Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Brig-Glis
Reis eenvoudig met de trein naar Brig-Glis. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Brig-Glis te reizen.
FAQs
Hoe ver is het van Amsterdam naar Brig-Glis per trein?
Als je per trein reist van Amsterdam naar Brig-Glis, is de afstand ongeveer 709 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Amsterdam naar Brig-Glis ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Hoe lang doet de tren van Amsterdam naar Brig-Glis erover?
De reis per trein van Amsterdam naar Brig-Glis duurt gemiddeld 22 h 49 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Amsterdam naar Brig-Glis.
Wat zijn de door reizigers meest gebruikte voor een trip naar Brig-Glis naar Amsterdam?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Brig-Glis, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Brig in Brig-Glis. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Brig-Glis te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Hoe ver van het centrum in Amsterdam en Brig-Glis zijn de belangrijkste?

Je kunt een tren nemen vanaf Amsterdam op Amsterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Brig-Glis is het meest gebruikte door reizigers Brig, dat 0 km van het centrum ligt.

Welke zijn er die goedkope tickets van Amsterdam naar Brig-Glis aanbieden?
Je kunt rekenen op een van onze betrouwbare reispartners om je snel van Amsterdam naar Brig-Glis te brengen per tren. Op de route van On the route naar Brig-Glis van Amsterdam kun je reizen met Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken voor de route van Amsterdam naar Brig-Glis, omdat er verschillen kunnen zijn in de services die zij bieden.
Ben je van plan om van Amsterdam naar Brig-Glis te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Brig-Glis, die je ook zou kunnen bezoeken.
Veel van onze klanten die een reis naar Brig-Glis per tren hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Milaan, Interlaken of Zermatt. Check Omio voor de beste verbindingen van Brig-Glis naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Kan ik van Amsterdam naar Brig-Glis reizen per trein in plaats van met de auto?
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Amsterdam naar Brig-Glis wil reizen zonder auto. In de Omio app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Brig-Glis
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen