Reisopties
Van Sevilla Naar Córdoba

Je kunt van Sevilla naar Córdoba reizen per trein, bus of vlucht.

No journeys found

We couldn’t find any journeys for this date. Click below and try searching for another date.

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken

VERGELIJK Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

ma
14 jun.
14Renfe
di
15 jun.
14Renfe
wo
16 jun.
14Renfe
do
17 jun.
14Renfe
vr
18 jun.
14Renfe
za
19 jun.
14Renfe
zo
20 jun.
14Renfe
ma
21 jun.
14Renfe
di
22 jun.
12Renfe
wo
23 jun.
14Renfe
do
24 jun.
14Renfe
vr
25 jun.
14Renfe
za
26 jun.
14Renfe
zo
27 jun.
14Renfe
ma
28 jun.
14Renfe
di
29 jun.
12Renfe
wo
30 jun.
12Renfe
do
1 jul.
14Renfe
vr
2 jul.
12Renfe
za
3 jul.
12Renfe
zo
4 jul.
12Renfe

Algemene informatie over de reis van Sevilla naar Córdoba

Sevilla en Córdoba delen hun Moorse verleden. Het worden ook wel de Koningssteden genoemd. Sevilla heeft Moorse monumenten als het koninklijk paleis Alcázar en de minaret Giralda. Córdoba heeft de Mezquita moskee en het Moorse regeringspaleis Alcázar de los Reyes Christianos. Een bezoek aan beide steden is goed te combineren met een snelle en voordelige bus- of treinreis. Reizigers die naar Córdoba willen vliegen, moeten uitwijken naar de luchthaven van Jerez.

Bus van Sevilla naar Córdoba

De Spaanse busmaatschappij ALSA zorgt ervoor dat reizigers van de vroege ochtend tot halverwege de avond met de bus van Sevilla naar Córdoba kunnen reizen. Men heeft altijd een rechtstreekse verbinding, met een reistijd die gemiddeld 2 uur bedraagt. De bussen vertrekken van het busstation Sevilla Plaza De Armas aan de Avenida Cristo de la Expiración en arriveren op het busstation van Córdoba aan de Avenida de la Libertad. Er rijden gemiddeld zeven ALSA bussen per dag tussen Sevilla en Córdoba.

Trein van Sevilla naar Córdoba

Een treinrit tussen Sevilla en Córdoba is de snelste manier om tussen de twee Spaanse steden te reizen. De trein is bovendien niet veel duurder dan de bus van Sevilla naar Córdoba. Er rijden dagelijks bijna 40 treinen van station Sevilla Santa Justa naar station Córdoba Central, zowel AVE hogesnelheidstreinen als intercityꞌs. Men kan al na ruim 40 minuten de reisafstand van ruim 140 kilometer tussen Sevilla en Córdoba overbruggen. Het treinverkeer komt omstreeks zes uur ꞌs ochtends op gang en gaat door tot tegen tien uur ꞌs avonds.

Vliegen van Sevilla naar Córdoba

Sevilla en Córdoba liggen hemelsbreed op slechts 120 kilometer afstand van elkaar. Deze afstand is te gering voor vliegverkeer tussen de twee steden. Reizigers die vanuit de regio van Sevilla naar Córdoba willen vliegen kunnen het beste vanaf Jerez Airport deze reis starten. Jerez ligt op ruim 90 kilometer van Sevilla. Vanaf Jerez Airport gaan er dagelijks van vroeg tot laat ongeveer 50 vliegtuigen naar Córdoba, met minimaal één overstap. De luchtvaartmaatschappijen Vueling en Iberia bieden de snelste en voordeligste vluchten aan.

Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Sevilla
Córdoba
Sevilla
Voorzieningen
Sevilla-Santa Justa
Voorzieningen
Versnaperingen