Trein van Amersfoort naar Berlijn

De goedkoopste treinreizen Van Amersfoort Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Goedkoopst

35

Gemiddelde

65

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn with connection
19:52Amersfoort10u26 06:18Berlijn
0 overstappen
351Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
19:19Amersfoort13u30 08:49Berlijn
0 overstappen
521Enkele reis
Deutsche Bahn
20:40Amersfoort13u34 10:14Berlijn
0 overstappen
1091Enkele reis

Treintijden & routes Amersfoort naar Berlijn

Treinen weergeven voor morgen, zaterdag 20 augustus
Deutsche Bahn with connection
19:19Amersfoort13u30 08:49Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
19:52Amersfoort10u26 06:18Berlijn
0 overstappen
Deutsche Bahn
20:40Amersfoort13u34 10:14Berlijn
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.
di
23 aug.
wo
24 aug.
do
25 aug.
vr
26 aug.
za
27 aug.
zo
28 aug.
ma
29 aug.
di
30 aug.
wo
31 aug.
do
01 sep.
vr
02 sep.
za
03 sep.
zo
04 sep.
ma
05 sep.
di
06 sep.
wo
07 sep.
do
08 sep.
vr
09 sep.

De snelste treinen Van Amersfoort Naar Berlijn

Tijden en prijzen weergeven voor 20 aug.

Snelste reis

10 u 26 m

Gemiddelde

12 u 30 m

Treinen per dag

3

Afstand busreis

546 km

Van de 3 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amersfoort naar Berlijn rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn with connection
19:52Amersfoort10u26 06:18Berlijn
0 overstappen
351Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
19:19Amersfoort13u30 08:49Berlijn
0 overstappen
521Enkele reis
Deutsche Bahn
20:40Amersfoort13u34 10:14Berlijn
0 overstappen
1091Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amersfoort naar Berlijn

distanceAfstand546 km
durationGemiddelde reisduur reistijd met de trein5 u 25 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 51
frequencyFrequentie5 per dag
changesDirecte verbindingenJa, er zijn 4 directe treinreizen per dag
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection

Bij treinreizen van Amersfoort naar Berlijn leg je reis 546 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection gemiddeld 5 u 25 min duurt. Normaal gesproken gaan er er zijn 5 treinreizen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 51 ligt, vind je het goedkoopste treinticket al voor € 35. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Amersfoort Railway en arriveren in Berlin Hbf.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn van Amersfoort naar Berlijn

Reis met tren van Amersfoort naar Berlijn vanaf € 35 met Omio’s Deutsche Bahn partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest populair te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten van tren in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten, spaaraanbiedingen waaronder Super Saver, Saver en flexible tarieven en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Amersfoort naar Berlijn. DB gebruikt verschillende soorten treinen zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn) op haar routes, die verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treinen.

Deutsche Bahn treinen van Amersfoort tot Berlijn, informatie:

 • Gemiddelde duur: 6 u 46 min
 • Gemiddelde prijs: € 38
 • Deutsche Bahn frequentie: 1 per dag

Welke treinen rijden er van Amersfoort naar Berlijn?  

 • Welke spoorwegmaatschappij(en) bieden treinen van Amersfoort naar Berlijn aan?
 • Je kunt van Amersfoort naar Berlijn reizen met treinen van Deutsche Bahn.
 • Rijden er rechtstreekse treinen van Amersfoort naar Berlijn?
 • Treinen van Amersfoort naar Berlijn rijden nooit rechtstreeks, maar hebben altijd één of meer overstapstations.
 • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
 • Het is mogelijk om al na 5 uur en 32 minuten reizen in Berlijn aan te komen.
 • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
 • Je kunt treinkaartjes voor je reis van Amersfoort naar Berlijn enkele maanden van tevoren boeken, maar meestal ook nog vlak voor je vertrekdatum.
 • Zijn er treintickets van Deutsche Bahn bij Omio beschikbaar?
 • Je kunt je goedkope treintickets voor treinen van Deutsche Bahn met een gerust hart online bestellen bij Omio.

Welke treinen van Deutsche Bahn maken een treinreis van Amersfoort naar Berlijn?  

Per dag heb je vanaf Amersfoort 10 tot 12 mogelijkheden om per trein naar Berlijn te reizen. Je trein vertrekt elke twee uur en de eerste reismogelijkheid is er al om 6.34 uur. Kies je een trein na 17.36 uur, dan kom je de volgende dag in Berlijn aan. Je treinreis is nooit rechtstreeks, dus je moet altijd rekening houden met één of meerdere malen overstappen. De snelste treinreizen duren 5 uur en 32 minuten tot 5 uur en 56 minuten. Kies je voor een nachttrein, dan ben je minimaal 8 uur en 12 minuten onderweg. Je rijdt, afhankelijk van je ritkeuze, in een combinatie van reguliere Duitse intercity's en luxe ICE-treinen. Plaatsreservering is niet verplicht, maar wel sterk aan te raden.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Amersfoort?  

Alle treinen tussen Amersfoort en Berlijn hebben Amersfoort Schothorst als beginstation. Dit station ligt in het noorden van de stad, in een van de nieuwe buitenwijken. Als je uit de buurt komt, kun je met de bus hierheen reizen. Kom je uit een andere richting, ga dan naar Amersfoort Centraal, waar je trein ook stopt.Je kunt ook op Amersfoort Centraal opstappen. Dit grote station is goed te bereiken met intercity's, sprinters en stoptreinen. Vlakbij het station ligt het busplatform waar streek- en stadsbussen samenkomen. 

Op welk treinstation komen treinen aan in Berlijn?  

Je trein uit Amersfoort heeft het centrale station van Berlijn als eindpunt. Als je niet in Berlijn moet zijn, stap je hier over op intercity's van Deutsche Bahn of op de S-Bahn treinen als je eindbestemming in de buurt van Berlijn ligt. Vanaf het centrale station kun je gebruik maken van trams, metrolijnen of stadsbussen.

Reistips: treinen van Amersfoort tot Berlijn

Reis eenvoudig met de trein naar Berlijn. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amersfoort naar Berlijn te reizen.
FAQs
De goedkoopste treintickets van Amersfoort naar Berlijn zijn € 35. De prijs hangt wel af van hoe ver van tevoren je je tickets voor je reis van Amersfoort naar Berlijn boekt. Als je zo veel mogelijk geld wilt besparen, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken. Omio kan je daarbij helpen!
Als je je treintickets in de komende week wilt boeken, kun je voor een enkele reis van Amersfoort naar Berlijn met de trein een gemiddelde prijs verwachten van € 51.
De afstand van Amersfoort naar Berlijn per trein bedraagt ongeveer 546 km.
De reisduur met de trein van Amersfoort naar Berlijn kan variëren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. De gemiddelde reisduur bedraagt echter 5 u 25 min.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Amersfoort naar Berlijn reizen, vertrekken in Amersfoort vanaf Amersfoort Railway en stappen in Berlijn uit op Berlin Hbf.

De meeste mensen pakken de trein vanaf Amersfoort Railway, wat op ongeveer 1.7 km van het stadscentrum ligt. Ze reizen dan vooral naar Berlin Hbf, dat op 5.6 km van het stadscentrum ligt.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Amersfoort naar Berlijn kun je de trein nemen van Deutsche Bahn of Deutsche Bahn with connection. Bekijk ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Amersfoort naar Berlijn om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, er zijn 4 directe treinreizen per dag van Amersfoort naar Berlijn. Je kunt op Omio bij deze reis rechtstreeks met de trein via Deutsche Bahn. Het is slim op tijd je treintickets te reserveren omdat reizen zonder overstappen vaak fijner is en minder geld kost.
Gemiddeld er zijn 5 treinreizen per dag van Amersfoort naar Berlijn. De vertrektijden van de trein op weekenden en feestdagen kunnen afwijken.
Een eerste Amersfoort naar Berlijn de trein vertrekt om 13: 36   en een laatste de trein van Amersfoort naar Berlijn vertrekt om 22: 04. Check de laatst bijgewerkte Amersfoort naar Berlijn de trein tijden op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
Tickets voor de trein van Amersfoort naar Berlijn kosten gemiddeld € 51, mits je binnen de komende 7 dagen boekt. We raden je wel aan om je treintickets van tevoren te bestellen om geld te besparen op je reis. Tickets voor de trein van Amersfoort naar Berlijn zijn vaak al een paar maanden voor de geplande vertrekdatum te koop.
Veel reizigers die per trein in Berlijn aankomen, bezoeken ook populaire bestemmingen in de buurt zoals Amsterdam, Praag of Parijs. Als je erover denkt om Amsterdam, Praag of Parijs te verkennen vanuit Berlijn, laat Omio dan de beste beschikbare verbindingenmet de beste prijzen voor je zoeken.
Je kunt makkelijk goedkope treintickets van Amersfoort naar Berlijn zoeken en reserveren met onze app  en krijg de laatste meldingen en updates over je de trein, zowel voor als tijdens je trip. Als je met de Omio-app wilt reizen door de de trein van Amersfoort naar Berlijn te nemen, zal een symbooltje aangeven of het een mobiel ticket is of niet. Zo ja, dan hoef je het niet uit te printen. Je kunt zelfs offline nog bij je tickets voor het ultieme gemak en geen kopzorgen.
Reizen van Amersfoort naar Berlijn zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Amersfoort naar Berlijn.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amersfoort
Berlijn

Meer reisopties per trein van Amersfoort naar Berlijn

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal