Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Amsterdam naar Avignon

Vertrekstation trein:Amsterdam
Eindstation trein:Avignon
Afstand treinreis:937 km

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Avignon
Reis eenvoudig met de trein naar Avignon. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Avignon te reizen.
FAQs
Wat is de afstand naar Avignon van Amsterdam per trein?
Als je per trein reist van Amsterdam naar Avignon, is de afstand ongeveer 936 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Amsterdam naar Avignon ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Avignon?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Avignon, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Gare d'Avignon TGV in Avignon. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Avignon te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Waar zijn de in Amsterdam in Avignon?

Bij het plannen van je reis naar Avignon van Amsterdam, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Amsterdam is Amsterdam Centraal, dat 0 km ligt van het centrum. In Avignon is het populairste Gare d'Avignon TGV en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Met wie kan ik reizen van Amsterdam naar Avignon per tren?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Amsterdam naar Avignon te brengen per tren. Op de route van On the route naar Avignon van Amsterdam kun je reizen met Thalys. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Amsterdam naar Avignon, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Avignon vanuit Amsterdam per tren, zijn er dan in de buurt van Avignon nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Veel van onze klanten die een reis naar Avignon per tren hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Parijs, Marseille of Lyon. Check Omio voor de beste verbindingen van Avignon naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Amsterdam naar Avignon?
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per tren van Amsterdam naar Avignon te reizen. Omio kan de beste tren verbindingen van Amsterdam naar Avignon vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Avignon
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Avignon

Bekijk gerelateerde reisinformatie: