Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Amsterdam en Clausthal-Zellerfeld

distanceAfstand377 km
changesDirecte trenJa

Met treinen van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld leg je reis 377 km af met onze reispartners zoals. Er zijn directe treindiensten beschikbaar. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Clausthal-Zellerfeld, ZOB.

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld

Reis eenvoudig met de trein naar Clausthal-Zellerfeld. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld te reizen.
FAQs

Wat is de afstand naar Clausthal-Zellerfeld van Amsterdam per trein?

De tren afstand van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld is circa 377 km.

Wat zijn de meest gebruikte treinstations in Amsterdam en in Clausthal-Zellerfeld?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Clausthal-Zellerfeld, ZOB in Clausthal-Zellerfeld. Het is altijd handig om deze treinstations in Amsterdam en Clausthal-Zellerfeld te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Waar is het treinstation in Amsterdam om naar Clausthal-Zellerfeld te gaan? Waar is het treinstation in Clausthal-Zellerfeld gelegen?

Het populairste treinstation bij reizigers om te vertrekken voor deze reis heet Amsterdam Centraal, en ligt 916 m van het stadscentrum Amsterdam.

Het meest populaire aankomst treinstation, Clausthal-Zellerfeld, ZOB, ligt 462 m van het stadscentrum van Clausthal-Zellerfeld.

Ben je van plan om van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld te reizen per trein? Check de meest populaire bestemmingen in de buurt van Clausthal-Zellerfeld, die je ook zou kunnen bezoeken.

Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld reizen, is Clausthal-Zellerfeld niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Clausthal-Zellerfeld die een bezoek waard zijn, zijn Hannover, Berlijn of Hamburg. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!

Kan de Omio-app me helpen een route te vinden van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld per trein?

Als je per trein wilt reizen van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld met gebruik van de Omio-app, controleer dan of je ticket een mobiel ticket is. Als dat zo is, dan hoef je het niet te printen, en heb je alleen de Omio-app nodig om makkelijk te reizen. Je tickets zijn ook offline beschikbaar, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt. Je kunt altijd op onze app rekenen voor de laatste meldingen en updates over je tren tussen Amsterdam en Clausthal-Zellerfeld, zowel vooraf als tijdens je reis.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld reizen? Kan ik per treinreisen?

Als je geen auto hebt, is het geen probleem om per trein van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld te reizen. Omio kan de beste treinverbindingen van Amsterdam naar Clausthal-Zellerfeld vinden, die je kunt vergelijken op basis van jouw voorkeuren. In de Omio-app kan je bovendien al je tickets gemakkelijk op een plek bewaren.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Clausthal-Zellerfeld

Bekijk gerelateerde reisinformatie: