Trein van Amsterdam naar Eindhoven

De goedkoopste treinreizen Van Amsterdam Naar Eindhoven

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Goedkoopst

22

Gemiddelde

22

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

goedkoopste
08:24Amsterdam Centraal1u19 09:43Eindhoven
1 overstap
221Enkele reis
goedkoopste
08:16Amsterdam Centraal1u18 09:34Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis
goedkoopste
08:35Amsterdam Centraal1u19 09:54Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis
goedkoopste
08:54Amsterdam Centraal1u19 10:13Eindhoven
1 overstap
221Enkele reis
goedkoopste
08:04Amsterdam Centraal1u20 09:24Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis

Treintijden & routes Amsterdam naar Eindhoven

Treinen weergeven voor morgen, maandag 27 juni
08:04Amsterdam Centraal1u20 09:24Eindhoven
0 overstappen
08:16Amsterdam Centraal1u18 09:34Eindhoven
0 overstappen
08:24Amsterdam Centraal1u19 09:43Eindhoven
1 overstap
08:35Amsterdam Centraal1u19 09:54Eindhoven
0 overstappen
08:45Amsterdam Centraal1u19 10:04Eindhoven
0 overstappen
08:54Amsterdam Centraal1u19 10:13Eindhoven
1 overstap

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

ma
27 jun.
di
28 jun.
wo
29 jun.
do
30 jun.
vr
01 jul.
za
02 jul.
zo
03 jul.
ma
04 jul.
di
05 jul.
wo
06 jul.
do
07 jul.
vr
08 jul.
za
09 jul.
zo
10 jul.
ma
11 jul.
di
12 jul.
wo
13 jul.
do
14 jul.
vr
15 jul.
za
16 jul.
zo
17 jul.

De snelste treinen Van Amsterdam Naar Eindhoven

Tijden en prijzen weergeven voor 27 jun.

Snelste reis

1 u 18 m

Gemiddelde

1 u 19 m

Treinen per dag

6

Afstand busreis

111 km

Van de 6 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Eindhoven rijden 4 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

snelste
08:16Amsterdam Centraal1u18 09:34Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis
08:24Amsterdam Centraal1u19 09:43Eindhoven
1 overstap
221Enkele reis
08:35Amsterdam Centraal1u19 09:54Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis
08:54Amsterdam Centraal1u19 10:13Eindhoven
1 overstap
221Enkele reis
08:45Amsterdam Centraal1u19 10:04Eindhoven
0 overstappen
221Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amsterdam naar Eindhoven

distanceAfstand111 km
durationGemiddelde treinduur1 h 18 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 22
frequencyTren frequentie41 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 49 directe treinen per dag
carriersTreinmaatschappijenThalys of Deutsche Bahn

Met treinen van Amsterdam naar Eindhoven leg je reis 111 km af wat gemiddeld 1 h 18 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys of Deutsche Bahn. Normaalgesproken zijn er er zijn 41 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 22 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 22. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Eindhoven.

Treinreisaanbieders: Thalys en Deutsche Bahn van Amsterdam naar Eindhoven

Voor slechts € 22 kun je reizen met een tren tussen Amsterdam en Eindhoven met Thalys en Deutsche Bahn. Omio laat je de beste deals, dienstregelingen en tickets zien die beschikbaar zijn voor deze.

Thalys
Deutsche Bahn

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Amsterdam naar Eindhoven met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Op zoek naar een tren van Amsterdam naar Eindhoven? Thalys is een van de beste bedrijven om mee te reizen op de van Amsterdam naar Eindhoven. Als officiële reispartner van Thalys laat Omio je snel de nieuwste dienstregelingen, tickets en aanbiedingen voor de treinen van Thalys zien (zoals bagagebeleid en voorzieningen aan boord), reisinformatie en prijzen zodat je de ideale vertrek- en aankomsttijden kunt controleren. Je kunt de snelste treinen van Amsterdam naar Eindhoven vergelijken, de beste voorzieningen vinden om je reis soepel en gemakkelijk te laten verlopen en de meest betaalbare tickets voor de trein die bij je budget passen vinden. Als je de Omio-app gebruikt om te zoeken naar treinen van Amsterdam naar Eindhoven, kun je snel zien of het ticket van Thalys een mobiel ticket is, waardoor je gemakkelijk papierloos kunt gaan. Zodra je klaar bent, boek je je tren voor de Amsterdam - Eindhoven nu snel en gemakkelijk op Omio en geniet je van je aanstaande reis met Thalys!

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Amsterdam naar Eindhoven.

Welke treinen rijden er van Amsterdam naar Eindhoven?

  • Welke spoorwegmaatschappijen bieden treinen van Amsterdam naar Eindhoven aan?
  • Wie de trein van Amsterdam naar Eindhoven wil nemen, kan uitsluitend terecht bij de Nederlandse Spoorwegen.
  • Rijden er rechtstreekse treinen van Amsterdam naar Eindhoven?
  • Je kunt een directe trein van Amsterdam naar Eindhoven nemen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een treinreis met overstap, bijvoorbeeld in Den Bosch of Utrecht.
  • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
  • De kortste treinreis tussen Amsterdam en Eindhoven neemt 1 uur en 16 minuten in beslag en heeft Den Bosch en Utrecht als tussenstations.
  • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
  • Zowel de Nederlandse Spoorwegen als diverse retailketens bieden regelmatig speciale treintickets zoals dagkaarten en groepskaarten aan met een gereduceerd tarief, maar vaak wel met een beperkte geldigheidsduur gedurende een van tevoren vastgestelde periode.
  • Zijn er treintickets van de Nederlandse Spoorwegen bij Omio beschikbaar?
  • Via Omio kun je goedkope dagkaarten en andere treinkaartjes bestellen als je niet in het bezit bent van een Nederlandse OV-chipkaart, of als je gebruik wilt maken van dagaanbiedingen of groepsaanbiedingen.

Welke treinen van Nederlandse Spoorwegen maken een treinreis van Amsterdam naar Eindhoven?

Tussen Amsterdam en Eindhoven rijden intercity's, sneltreinen en stoptreinen. Voor de snelste treinreis tussen Amsterdam en Eindhoven moet je rekenen op een reistijd van 1 uur en 16 minuten. Directe treinen tussen Amsterdam en Eindhoven doen gemiddeld 1 uur en 19 minuten over de totale reis. Treinen van Amsterdam naar Eindhoven vertrekken ongeveer 5 tot 6 keer per uur.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Amsterdam?

De trein van Amsterdam naar Eindhoven vertrekt van station Amsterdam Centraal. Je kunt echter ook opstappen op station Amsterdam Amstel. Beide stations zijn eenvoudig te bereiken via het Amsterdamse metronetwerk of met verschillende busdiensten. Openbaar vervoer in Amsterdam heeft een frequente dienstregeling.

Op welk treinstation komen treinen aan in Eindhoven?

Je treinreis van Amsterdam naar Eindhoven eindigt op station Eindhoven Centraal. Als je station Eindhoven Strijp-S als eindbestemming hebt, neem je vanaf Eindhoven Centraal de stoptrein naar Den Bosch of de stoptrein naar Tilburg University. Vanaf station Eindhoven Centraal neem je stadsbussen of streekbussen om je eindbestemming in de stad of de regio te bereiken. Aan de noordzijde van het station vind je een groot en zeer overzichtelijk busstation.

Reistips: treinen van Amsterdam tot Eindhoven

Reis eenvoudig met de trein naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen.
FAQs
Het goedkoopst mogelijke treintickets van Amsterdam naar Eindhoven is € 22. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Eindhoven boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je treintickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Als je je enkele reis treinticketsprijs wilt kopen in de komende 7 dagen, kun je verwachten dat de tren van Amsterdam naar Eindhoven gemiddeld € 22  kost.
De tren afstand van Amsterdam naar Eindhoven is circa 111 km.
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Eindhoven. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 1 h 18 min.

Voordat je je trip van Amsterdam naar Eindhoven gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Eindhoven aankomen in Eindhoven.

Je kunt het meest populaire vertrek treinstation voor deze reis, Amsterdam Centraal, vinden op ongeveer 1.4 km van het stadscentrum van Amsterdam. Het meest populaire treinstation om aan te komen in Eindhoven, heet Eindhoven, en is ongeveer 855 m gelegen van zijn stadscentrum.

Voor de beste tren van Amsterdam naar Eindhoven, kun je terecht bij de volgende treinmaatschappijen: Thalys of Deutsche Bahn. Maar het is altijd goed om alle mogelijke treinreisaanbieders te checken met vervoersdiensten van Amsterdam naar Eindhoven om te zien wat voor voordelen zij kunnen bieden.
Het gemiddelde aantal treinen dat vertrekt vanaf Amsterdam naar Eindhoven is 41 per dag. De treindiensten en dienstregelingen kunnen variëren tussen weekdagen en weekends.
Je kunt een eerste tren van Amsterdam naar Eindhoven nemen om 06: 00   of neem een laatste tren van Amsterdam naar Eindhoven vertrekkend om 21: 40. Kijk voor het recentste Amsterdam Eindhoven tren schema op Omio en boek de beste tijd voor een trein op deze reis.
Over het algemeen, raden we aan tickets voor treinen van te voren te scoren voor de beste deals van alle mogelijke treinmaatschappijen die deze reis aanbieden om geld te besparen. Als je je treintickets van Amsterdam naar Eindhoven gaat aanschaffen binnen de komende 7 dagen, zul je zien dat tickets gemiddeld € 22 kosten voor een enkeltje. Om de beste prijzen te vinden voor deze reis, overweeg dan je treintickets van Amsterdam naar Eindhoven een paar maanden van tevoren te boeken.
Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Eindhoven reizen, is Eindhoven niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dicht bij Eindhoven die een bezoek waard zijn, zijn Brussel, Antwerpen of Düsseldorf. Check Omio voor goedkope treintickets naar een van deze topbestemmingen!
Als je wilt reizen van Amsterdam naar Eindhoven per trein, dan kan de Omio-app  dit mogelijk én makkelijk maken voor jou. Je kunt niet alleen snel zoeken naar de beste deals en je treintickets van Amsterdam naar Eindhoven boeken, je hoeft de tickets zelfs niet uit te printen als er een symbooltje verschijnt, dat aangeeft dat het mobiele tickets zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je mobiele tickets meteen vanaf de app te laten zien, of je nu online of offline bent. Je kunt je dataverbruik verminderen door je tickets te laten zien in de offline modus! Onze app laat het zelfs weten als er veranderingen of updates zijn over je tren, zowel voor als tijdens je reis.
Check Omio om de beste treinen te vergelijken als je van Amsterdam naar Eindhoven wil reizen zonder auto. In de Omio-app kun je ook eenvoudig je tickets op een plek bewaren, om de voorbereiding van je reis nog makkelijker te maken.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Eindhoven

Meer reisopties per trein van Amsterdam naar Eindhoven

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal