Reisopties
Van Sevilla Naar Córdoba

Je kunt van Sevilla naar Córdoba reizen per trein, bus of vlucht.

No journeys found

We couldn’t find any journeys for this date. Click below and try searching for another date.

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

VERGELIJK Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

za
16 okt.
14Renfe
zo
17 okt.
14Renfe
ma
18 okt.
14Renfe
di
19 okt.
14Renfe
wo
20 okt.
14Renfe
do
21 okt.
14Renfe
vr
22 okt.
14Renfe
za
23 okt.
14Renfe
zo
24 okt.
14Renfe
ma
25 okt.
14Renfe
di
26 okt.
14Renfe
wo
27 okt.
14Renfe
do
28 okt.
14Renfe
vr
29 okt.
14Renfe
za
30 okt.
14Renfe
zo
31 okt.
14Renfe
ma
1 nov.
14Renfe
di
2 nov.
14Renfe
wo
3 nov.
14Renfe
do
4 nov.
14Renfe
vr
5 nov.
14Renfe

Algemene informatie over de reis van Sevilla naar Córdoba

Sevilla en Córdoba delen hun Moorse verleden. Het worden ook wel de Koningssteden genoemd. Sevilla heeft Moorse monumenten als het koninklijk paleis Alcázar en de minaret Giralda. Córdoba heeft de Mezquita moskee en het Moorse regeringspaleis Alcázar de los Reyes Christianos. Een bezoek aan beide steden is goed te combineren met een snelle en voordelige bus- of treinreis. Reizigers die naar Córdoba willen vliegen, moeten uitwijken naar de luchthaven van Jerez.

Bus van Sevilla naar Córdoba

De Spaanse busmaatschappij ALSA zorgt ervoor dat reizigers van de vroege ochtend tot halverwege de avond met de bus van Sevilla naar Córdoba kunnen reizen. Men heeft altijd een rechtstreekse verbinding, met een reistijd die gemiddeld 2 uur bedraagt. De bussen vertrekken van het busstation Sevilla Plaza De Armas aan de Avenida Cristo de la Expiración en arriveren op het busstation van Córdoba aan de Avenida de la Libertad. Er rijden gemiddeld zeven ALSA bussen per dag tussen Sevilla en Córdoba.

Trein van Sevilla naar Córdoba

Een treinrit tussen Sevilla en Córdoba is de snelste manier om tussen de twee Spaanse steden te reizen. De trein is bovendien niet veel duurder dan de bus van Sevilla naar Córdoba. Er rijden dagelijks bijna 40 treinen van station Sevilla Santa Justa naar station Córdoba Central, zowel AVE hogesnelheidstreinen als intercityꞌs. Men kan al na ruim 40 minuten de reisafstand van ruim 140 kilometer tussen Sevilla en Córdoba overbruggen. Het treinverkeer komt omstreeks zes uur ꞌs ochtends op gang en gaat door tot tegen tien uur ꞌs avonds.

Vliegen van Sevilla naar Córdoba

Sevilla en Córdoba liggen hemelsbreed op slechts 120 kilometer afstand van elkaar. Deze afstand is te gering voor vliegverkeer tussen de twee steden. Reizigers die vanuit de regio van Sevilla naar Córdoba willen vliegen kunnen het beste vanaf Jerez Airport deze reis starten. Jerez ligt op ruim 90 kilometer van Sevilla. Vanaf Jerez Airport gaan er dagelijks van vroeg tot laat ongeveer 50 vliegtuigen naar Córdoba, met minimaal één overstap. De luchtvaartmaatschappijen Vueling en Iberia bieden de snelste en voordeligste vluchten aan.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Sevilla
Córdoba
Sevilla
Voorzieningen
Sevilla-Santa Justa
Voorzieningen
Versnaperingen