Van Spijkenisse naar Dordrecht

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Reisinformatie van Spijkenisse naar Dordrecht

distanceAfstand23 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus, vlucht, ferry of tren

Neem een bus, vlucht, ferry of tren om 23 km te reizen per van Spijkenisse naar Dordrecht. Reizigers kunnen zelfs een directe van Spijkenisse naar Dordrecht nemen.

Reistips: Reis van Spijkenisse naar Dordrecht

Reis eenvoudig naar Dordrecht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Spijkenisse naar Dordrecht te reizen.
FAQs

Je kunt een bus, vlucht, ferry of tren van Spijkenisse naar Dordrecht op 4 verschillende manieren doen.

De goedkoopste manier van Spijkenisse naar Dordrecht is met een vlucht. Je kunt gemiddelde ticketprijzen vinden vanaf € 1 vergeleken met andere reismogelijkheden naar Dordrecht:

Een vlucht is € 2 minder dan een bus voor deze reis, tickets voor een bus van Spijkenisse naar Dordrecht kosten gemiddeld € 2.

Een vlucht kost over het algemeen € 1 minder dan een ferry voor dezelfde reis. Een ferry kost gemiddeld € 1 van Spijkenisse naar Dordrecht.

Een reis met een vlucht is gebruikelijk € 1 minder dan een reis naar Dordrecht per reizen, wat gemiddeld € 1 kost voor dezelfde reis.

De afstand van Spijkenisse naar Dordrecht is ongeveer 23 km.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten voor reizigers van Spijkenisse naar Dordrecht:

  Jouw reis van Spijkenisse naar Dordrecht hoeft niet te eindigen in Dordrecht. Veel van onze klanten vinden het leuk hun vakantie uit te breiden om andere populaire bestemmingen te bezoeken zoals Amsterdam, Brussel of Rotterdam. Als je zo’n Amsterdam, Brussel of Rotterdam wilt toevoegen aan je trip van Spijkenisse naar Dordrecht, kijk dan vandaag nog op Omio voor de beste en goedkoopste manieren om naar deze topbestemmingen te reizen vanaf Dordrecht!

  Voordat je gaat reizen van Spijkenisse naar Dordrecht, is het goed te weten welk ticket je kunt kopen en hoeveel dat gaat kosten in de komende 7 dagen:

  • De prijs voor een ticket voor een reizen voor deze reis is gemiddeld € 2 enkele reis.
  • De prijs voor een ticket voor een reizen voor deze reis is gemiddeld € 1 enkele reis.
  • Voor een ticket voor een reizen ben je gemiddeld € 1 enkele reis kwijt voor deze reis.
  • Het kost je gemiddeld € 1 om een enkele reis-ticket voor een reizen voor deze reis te krijgen.

  Maar we raden aan een paar maanden van te voren tickets online voor Spijkenisse naar Dordrecht te boeken vóór je geplande reisdatum om de beste aanbiedingen te scoren voor jouw reis.

  Tickets Spijkenisse - Dordrecht

  Bekijk gerelateerde reisinformatie:

  De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

  We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

  ios-badge
  android-badge
  Hand With Phone
  Valuta
  Taal