Trein van Amsterdam naar Brig-Glis

De goedkoopste treinreizen Van Amsterdam Naar Brig-Glis

Tijden en prijzen weergeven voor 16 aug.

Goedkoopst

44

Gemiddelde

61

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Deutsche Bahn with connection
12:54Amsterdam17u17 06:11Brig-Glis
0 overstappen
441Enkele reis
Deutsche Bahn
04:28Amsterdam11u43 16:11Brig-Glis
0 overstappen
501Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
19:24Amsterdam14u47 10:11Brig-Glis
0 overstappen
701Enkele reis
Deutsche Bahn
18:30Amsterdam12u11 06:41Brig-Glis
0 overstappen
801Enkele reis

Treintijden & routes Amsterdam naar Brig-Glis

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 16 augustus
Deutsche Bahn
04:28Amsterdam11u43 16:11Brig-Glis
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
12:54Amsterdam17u17 06:11Brig-Glis
0 overstappen
Deutsche Bahn
18:30Amsterdam12u11 06:41Brig-Glis
0 overstappen
Deutsche Bahn with connection
19:24Amsterdam14u47 10:11Brig-Glis
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.

De snelste treinen Van Amsterdam Naar Brig-Glis

Tijden en prijzen weergeven voor 16 aug.

Snelste reis

11 u 43 m

Gemiddelde

13 u 59 m

Treinen per dag

4

Afstand busreis

710 km

Van de 4 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Brig-Glis rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Deutsche Bahn
04:28Amsterdam11u43 16:11Brig-Glis
0 overstappen
501Enkele reis
Deutsche Bahn
18:30Amsterdam12u11 06:41Brig-Glis
0 overstappen
801Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
19:24Amsterdam14u47 10:11Brig-Glis
0 overstappen
701Enkele reis
Deutsche Bahn with connection
12:54Amsterdam17u17 06:11Brig-Glis
0 overstappen
441Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amsterdam naar Brig-Glis

distanceAfstand709 km
durationGemiddelde treinduur11 h 43 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 60
changesDirecte trenNee
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn, NS International | IC, NS International | Eurocity of Deutsche Bahn with connection

Met treinen van Amsterdam naar Brig-Glis leg je reis 709 km af wat gemiddeld 11 h 43 min duurt bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn, NS International | IC, NS International | Eurocity of Deutsche Bahn with connection. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinkaartje voor deze reis zelfs al voor € 56 krijgen, maar een gemiddeld treinticket is € 60. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Brig.

Treinmaatschappijen: Deutsche Bahn van Amsterdam naar Brig-Glis

Reis met de tren van Amsterdam naar Brig-Glis vanaf € 56 met Omio’s Deutsche Bahn partners! Je kunt de beste dienstregelingen en tickets vinden, door de meest handig te vergelijken en te boeken.

Deutsche Bahn

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Amsterdam naar Brig-Glis.

Deutsche Bahn treinen van Amsterdam tot Brig-Glis, informatie:

  • Gemiddelde duur: 7 h 10 min
  • Gemiddelde prijs: € 70
  • Deutsche Bahn frequentie: 1 per dag

Reistips: treinen van Amsterdam tot Brig-Glis

Reis eenvoudig met de trein naar Brig-Glis. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Brig-Glis te reizen.
FAQs
Treintickets van Amsterdam naar Brig-Glis hoeven niet meer dan € 56 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor treintickets van Amsterdam naar Brig-Glis voor je volgende vakantie.
De tren prijs van Amsterdam naar Brig-Glis is gemiddeld € 60  als je je tickets wilt kopen voor deze reis in de komende 7 dagen.
De afstand van Amsterdam naar Brig-Glis per trein is ongeveer 709 km.
De reis per trein van Amsterdam naar Brig-Glis duurt gemiddeld 11 h 43 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Amsterdam naar Brig-Glis.

Voordat je instapt voor je reis per trein van Amsterdam naar Brig-Glis is het heel fijn om te weten dat Amsterdam Centraal het meest populaire tren station is voor reizigers die van Amsterdam vertrekken en dat Brig het meest populaire treinstation is voor reizigers die aankomen in Brig-Glis.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Amsterdam Centraal en moeten ongeveer 1.4 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Brig-Glis arriveren het meest op Brig en moeten circa 925 m reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Als je een tren neemt van Amsterdam naar Brig-Glis, biedt Deutsche Bahn, NS International | IC, NS International | Eurocity of Deutsche Bahn with connection de beste manier om snel naar Brig-Glis te gaan. Je kunt ook alle mogelijke treinmaatschappijen checken die vervoersdiensten aanbieden van Amsterdam naar Brig-Glis en vergelijken wat voor voordelen zij bieden voor je een ticket koopt.
Een eerste tren voor deze reis vertrekt van Amsterdam om 04: 54. Een laatste tren vertrekt van Amsterdam om 20: 40. Check Omio voor de recentste tren schema van Amsterdam naar Brig-Glis en boek de beste vertrektijd op jouw gekozen reisdatum.
Als je een treintickets van Amsterdam naar Brig-Glis gaat aanschaffen in de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets enkele reis gemiddeld € 60 kosten. Echter, we kunnen het aanbevelen dat je je tren vooruit koopt voor de beste prijzen. Treintickets van Amsterdam naar Brig-Glis zijn over het algemeen een paar maanden ver voor de geplande vertrekdatum te koop.
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Brig-Glis, reizen ook vaak naar Milaan, Interlaken of Zermatt. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Brig-Glis en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Als je per trein wilt reizen van Amsterdam naar Brig-Glis met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Amsterdam en Brig-Glis, zowel vooraf als tijdens je reis.
Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Amsterdam naar Brig-Glis te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Amsterdam naar Brig-Glis vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Brig-Glis

Meer reisopties per trein van Amsterdam naar Brig-Glis

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal