Trein van Amersfoort naar Arnhem

De goedkoopste treinreizen Van Amersfoort Naar Arnhem

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

11

Gemiddelde

11

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Ns_ic
07:58Amersfoort1u01 08:59Arnhem
0 overstappen
111Enkele reis

Treintijden & routes Amersfoort naar Arnhem

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Ns_ic
07:58Amersfoort1u01 08:59Arnhem
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.

De snelste treinen Van Amersfoort Naar Arnhem

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

1 u 1 m

Gemiddelde

1 u 1 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

41 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amersfoort naar Arnhem rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Ns_ic
07:58Amersfoort1u01 08:59Arnhem
0 overstappen
111Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amersfoort naar Arnhem

distanceAfstand40 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein51 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 11
frequencyFrequentie87 per dag
changesDirecte verbindingenNee

Bij treinreizen van Amersfoort naar Arnhem leg je reis 40 km af, wat bij onze reispartners zoals gemiddeld 51 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 87 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 11 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 11. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Amersfoort Railway en arriveren in Arnhem.

Reistips: treinen van Amersfoort tot Arnhem

Reis eenvoudig met de trein naar Arnhem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amersfoort naar Arnhem te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Amersfoort naar Arnhem zijn € 11. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Amersfoort naar Arnhem boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
In de komende 7 dagen kun je erop rekenen gemiddeld € 11  te betalen voor een ticket voor de trein.
De afstand van Amersfoort naar Arnhem per trein is ongeveer 40 km.
Het is altijd handig om te weten hoe lang het duurt om naar je bestemming te reizen. De gemiddelde reistijd van Amersfoort naar Arnhem als je met de trein reist bedraagt 51 min, maar de reis kan langer duren in het weekend of op feestdagen. Omio zoekt voor jou de tickets die zo vroeg mogelijk te verkrijgen zijn.

Voordat je je reis van Amersfoort naar Arnhem gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die met de trein reizen vanuit Amersfoort vanaf Amersfoort Railway vertrekken en in Arnhem aankomen op Arnhem.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Amersfoort Railway en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 1.7 km naar het treinstation in Arnhem af.

Het gemiddelde aantal treinreizen dat per dag vertrekt vanaf Amersfoort naar Arnhem is 87. De treinen kunnen afwijken in weekenden en op feestdagen.
Een eerste de trein voor deze reis vertrekt van Amersfoort om 06: 10. Een laatste de trein vertrekt van Amersfoort om 21: 09. Check Omio voor de recentste de trein vertrektijden van Amersfoort naar Arnhem en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Over het algemeen raden we aan tickets voor treinreizen van te voren te bestellen, want dan krijg je de beste prijs bij treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Als je je treintickets van Amersfoort naar Arnhem binnen de komende 7 dagen gaat boeken, betaal je gemiddeld € 11 voor een enkeltje. Bestel voor de beste prijzen voor deze reis je treintickets van Amersfoort naar Arnhem een paar maanden van tevoren.
Veel van onze klanten die een reis naar Arnhem per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Amsterdam, Düsseldorf of Berlijn. Check Omio voor de beste verbindingen van Arnhem naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt in de Omio-app  treintickets van Amersfoort naar Arnhem zoeken en zo de beste deal snel en makkelijk vinden. Heb je mobiele treintickets? Dan kun je die gewoon laten zien, ook zonder internetverbinding. Bovendien ontvang je vóór en tijdens de reis meldingen over je reis van Amersfoort naar Arnhem.
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Arnhem vanaf Amersfoort. Check Omio voor de beste beschikbare treinverbindingen van Amersfoort naar Arnhem en koop je voordelige treintickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amersfoort
Arnhem

Meer reisopties per trein van Amersfoort naar Arnhem

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal