Trein van Amersfoort naar Berlijn

do 18 jul
+ Voeg terugreis toe
QR-Code
Scan om onze gratis app te downloaden
Gebruik onze app om live reisupdates te ontvangen en mobiele tickets te boeken voor treinen, bussen, vluchten en ferry’s in 37 landen.
App Store
rate4.9
42K beoordelingen
Google Play
rate4.6
136K recensies

De goedkoopste treinreizen Van Amersfoort Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 19 jul

Goedkoopst

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn
07:365u15
Amersfoort
12:51Berlijn
901Enkele reis
0 overstappen
European Sleeper
22:127u15
Amersfoort
05:27Berlijn
1091Enkele reis
0 overstappen
Deutsche Bahn
08:527u37
Amersfoort
16:29Berlijn
1431Enkele reis
0 overstappen

Amersfoort naar Berlijn dienstregeling treinen

Treinen weergeven voor morgen, vrijdag 19 juli
European Sleeper
22:127u15
Amersfoort
05:27Berlijn
0 overstappenRechtstreeks
Deutsche Bahn
08:527u37
Amersfoort
16:29Berlijn
0 overstappenRechtstreeks
Deutsche Bahn
07:365u15
Amersfoort
12:51Berlijn
0 overstappenRechtstreeks

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

vr
19 jul
za
20 jul
zo
21 jul
ma
22 jul
di
23 jul
wo
24 jul
do
25 jul

De snelste treinen Van Amersfoort Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 19 jul

Snelste reis

5 u 15 m

Gemiddelde

6 u 42 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

546 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amersfoort naar Berlijn rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
07:365u15
Amersfoort
12:51Berlijn
901Enkele reis
0 overstappen
European Sleeper
22:127u15
Amersfoort
05:27Berlijn
1091Enkele reis
0 overstappen
Deutsche Bahn
08:527u37
Amersfoort
16:29Berlijn
1431Enkele reis
0 overstappen

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amersfoort naar Berlijn

distanceAfstand546 km
durationGemiddelde reistijd met de trein5 u 15 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 92
changesDirecte verbindingenJa
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn of European Sleeper

Bij treinreizen van Amersfoort naar Berlijn leg je 546 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of European Sleeper gemiddeld 5 u 15 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 92 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 38. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Amersfoort Central en arriveren in Berlijn Hbf.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn en European Sleeper van Amersfoort naar Berlijn

Reis vanaf € 38 met de trein van Amersfoort naar Berlijn met Omio-partners als Deutsche Bahn en European Sleeper! Bij Omio vind je dienstregelingen en tickets – en de goedkoopste reis. Kijk, vergelijk, boek!

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten met de trein in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten en spaaraanbiedingen, waaronder Super Saver en Saver, en kortingskaarten als de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je reis met de trein van Amersfoort naar Berlijn. DB gebruikt verschillende soorten treinreizen, zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn), die verschillen in comfort en reistijd. Zo zijn toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen op alle treinen, terwijl een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar is op bepaalde treinreizen.

Informatie over Deutsche Bahn, Amersfoort naar Berlijn met de trein:

 • Gemiddelde duur: 5 u 15 min
 • Goedkoopste prijs: € 38

Welke treinen rijden er van Amersfoort naar Berlijn?  

 • Welke spoorwegmaatschappij(en) bieden treinen van Amersfoort naar Berlijn aan?
 • Je kunt van Amersfoort naar Berlijn reizen met treinen van Deutsche Bahn.
 • Rijden er rechtstreekse treinen van Amersfoort naar Berlijn?
 • Treinen van Amersfoort naar Berlijn rijden nooit rechtstreeks, maar hebben altijd één of meer overstapstations.
 • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
 • Het is mogelijk om al na 5 uur en 32 minuten reizen in Berlijn aan te komen.
 • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
 • Je kunt treinkaartjes voor je reis van Amersfoort naar Berlijn enkele maanden van tevoren boeken, maar meestal ook nog vlak voor je vertrekdatum.
 • Zijn er treintickets van Deutsche Bahn bij Omio beschikbaar?
 • Je kunt je goedkope treintickets voor treinen van Deutsche Bahn met een gerust hart online bestellen bij Omio.

Welke treinen van Deutsche Bahn maken een treinreis van Amersfoort naar Berlijn?  

Per dag heb je vanaf Amersfoort 10 tot 12 mogelijkheden om per trein naar Berlijn te reizen. Je trein vertrekt elke twee uur en de eerste reismogelijkheid is er al om 6.34 uur. Kies je een trein na 17.36 uur, dan kom je de volgende dag in Berlijn aan. Je treinreis is nooit rechtstreeks, dus je moet altijd rekening houden met één of meerdere malen overstappen. De snelste treinreizen duren 5 uur en 32 minuten tot 5 uur en 56 minuten. Kies je voor een nachttrein, dan ben je minimaal 8 uur en 12 minuten onderweg. Je rijdt, afhankelijk van je ritkeuze, in een combinatie van reguliere Duitse intercity's en luxe ICE-treinen. Plaatsreservering is niet verplicht, maar wel sterk aan te raden.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Amersfoort?  

Alle treinen tussen Amersfoort en Berlijn hebben Amersfoort Schothorst als beginstation. Dit station ligt in het noorden van de stad, in een van de nieuwe buitenwijken. Als je uit de buurt komt, kun je met de bus hierheen reizen. Kom je uit een andere richting, ga dan naar Amersfoort Centraal, waar je trein ook stopt.Je kunt ook op Amersfoort Centraal opstappen. Dit grote station is goed te bereiken met intercity's, sprinters en stoptreinen. Vlakbij het station ligt het busplatform waar streek- en stadsbussen samenkomen. 

Op welk treinstation komen treinen aan in Berlijn?  

Je trein uit Amersfoort heeft het centrale station van Berlijn als eindpunt. Als je niet in Berlijn moet zijn, stap je hier over op intercity's van Deutsche Bahn of op de S-Bahn treinen als je eindbestemming in de buurt van Berlijn ligt. Vanaf het centrale station kun je gebruik maken van trams, metrolijnen of stadsbussen.

Reistips: treinen van Amersfoort tot Berlijn

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amersfoort naar Berlijn te reizen.
FAQs
Goedkope trein tickets van Amersfoort naar Berlijn kunnen al vanaf € 38 (€ 38) worden geboekt als u van tevoren reserveert. De gemiddelde de trein ticketprijs van Amersfoort naar Berlijn is € 92 (€ 92); echter, de prijzen variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag en de klasse en ze zijn meestal duurder op de dag zelf.
Gemiddeld duurt de reis van Amersfoort naar Berlijn met de trein 5 u 15 min   voor de 546 km lange reis, maar de duur kan variëren als u reist in het weekend en op feestdagen.
De eerste de trein van Amersfoort naar Berlijn vertrekt om 06: 36.
De laatste de trein van Amersfoort naar Berlijn vertrekt om 22: 12.
Voor de reis van Amersfoort naar Berlijn kunt u een de trein nemen met Deutsche Bahn of European Sleeper. Zorg ervoor dat u alle mogelijke treinreisaanbieders bekijkt die diensten van Amersfoort naar Berlijn aanbieden op Omio om te vergelijken welke voorzieningen ze kunnen hebben.
Ja, u kunt een nachttrein nemen van Amersfoort naar Berlijn met European Sleeper. Vind alle informatie over nachttreinen in Europa.  

Bij vertrek vanuit Amersfoort, hebt u verschillende het treinstation opties om uw reis te beginnen, waaronder Amersfoort Central en Station Amersfoort Schothorst. Bij aankomst in Berlijn, kunt u uw reis beëindigen in treinstations zoals Berlijn Hbf, Berlijn Ostbahnhof en Berlijn Südkreuz.

Passagiers stappen het meest in de de trein bij Amersfoort Central, dat zich ongeveer van het stadscentrum bevindt, en ze stappen uit bij Berlijn Hbf, dat zich van het stadscentrum bevindt.

De goedkoopste maand voor een de trein van Amersfoort naar Berlijn is mei.
Het is handig om uw opties te vergelijken, omdat er 2 manieren zijn om van Amersfoort naar Berlijn te reizen, inclusief het nemen van een de trein of het vliegtuig.

Meer reisopties per trein van Amersfoort naar Berlijn

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal