VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

za
16 okt.
21Ns_ic
12Flixbus
zo
17 okt.
21Ns_ic
23Flixbus
ma
18 okt.
21Ns_ic
14Flixbus
di
19 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
wo
20 okt.
21Ns_ic
9Flixbus
do
21 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
vr
22 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
za
23 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
zo
24 okt.
21Ns_ic
14Flixbus
ma
25 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
di
26 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
wo
27 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
do
28 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
vr
29 okt.
21Ns_ic
13Flixbus
za
30 okt.
21Ns_ic
10Flixbus
zo
31 okt.
Vind prijzen
16Flixbus
ma
1 nov.
21Ns_ic
23Flixbus
di
2 nov.
21Ns_ic
10Flixbus
wo
3 nov.
21Ns_ic
10Flixbus
do
4 nov.
21Ns_ic
10Flixbus
vr
5 nov.
Vind prijzen
10Flixbus

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Welke treinen rijden er van Amsterdam naar Eindhoven?

  • Welke spoorwegmaatschappijen bieden treinen van Amsterdam naar Eindhoven aan?
  • Wie de trein van Amsterdam naar Eindhoven wil nemen, kan uitsluitend terecht bij de Nederlandse Spoorwegen.
  • Rijden er rechtstreekse treinen van Amsterdam naar Eindhoven?
  • Je kunt een directe trein van Amsterdam naar Eindhoven nemen, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een treinreis met overstap, bijvoorbeeld in Den Bosch of Utrecht.
  • Hoe lang duurt de kortste treinreis?
  • De kortste treinreis tussen Amsterdam en Eindhoven neemt 1 uur en 16 minuten in beslag en heeft Den Bosch en Utrecht als tussenstations.
  • Hoeveel maanden van tevoren zijn er treintickets beschikbaar?
  • Zowel de Nederlandse Spoorwegen als diverse retailketens bieden regelmatig speciale treintickets zoals dagkaarten en groepskaarten aan met een gereduceerd tarief, maar vaak wel met een beperkte geldigheidsduur gedurende een van tevoren vastgestelde periode.
  • Zijn er treintickets van de Nederlandse Spoorwegen bij Omio beschikbaar?
  • Via Omio kun je goedkope dagkaarten en andere treinkaartjes bestellen als je niet in het bezit bent van een Nederlandse OV-chipkaart, of als je gebruik wilt maken van dagaanbiedingen of groepsaanbiedingen.

Welke treinen van Nederlandse Spoorwegen maken een treinreis van Amsterdam naar Eindhoven?

Tussen Amsterdam en Eindhoven rijden intercity's, sneltreinen en stoptreinen. Voor de snelste treinreis tussen Amsterdam en Eindhoven moet je rekenen op een reistijd van 1 uur en 16 minuten. Directe treinen tussen Amsterdam en Eindhoven doen gemiddeld 1 uur en 19 minuten over de totale reis. Treinen van Amsterdam naar Eindhoven vertrekken ongeveer 5 tot 6 keer per uur.

Vanaf welk treinstation vertrekken treinen in Amsterdam?

De trein van Amsterdam naar Eindhoven vertrekt van station Amsterdam Centraal. Je kunt echter ook opstappen op station Amsterdam Amstel. Beide stations zijn eenvoudig te bereiken via het Amsterdamse metronetwerk of met verschillende busdiensten. Openbaar vervoer in Amsterdam heeft een frequente dienstregeling.

Op welk treinstation komen treinen aan in Eindhoven?

Je treinreis van Amsterdam naar Eindhoven eindigt op station Eindhoven Centraal. Als je station Eindhoven Strijp-S als eindbestemming hebt, neem je vanaf Eindhoven Centraal de stoptrein naar Den Bosch of de stoptrein naar Tilburg University. Vanaf station Eindhoven Centraal neem je stadsbussen of streekbussen om je eindbestemming in de stad of de regio te bereiken. Aan de noordzijde van het station vind je een groot en zeer overzichtelijk busstation.

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Eindhoven
Reis eenvoudig met de trein naar Eindhoven. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Eindhoven te reizen.
FAQs
Hoeveel kosten goedkope trein tickets van Amsterdam naar Eindhoven?
Trein tickets van Amsterdam naar Eindhoven hoeven niet meer dan € 21 te kosten, zeker als je tickets voor deze route op tijd boekt. Omio kan je geld besparen door voor jou goedkope deals te zoeken voor trein tickets van Amsterdam naar Eindhoven voor je volgende vakantie.
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de trein van Amsterdam naar Eindhoven?
Trein kaartjes van Amsterdam naar Eindhoven kosten gemiddeld € 21. Maar prijzen kunnen varieren, afhankelijk van het moment waarop je de tickets betaalt en afhankelijk van hoe lang voor de geplande vertrekdatum je boekt. Daarom raden we je aan om zo vroeg mogelijk te boeken, om van de beste aanbiedingen gebruik te kunnen maken!
Wat is de afstand van Amsterdam naar Eindhoven als je reist per trein?
Overweeg je een trein ticket te kopen van Amsterdam naar Eindhoven? De afstand tussen Amsterdam en Eindhoven per trein is ongeveer 111 km. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om een goedkoop +modeSynz] ticket van Amsterdam naar Eindhoven te vinden.
Hoeveel tijd kost het om te reizen van Amsterdam to Eindhoven per trein?
De reis per trein van Amsterdam naar Eindhoven duurt gemiddeld 1 h 18 min. De reistijd kan echter afwijken op bepaalde data, in weekends en op feestdagen. Omio zoekt voor jou goedkope tickets voor de snelste beschikbare treinen van Amsterdam naar Eindhoven.
Wat zijn de meest gebruikte in Amsterdam en in Eindhoven?

Als je per tren van Amsterdam naar Eindhoven reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Eindhoven uitstappen op Eindhoven.

Waar stap ik op op de tren van Amsterdam naar Eindhoven?

Als je vertrekt vanaf Amsterdam, onthou dan dat het dat door de meeste Omio reizigers wordt gebruikt, Amsterdam Centraal is en 0 km van het centrum ligt. Als je erover denkt om een tijdje in Eindhoven te blijven, is het ook handig te weten dat het populairste in Eindhoven Eindhoven is, dat 0 km van het centrum ligt.

Zijn er goedkope trein verbindingen zonder overstap naar Eindhoven van Amsterdam?
Als je op zoek bent naar een directe verbinding van Amsterdam naar Eindhoven, overweeg dan om je trein tickets te kopen bij Ns_ic om snel naar Eindhoven te komen. Je kunt ook andere vervoersmogelijkheden zoeken en combineren wat voor jou het beste uitkomt, als je niet de ideale tren vindt van Amsterdam naar Eindhoven.
Hoe vind ik de beste deals om trein tickets te koppen van Amsterdam naar Eindhoven?
Gebruik Omio om topdeals te vinden van verschillende en goedkope tickets te kopen van Amsterdam naar Eindhoven, enkele reis of retour, per tren. Je kunt alle reisgerelateerde informatie vinden in de Omio-app voor een vlotte en gemakkelijke reis.
Als ik eenmaal ben aangekomen in Eindhoven vanuit Amsterdam per tren, zijn er dan in de buurt van Eindhoven nog andere plaatsen die een bezoekje waard zijn?
Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Eindhoven reizen, is Eindhoven niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Eindhoven die een bezoek waard zijn, zijn Brussel, Antwerpen of Düsseldorf. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Kan ik van Amsterdam naar Eindhoven reizen per trein in plaats van met de auto?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Eindhoven van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Amsterdam naar Eindhoven en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Eindhoven
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen