VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
18Ns_ic
14Flixbus
zo
17 okt.
18Ns_ic
16Flixbus
ma
18 okt.
18Ns_ic
16Flixbus
di
19 okt.
18Ns_ic
Vind prijzen
wo
20 okt.
18Ns_ic
Vind prijzen
do
21 okt.
18Ns_ic
Vind prijzen
vr
22 okt.
18Ns_ic
8Flixbus
za
23 okt.
18Ns_ic
7Flixbus
zo
24 okt.
18Ns_ic
17Flixbus
ma
25 okt.
18Ns_ic
Vind prijzen
di
26 okt.
18Ns_ic
Vind prijzen
wo
27 okt.
18Ns_ic
Vind prijzen
vr
29 okt.
18
Vind prijzen

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Welke treinen rijden er van Amsterdam naar Arnhem?

  • De treinen van NS brengen je van Amsterdam naar het centrum van Arnhem.
  • Directe intercity's worden afgewisseld met treinen waarbij je in Utrecht moet overstappen.
  • De totale treinreis duurt ongeveer 1 uur en 5 minuten.

Welke treinen van NS maken een treinreis van Amsterdam naar Arnhem?

Met een treinkaartje Amsterdam-Arnhem maak je een mooie reis door Nederland. Tot station Utrecht ben je omringd door een typisch Hollands polderlandschap, terwijl de trein daarna door de bosachtige omgeving van de provincies Utrecht en Gelderland rijdt. Op Amsterdam Centraal kun je instappen bij de intercity's die rechtstreeks naar Arnhem gaan. Is de trein net weg? Dan kun je ook kiezen voor een rit met overstap in Utrecht. Voor de reistijd maakt het weinig uit. Je bent meestal al binnen 1 uur en 5 minuten op je eindbestemming.

De directe intercity's rijden doordeweeks vanaf 6.25 uur. Tot het einde van de dienstregeling (om 0.25 uur) gaat er elk half uur een rechtstreekse trein op weg naar Arnhem. Het grootste deel van de dag kun je daarnaast twee keer per uur gebruikmaken van de treinen met overstap. Na 21.10 uur vervalt deze optie echter. Hierdoor zijn er op de late avond nog maar twee vertrektijden per uur om uit te kiezen.

Reis je in het weekend met de trein van Amsterdam naar Arnhem? Houd er dan rekening mee dat de eerste directe intercity wat later vertrekt dan op werkdagen. Zo kun je 's zaterdags vanaf 6.55 uur vertrekken en 's zondags gaat de eerste trein zelfs nog een half uur later. Op zaterdag rijden er gewoon vier treinen per uur. De dienstregeling op de zondag is wel wat beperkter. De ritten met overstap vervallen namelijk waardoor je de hele dag twee keer per uur richting Arnhem kunt reizen.

Welke treintickets zijn er beschikbaar van Amsterdam naar Arnhem?

  • Voor de treinreis naar Arnhem zijn er bij NS diverse online tickets te verkrijgen.
  • NS hanteert het hele jaar vaste tarieven.
  • Een treinkaartje voor de tweede klas kost 16 euro.
  • De bus is op dit traject de goedkoopste optie.

Vanaf welke treinstations vertrekken treinen in Amsterdam?

De treinreis naar Arnhem begint voor de meeste mensen op Amsterdam Centraal. Dit grote treinstation is dankzij de goede bereikbaarheid een populair vertrekpunt. Want of je nu met de bus, tram, metro of de fiets naar het station wilt: het kan allemaal.

Als je de grote drukte van Amsterdam Centraal liever ontloopt, dan kun je ook opstappen op station Sloterdijk of Amsterdam Amstel. Beide treinstations zijn te bereiken met de trams van lijn 12. Het Amstelstation is bovendien een halte voor de metro's van lijn 51, 53 en 54.

Op welk treinstation komen treinen aan in Arnhem?

Vanaf welk station je ook vertrekt, je komt altijd aan op Arnhem Centraal. Door de centrale ligging loop je al in een paar minuten naar Park Sonsbeek, Museum Arnhem of de terrassen op de gezellige Korenmarkt. Heb je een dagje naar Burgers' Zoo of het Openluchtmuseum gepland? Met de bussen van lijn 3 reis je vanaf Arnhem Centraal rechtstreeks naar deze topattracties. Ook andere plekken (waaronder het GelreDome) zijn gemakkelijk te bereiken met de vele (trolley)bussen die door de stad rijden.

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Arnhem
Reis eenvoudig met de trein naar Arnhem. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Arnhem te reizen.
FAQs
Hoe goedkoop kan ik reizen van Amsterdam naar Arnhem per tren?
Voordelige trein tickets van Amsterdam naar Arnhem zijn al verkrijgbaar vanaf € 18, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste trein tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat kost de tren van Amsterdam naar Arnhem gemiddeld?
Trein kaartjes van Amsterdam naar Arnhem kosten gemiddeld € 18. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Wat is de afstand van Amsterdam naar Arnhem als je reist per trein?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Amsterdam naar Arnhem? De afstand tussen Amsterdam en Arnhem per trein is ongeveer 82 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Amsterdam naar Arnhem te vinden.
Hoe lang doet de tren van Amsterdam naar Arnhem erover?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Arnhem. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Arnhem te reizen: de gemiddelde reisduur per tren is 1 h.
Als ik per tren wil reizen, welke in Amsterdam en Arnhem zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je instapt voor je reis per tren van Amsterdam naar Arnhem is het heel fijn om te weten dat Amsterdam Centraal het meest populaire tren station is voor reizigers die van Amsterdam vertrekken en dat Arnhem het meest populaire is voor reizigers die aankomen in Arnhem.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Arnhem?

Je kunt een tren nemen vanaf Amsterdam op Amsterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Arnhem is het meest gebruikte door reizigers Arnhem, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn actief op de route van Amsterdam van Arnhem?
Omio werkt met veel reispartners om jou de best mogelijke service te kunnen bieden. Op de route van Amsterdam naar Arnhem kun je een tren nemen van Deutsche Bahn. Check ook zeker alle andere die vervoer bieden op de route van Amsterdam en Arnhem om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per trein van Amsterdam naar Arnhem te reizen?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Amsterdam naar Arnhem, enkele reis of retour, per tren. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Arnhem te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Arnhem, die je ook zou kunnen bezoeken.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Arnhem, reizen ook vaak naar Düsseldorf, Berlijn of Keulen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Arnhem en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Amsterdam naar Arnhem?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Arnhem van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Amsterdam naar Arnhem en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Arnhem
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Arnhem

Bekijk gerelateerde reisinformatie: