Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Fri, Jun 25
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
bekijk op de kaart
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Amsterdam naar Bochum

Gem. reistijd
5 uren 35 minuten
Gem. treinticket: 19
Vertrekstation trein:Amsterdam
Eindstation trein:Bochum
Afstand treinreis:188 km
Treinmaatschappijen:Deutsche Bahn

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Bochum
Reis eenvoudig met de trein naar Bochum. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Bochum te reizen.
FAQs
Wat is het goekoopst mogelijke trein ticket van Amsterdam naar Bochum?
Voordelige trein tickets van Amsterdam naar Bochum zijn al verkrijgbaar vanaf € 19, maar deze prijzen zijn afhankelijk van hoe snel je de beste deals vindt en tickets koopt. We raden aan Omio te gebruiken om de goedkoopste trein tickets te scoren voor je volgende trip en om de tickets zo vroeg mogelijk te boeken.
Wat is de gemiddelde prijs voor de reis per tren van Amsterdam naar Bochum?
Het boeken van trein tickets naar Bochum van Amsterdam kost gemiddeld € 19. Vroeg boeken vergroot je kansen om echt goedkope tickets van Amsterdam naar Bochum te vinden en boeken op de dag van vertrek is meestal duurder.
Hoe ver is Bochum van Amsterdam als ik per trein wil reizen?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Amsterdam naar Bochum? De afstand tussen Amsterdam en Bochum per trein is ongeveer 187 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Amsterdam naar Bochum te vinden.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Amsterdam to Bochum per trein?
De reisduur per trein van Amsterdam naar Bochum kan varieren, afhankelijk van of je op een specifieke datum reist, in het weekend of op feestdagen. Maar de gemiddelde reisduur is 2 h 32 min.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Bochum naar Amsterdam?

Het meest populaire voor reizigers uit Amsterdam is Amsterdam Centraal. In Bochum is het meest populaire onder reizigers Bochum Hbf.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Amsterdam en in Bochum?

Je kunt een tren nemen vanaf Amsterdam op Amsterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Bochum is het meest gebruikte door reizigers Bochum Hbf, dat 0 km van het centrum ligt.

Met wie kan ik reizen van Amsterdam naar Bochum per tren?
Als je de tren neemt van Amsterdam naar Bochum, biedt Deutsche Bahn de beste manier om snel naar Bochum te komen. Je kunt ook alle mogelijke checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Bochum en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Hoe kan ik een goedkoop trein ticket kopen om te reizen van Amsterdam naar Bochum?
Wil je per trein reizen van Amsterdam naar Bochum? Je vindt en boekt je enkele reis of retourticket bij Omio. Je kunt ook gebruikmaken van onze app, zodat je alle informatie rondom reizen op een plaats kunt vinden en je geplande reis zo soepel mogelijk verloopt.
Als ik aankom in Bochum vanuit Amsterdam per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Bochum?
Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Bochum reizen, is Bochum niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Bochum die een bezoek waard zijn, zijn Berlijn, Hamburg of München. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Kan ik met de trein reizen in plaats van met de auto van Amsterdam naar Bochum?
Reizen van Amsterdam naar Bochum zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste tren verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Amsterdam naar Bochum.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Bochum
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen