen:

 • Je kunt bij Flixbus met vervoer van Rotterdam naar Londen reizen. Op Omio vind je goedkope tickets voor € 110 voor reizen met Flixbus van Rotterdam naar Londen.
 • Je kunt bij BA Cityflyer met vervoer van Rotterdam naar Londen reizen. Op Omio vind je goedkope tickets voor € 140 voor reizen met BA Cityflyer van Rotterdam naar Londen.
 • Je kunt bij Eurostar met vervoer van Rotterdam naar Londen reizen. Op Omio vind je goedkope tickets voor € 84 voor reizen met Eurostar van Rotterdam naar Londen.

Ja, er zijn bij de volgende reisorganisaties rechtstreekse routes van Rotterdam naar Londen te vinden:

 • Je kunt kijken of je bij Flixbus of BlaBlaCar Bus rechtstreeks met de bus naar Londen kunt reizen. Er gaan 2 rechtstreekse busreizen per dag.
 • Je kunt kijken of je bij BA Cityflyer rechtstreeks met het vliegtuig naar Londen kunt reizen. Er gaan rechtstreekse vluchten per dag.
 • Je kunt kijken of je bij Eurostar rechtstreeks met de trein naar Londen kunt reizen. Er gaan 2 rechtstreekse treinreizen per dag.

Omdat je niet hoeft over te stappen, bespaar je met rechtstreekse verbindingen naar Londen over het algemeen tijd en het reist nog prettiger ook. Het loont de moeite om daarop te letten voordat je voor deze reis tickets gaat reserveren.

Wil je je reis van Rotterdam naar Londen uitbreiden? Veel Omio-klanten die van Rotterdam naar Londen gaan, bezoeken ook andere populaire bestemmingen als Parijs, Amsterdam of Brussel. Als je zin hebt om Parijs, Amsterdam of Brussel te bezoeken vanaf Londen, kijk dan op Omio wat de handigste verbindingen zijn tegen de scherpste prijs.

Voordat je gaat reizen van Rotterdam naar Londen, is het goed te weten welk ticket je kunt boeken en welke prijs je de komende 7 dagen betaalt:

 • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 110 voor een enkele reis.
 • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 140 voor een enkele reis.
 • De ticketprijs voor een reis met vervoer kost gemiddeld € 84 voor een enkele reis.

We raden je aan om je reis van Rotterdam naar Londen een paar maanden maanden van tevoren online te boeken, want dan krijg je de beste prijs.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal