Trein van Amsterdam naar Eindhoven

De goedkoopste treinreizen Van Amsterdam Naar Eindhoven

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Goedkoopst

23

Gemiddelde

23

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:04Amsterdam Centraal1u20 09:24Eindhoven
0 overstappen
231Enkele reis
goedkoopste
08:16Amsterdam Centraal1u18 09:34Eindhoven
0 overstappen
231Enkele reis
goedkoopste
08:35Amsterdam Centraal1u19 09:54Eindhoven
0 overstappen
231Enkele reis
goedkoopste
08:24Amsterdam Centraal1u19 09:43Eindhoven
1 overstap
231Enkele reis
goedkoopste
08:45Amsterdam Centraal1u19 10:04Eindhoven
0 overstappen
231Enkele reis

Treintijden & routes Amsterdam naar Eindhoven

Treinen weergeven voor morgen, donderdag 23 maart
08:04Amsterdam Centraal1u20 09:24Eindhoven
0 overstappen
08:16Amsterdam Centraal1u18 09:34Eindhoven
0 overstappen
08:24Amsterdam Centraal1u19 09:43Eindhoven
1 overstap
08:35Amsterdam Centraal1u19 09:54Eindhoven
0 overstappen
08:45Amsterdam Centraal1u19 10:04Eindhoven
0 overstappen
08:54Amsterdam Centraal1u19 10:13Eindhoven
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

do
23 mrt.
vr
24 mrt.
za
25 mrt.
zo
26 mrt.
ma
27 mrt.
di
28 mrt.
wo
29 mrt.
do
30 mrt.
vr
31 mrt.
za
01 apr.
zo
02 apr.
ma
03 apr.
di
04 apr.
wo
05 apr.
do
06 apr.
vr
07 apr.
za
08 apr.
zo
09 apr.
ma
10 apr.
di
11 apr.
wo
12 apr.

De snelste treinen Van Amsterdam Naar Eindhoven

Tijden en prijzen weergeven voor 23 mrt.

Snelste reis

1 u 18 m

Gemiddelde

1 u 18 m

Treinen per dag

5

Afstand busreis

111 km

Van de 5 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Eindhoven rijden 3 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:16Amsterdam Centraal1u18 09:34Eindhoven
0 overstappen
231Enkele reis
08:35Amsterdam Centraal1u19 09:54Eindhoven
0 overstappen
231Enkele reis
08:24Amsterdam Centraal1u19 09:43Eindhoven
1 overstap
231Enkele reis
08:45Amsterdam Centraal1u19 10:04Eindhoven
0 overstappen
231Enkele reis
08:54Amsterdam Centraal1u19 10:13Eindhoven
1 overstap
231Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amsterdam naar Eindhoven

distanceAfstand111 km
durationGemiddelde reistijd met de trein1 u 19 min
priceGemiddelde treinticketprijs€ 23
changesDirecte verbindingenJa
carriersTreinmaatschappijenDeutsche Bahn of Thalys

Bij treinreizen van Amsterdam naar Eindhoven leg je 111 km af, wat bij onze reispartners zoals Deutsche Bahn of Thalys gemiddeld 1 u 19 min duurt. Er zijn directe treinen beschikbaar. Je kunt het goedkoopste treinticket voor deze reis zelfs al voor € 23 krijgen, maar gemiddeld kost een treinticket € 23. Reizigers vertrekken het vaakst vanuit Amsterdam Centraal en arriveren in Eindhoven.

Treinreisaanbieders: Deutsche Bahn en Thalys van Amsterdam naar Eindhoven

Je kunt bij Deutsche Bahn en Thalys met de trein van Amsterdam naar Eindhoven reizen voor slechts € 23. Bij Omio zit je goed voor de beste prijs voor je route en zie je meteen duidelijk alle dienstregelingen.

Thalys
Deutsche Bahn

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende reis met de trein van Amsterdam naar Eindhoven met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant voor diensten met de trein in Duitsland en maakt gemiddeld 40. 000 ritten per dag. Een speciaal kenmerk van Deutsche Bahn is het brede scala aan ticketsoorten en spaaraanbiedingen, waaronder Super Saver en Saver, en kortingskaarten als de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je reis met de trein van Amsterdam naar Eindhoven. DB gebruikt verschillende soorten treinreizen, zoals de ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn), die verschillen in comfort en reistijd. Zo zijn toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen op alle treinen, terwijl een restaurant aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar is op bepaalde treinreizen.

Welke treinen rijden er van Amsterdam naar Eindhoven?

  • Welke spoorwegmaatschappijen bieden treinen van Amsterdam naar Eindhoven aan?
  • Wie de trein van Amsterdam naar Eindhoven wil nemen, kan uitsluitend terecht bij de Nederlandse Spoorwegen.
  • Rijden er rechtstreekse treinen van Amsterdam naar Eindhoven?
  • Je kunt een directe trein van Amsterdam naar Eindhoven nemen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een treinreis met overstap, bijvoorbeeld in Den Bosch of Utrecht.
  • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
  • De kortste treinreis tussen Amsterdam en Eindhoven neemt 1 uur en 16 minuten in beslag en heeft Den Bosch en Utrecht als tussenstations.
  • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
  • Zowel de Nederlandse Spoorwegen als diverse retailketens bieden regelmatig speciale treintickets zoals dagkaarten en groepskaarten aan met een gereduceerd tarief, maar vaak wel met een beperkte geldigheidsduur gedurende een van tevoren vastgestelde periode.
  • Zijn er treintickets van de Nederlandse Spoorwegen bij Omio beschikbaar?
  • Via Omio kun je goedkope dagkaarten en andere treinkaartjes bestellen als je niet in het bezit bent van een Nederlandse OV-chipkaart, of als je gebruik wilt maken van dagaanbiedingen of groepsaanbiedingen.

Welke treinen van Nederlandse Spoorwegen maken een treinreis van Amsterdam naar Eindhoven?

Tussen Amsterdam en Eindhoven rijden intercity's, sneltreinen en stoptreinen. Voor de snelste treinreis tussen Amsterdam en Eindhoven moet je rekenen op een reistijd van 1 uur en 16 minuten. Directe treinen tussen Amsterdam en Eindhoven doen gemiddeld 1 uur en 19 minuten over de totale reis. Treinen van Amsterdam naar Eindhoven vertrekken ongeveer 5 tot 6 keer per uur.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Amsterdam?

De trein van Amsterdam naar Eindhoven vertrekt van station Amsterdam Centraal. Je kunt echter ook opstappen op station Amsterdam Amstel. Beide stations zijn eenvoudig te bereiken via het Amsterdamse metronetwerk of met verschillende busdiensten. Openbaar vervoer in Amsterdam heeft een frequente dienstregeling.

Op welk treinstation komen treinen aan in Eindhoven?

Je treinreis van Amsterdam naar Eindhoven eindigt op station Eindhoven Centraal. Als je station Eindhoven Strijp-S als eindbestemming hebt, neem je vanaf Eindhoven Centraal de stoptrein naar Den Bosch of de stoptrein naar Tilburg University. Vanaf station Eindhoven Centraal neem je stadsbussen of streekbussen om je eindbestemming in de stad of de regio te bereiken. Aan de noordzijde van het station vind je een groot en zeer overzichtelijk busstation.

Reistips: treinen van Amsterdam tot Eindhoven

Reistips: Reis eenvoudig met de trein naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen.
FAQs
Treintickets van Amsterdam naar Eindhoven hoeven niet meer dan € 23 te kosten, zeker als je je tickets voor deze reis op tijd boekt. Met Omio vind je de beste prijs voor treintickets van Amsterdam naar Eindhoven.
Als je je treintickets in de komende week wilt reserveren, kun je voor een enkele reis van Amsterdam naar Eindhoven met de trein een gemiddelde prijs verwachten van € 23.
De afstand van Amsterdam naar Eindhoven per trein bedraagt ongeveer 111 km.
De reis met de trein van Amsterdam naar Eindhoven duurt gemiddeld 1 u 19 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in het weekend en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor treinreizen van Amsterdam naar Eindhoven.

Handig om te weten: de meeste mensen die met de trein van Amsterdam naar Eindhoven reizen, vertrekken in Amsterdam vanaf Amsterdam Centraal en stappen in Eindhoven uit op Eindhoven.

Reizigers die met de trein reizen, vertrekken vooral vanaf Amsterdam Centraal en leggen dan vanaf het stadscentrum ongeveer 2.4 km naar het treinstation in Eindhoven af.

Omio werkt met veel reispartners om je een goede service te bieden. Op de route van Amsterdam naar Eindhoven kun je de trein nemen van Deutsche Bahn of Thalys. Bekijk ook zeker alle andere treinreisaanbieders die vervoer bieden op de route van Amsterdam naar Eindhoven om te zien wat voor voordelen zij bieden.
Ja, je kunt kijken of er directe treinreizen van Amsterdam naar Eindhoven gaan bij Ns_ic. Rechtstreeks de trein nemen levert doorgaans een tijdsbesparing op, waardoor je eerder op je bestemming bent. Daarom is het lonend om daarop te letten wanneer je een kaartje boekt voor deze reis.
De trein die als eerste gaat, is de de trein van Amsterdam naar Eindhoven, om 17: 54   De de trein die als laatste van Amsterdam naar Eindhoven, vertrekt om 17: 54. Kijk voor de actuele vertrektijden van de de trein van Amsterdam naar Eindhoven Omio en boek de beste tijd deze reis.
Als je in de komende 7 dagen treintickets van Amsterdam naar Eindhoven gaat boeken, kosten je tickets enkele reis gemiddeld € 23. We raden je wel aan om voor reizen met de trein vroeg te reserveren als je de beste prijs wilt, want treintickets van Amsterdam naar Eindhoven zijn over het algemeen een paar maanden voor de geplande vertrekdatum al te koop.
Je trein trip van Amsterdam naar Eindhoven hoeft helemaal niet te eindigen in Eindhoven. Andere populaire bestemmingen in de buurt van Eindhoven die een bezoekje waard zijn, zijn bijvoorbeeld Brussel, Düsseldorf of Londen. Als je je reis wilt verlengen, vind je de beste en goedkoopste manieren om naar Brussel, Düsseldorf of Londen te gaan op Omio!

Meer reisopties per trein van Amsterdam naar Eindhoven

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

HomeTreinenTreintijden naar EindhovenTrein van Amsterdam naar Eindhoven

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal