Van Triëst naar Amsterdam

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.

Reisinformatie tussen Triëst en Amsterdam

distanceAfstand988 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus, vlucht, ferry of tren
pricePrijsklasse€ 72 - € 406
cheapestGoedkoopste vervoersmogelijkheidBus • € 72 • 21 h 26 min
fastestSnelste vervoermogelijkheidVlucht • € 406 • 3 h 20 min
carriersPopulaire reisaanbiedersFlixbus, Lufthansa of Deutsche Bahn with connection

Neem een bus, vlucht, ferry of tren om 988 km te reizen per tussen Triëst en Amsterdam. Als snelheid een prioriteit is, dan is een vlucht de beste optie met een gemiddelde duur van 3 h 20 min; terwijl, als geld besparen belangrijker is, een bus de beste optie is met prijzen vanaf € 72. De populairste reisorganisaties die deze reis bedienen zijn onder andere Flixbus, Lufthansa of Deutsche Bahn with connection. Reizigers kunnen zelfs een directe van Triëst naar Amsterdam nemen.

Reistips: Reis van Triëst naar Amsterdam

Reis eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Triëst naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Er zijn 4 reisopties van Triëst naar Amsterdam: bus, vlucht, ferry of tren.

De goedkoopste manier van Triëst naar Amsterdam is met een bus. Je kunt gemiddelde ticketprijzen vinden vanaf € 72 vergeleken met andere reismogelijkheden naar Amsterdam:

Een bus is zo ongeveer € 334 minder dan een vlucht, wat gemiddeld € 406 kost voor deze reis.

Een bus is € 91 minder dan een tren voor deze reis, tickets voor een tren van Triëst naar Amsterdam kosten gemiddeld € 163.

De snelste mogelijkheid om een tussen Triëst en Amsterdam te maken is per vlucht, wat ongeveer 3 h 20 min in beslag neemt vergeleken met andere reisopties die er misschien langer over doen om je op je bestemming te krijgen:

Een vergelijk: reizen per reizen kan je gemiddeld 21 h 26 min kosten.

Vergeleken met een tren kan je reis gemiddeld 20 h 13 min   duren.

Amsterdam ligt ongeveer 988 km van Triëst.

De gemiddelde frequentie per dag van Triëst naar Amsterdam is:

  • 1 bus op een dag.

Echter, we raden aan specifieke reisdata voor jouw reis tussen Triëst en Amsterdam te checken omdat diensten per bus, vlucht, ferry of tren kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je reist van Triëst naar Amsterdam:

  • De meeste reizigers die een ticket voor een reizen kopen van Triëst naar Amsterdam vertrekken van Trieste, Autostazione naar Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).
  • De meeste reizigers die een ticket voor een reizen aanschaffen van Triëst naar Amsterdam vertrekken van Trieste Friuli Venezia Giulia Airport naar Amsterdam Airport Schiphol.
  • De meeste reizigers nemen hun tren vanaf Trieste Centrale en komen aan in Amsterdam Centraal.

Als een goede deal de belangrijkste overweging is voor jouw trip van Triëst naar Amsterdam, dan gaan wij jou helpen de best gewaardeerde reisorganisaties te vinden:

  • Flixbus kan je naar Amsterdam brengen per reizen. Je kunt op Omio een goede deal vinden voor een ticket voor een reizen met Flixbus van Triëst naar Amsterdam voor € 72.
  • Lufthansa kan je naar Amsterdam brengen per reizen. Je kunt op Omio een goede deal vinden voor een ticket voor een reizen met Lufthansa van Triëst naar Amsterdam voor € 406.
  • Deutsche Bahn with connection kan je naar Amsterdam brengen per reizen. Je kunt op Omio een goede deal vinden voor een ticket voor een reizen met Deutsche Bahn with connection van Triëst naar Amsterdam voor € 163.
Jouw reis van Triëst naar Amsterdam hoeft niet te eindigen in Amsterdam. Veel van onze klanten vinden het leuk hun vakantie uit te breiden om andere populaire bestemmingen te bezoeken zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je zo’n Parijs, Londen of Brussel wilt toevoegen aan je trip van Triëst naar Amsterdam, kijk dan vandaag nog op Omio voor de beste en goedkoopste manieren om naar deze topbestemmingen te reizen vanaf Amsterdam!

Voordat je gaat reizen van Triëst naar Amsterdam, is het goed te weten welk ticket je kunt reserveren en hoeveel dat gaat kosten in de komende 7 dagen:

  • Het kost je gemiddeld € 72 om een enkele reis-ticket voor een reizen voor deze reis te krijgen.
  • De prijs voor een ticket voor een reizen voor deze reis is gemiddeld € 406 enkele reis.
  • De prijs voor een ticket voor een reizen voor deze reis is gemiddeld € 163 enkele reis.

Maar we raden aan een paar maanden van te voren tickets online voor Triëst naar Amsterdam te boeken vóór je geplande reisdatum om de beste aanbiedingen te scoren voor jouw reis.

Tickets Triëst - Amsterdam

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal