Van Wiesbaden naar Amsterdam

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Vergelijk de prijs Prijzen voor treinen, bussen en vluchten

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.

Reisinformatie tussen Wiesbaden en Amsterdam

distanceAfstand345 km
modeBeschikbare vervoersmiddelenBus, vlucht, ferry of tren
pricePrijsklasse€ 30 - € 269
cheapestGoedkoopste vervoersmogelijkheidBus • € 30 • 7 h 35 min
fastestSnelste vervoermogelijkheidVlucht • € 269 • 1 h 10 min
carriersPopulaire reisaanbiedersSTUDENT AGENCY k. S. KLM Cityhopper of Deutsche Bahn

Reis 345 km met bus, vlucht, ferry of tren per tussen Wiesbaden en Amsterdam. Als snelheid een prioriteit is, dan is een vlucht de beste optie met een gemiddelde duur van 1 h 10 min; terwijl, als geld besparen belangrijker is, een bus de beste optie is met prijzen vanaf € 30. De populairste reisorganisaties die deze reis bedienen zijn onder andere STUDENT AGENCY k. S. KLM Cityhopper of Deutsche Bahn. Reizigers kunnen zelfs een directe van Wiesbaden naar Amsterdam nemen.

Reistips: Reis van Wiesbaden naar Amsterdam

Reis eenvoudig naar Amsterdam. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Wiesbaden naar Amsterdam te reizen.
FAQs

Er zijn 4 reisopties van Wiesbaden naar Amsterdam: bus, vlucht, ferry of tren.

Een bus biedt de goedkoopste manier om van Wiesbaden naar Amsterdam te reizen, wat gemiddeld € 30 kost.

Dit is vergeleken met andere mogelijkheden om naar Amsterdam te reizen:

Een bus is zo ongeveer € 240 minder dan een vlucht, wat gemiddeld € 269 kost voor deze reis.

Een bus kost over het algemeen € 11 minder dan een tren voor dezelfde reis. Een tren kost gemiddeld € 41 van Wiesbaden naar Amsterdam.

De snelste mogelijkheid om een tussen Wiesbaden en Amsterdam te maken is per vlucht, wat ongeveer 1 h 10 min in beslag neemt vergeleken met andere reisopties die er misschien langer over doen om je op je bestemming te krijgen:

Even vergelijken: reizen naar Amsterdam per reizen duurt ongeveer 7 h 35 min.

Even vergelijken: reizen naar Amsterdam per reizen duurt ongeveer 5 h 56 min.

Er ligt ongeveer 345 km tussen Wiesbaden en Amsterdam.

De gemiddelde frequentie per dag van Wiesbaden naar Amsterdam is:

  • 5 bussen per dag.
  • 6 treinen per dag.

Echter, we raden aan specifieke reisdata voor jouw reis van Wiesbaden naar Amsterdam te checken omdat diensten per bus, vlucht, ferry of tren kunnen variëren per seizoen en per weekdag.

Dit zijn de meest populaire vertrek- en aankomstpunten als je reist van Wiesbaden naar Amsterdam:

  • De meeste reizigers die een ticket voor een reizen reserveren van Wiesbaden naar Amsterdam vertrekken van Wiesbaden, A3 (BAT Medenbach West / Esso) naar Amsterdam, Radarweg (Sloterdijk).
  • De meeste reizigers die een ticket voor een reizen aanschaffen van Wiesbaden naar Amsterdam vertrekken van Wiesbaden Hbf naar Amsterdam Centraal.

Omio werkt met veel vertrouwde partners die je kunnen helpen om op de beste manier te reizen van Wiesbaden naar Amsterdam:

  • Je kunt een bus nemen van Wiesbaden naar Amsterdam met STUDENT AGENCY k. S. Goedkope tickets kun je al vinden voor € 30 met STUDENT AGENCY k. S. Vanaf Wiesbaden naar Amsterdam.
  • Je kunt naar Amsterdam reizen vanaf Wiesbaden per reizen met KLM Cityhopper. Op Omia vind je goedkope tickets voor een reizen voor € 269 met KLM Cityhopper van Wiesbaden naar Amsterdam.
  • Je kunt een tussen Wiesbaden en Amsterdam reizen per reizen met Deutsche Bahn. Je kunt op Omio goedkope tickets vinden voor € 41 met Deutsche Bahn van Wiesbaden naar Amsterdam.
Veel van onze klanten die een reis boeken van Wiesbaden naar Amsterdam breiden vaak hun vakantie uit om naar andere populaire bestemmingen te reizen zoals Parijs, Londen of Brussel. Als je overweegt om een andere bestemming toe te voegen aan je reisplan van Wiesbaden naar Amsterdam, laat Omio dan vandaag nog voor jou de beste verbindingen tussen Amsterdam en deze topbestemmingen vinden!

Voordat je gaat reizen van Wiesbaden naar Amsterdam, is het goed te weten welk ticket je kunt reserveren en hoeveel dat gaat kosten in de komende 7 dagen:

  • De prijs voor een ticket voor een reizen is gemiddeld € 30 enkele reis voor deze reis.
  • De prijs voor een ticket voor een reizen is gemiddeld € 269 enkele reis voor deze reis.
  • Het kost je gemiddeld € 41 om een enkele reis-ticket voor een reizen voor deze reis te krijgen.

Maar we raden aan een paar maanden van te voren tickets online voor Wiesbaden naar Amsterdam te boeken vóór je geplande reisdatum om de beste aanbiedingen te scoren voor jouw reis.

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal