Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC
Accommodatie

Heb je een accommodatie nodig?

Tue, Jun 15
Totale prijs voor 1 nights, 1 adults
Populaire hotels
Volledige huizen en appartementen

Zoek de accommodatie die als beste bij je past bij onze partner Booking.com

Alles bekijken
train

Reisoverzicht

Reisinformatie voor treinen van Amsterdam naar Dordrecht

Gem. reistijd
1 uren 13 minuten
Gem. treinticket: 19
Vertrekstation trein:Amsterdam
Eindstation trein:Dordrecht
Afstand treinreis:64 km

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Dordrecht
Reis eenvoudig met de trein naar Dordrecht. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Dordrecht te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig trein ticket van Amsterdam naar Dordrecht?
De goedkoopste manier om van Dordrecht naar Amsterdam te komen is per trein en hoeft maar € 19 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope trein tickets van Amsterdam naar Dordrecht bij Omio te kopen.
Wat kost de tren van Amsterdam naar Dordrecht gemiddeld?
Trein kaartjes van Amsterdam naar Dordrecht kosten gemiddeld € 19. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Hoe ver is het van Amsterdam naar Dordrecht per trein?
Als je per trein reist van Amsterdam naar Dordrecht, is de afstand ongeveer 64 km. Kijk voor goedkope trein tickets van Amsterdam naar Dordrecht ruim voor je geplande vertrekdatum op Omio of de Omio app.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Dordrecht?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Dordrecht, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Dordrecht in Dordrecht. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Dordrecht te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Dordrecht?

Bij het plannen van je reis naar Dordrecht van Amsterdam, is het handig om in gedachten te houden hoe ver de zijn van het centrum. Het populairste in Amsterdam is Amsterdam Centraal, dat 0 km ligt van het centrum. In Dordrecht is het populairste Dordrecht en dat ligt ongeveer 0 km van het centrum.

Welke zijn er die goedkope tickets van Amsterdam naar Dordrecht aanbieden?
Voor de beste tren van Amsterdam naar Dordrecht, kun je terecht bij de volgende: NS. Maar het is altijd goed om alle mogelijke te checken met vervoersdiensten van Amsterdam naar Dordrecht om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Hoe kan ik kaartjes kopen om per trein van Amsterdam naar Dordrecht te reizen?
Bespaar geld en laat Omio de beste trein tickets enkele reis of retour zoeken van Amsterdam naar Dordrecht. Bovendien vind je in onze app alle reisinformatie op een plek om je geplande reis van Amsterdam naar Dordrecht zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Als ik aankom in Dordrecht vanuit Amsterdam per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Dordrecht?
Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Dordrecht, reizen ook vaak naar Brussel, Rotterdam of Antwerpen. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Dordrecht en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Dordrecht reizen? Kan ik per trein reizen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Dordrecht van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Amsterdam naar Dordrecht en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Dordrecht
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Dordrecht

Bekijk gerelateerde reisinformatie: