VERGELIJK Prijzen van verschillende soorten vervoer

zo
23 jan.
25Ns_ic
ma
24 jan.
25Ns_ic
di
25 jan.
25Ns_ic
wo
26 jan.
24Ns_ic
do
27 jan.
25Deutsche Bahn
vr
28 jan.
25Deutsche Bahn

Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Informatie over treinen tussen Amsterdam en Enschede

distanceAfstand137 km
durationGemiddelde treinduur2 h 6 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 25
frequencyTren frequentie25 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 25 directe treinen per dag

Met treinen van Amsterdam naar Enschede leg je reis 137 km af wat gemiddeld 2 h 6 min duurt bij onze reispartners zoals. Normaalgesproken zijn er er zijn 25 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 25 kost, vind je het goedkoopste treinticket zelfs al voor € 24. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Enschede.

Reistips: Treinreizen van Amsterdam naar Enschede

Reis eenvoudig met de trein naar Enschede. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Enschede te reizen.
FAQs

Wat is het goedkoopst mogelijke treintickets van Amsterdam naar Enschede?

De goedkoopste manier om van Enschede naar Amsterdam te reizen is per trein en dat hoeft maar € 24 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Amsterdam naar Enschede bij Omio te kopen.

Wat kost de tren van Amsterdam naar Enschede gemiddeld?

Als je je treintickets in de komende week wilt aanschaffen, kun je voor een enkele reis van Amsterdam naar Enschede voor een tren ticket een gemiddelde prijs verwachten van € 25.

Hoeveel kilometer is het van Amsterdam naar Enschede met de tren?

Je moet erop rekenen ongeveer 137 km  af te leggen tussen Amsterdam en Enschede per trein.

Wat is de gemiddelde reistijd van Amsterdam naar Enschede per trein?

Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Enschede. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Enschede te reizen: de gemiddelde reisduur per trein is 2 h 6 min.

Als ik per trein wil reizen, welke treinstations in Amsterdam en Enschede zou ik dan moeten overwegen voor mijn reis?

Voordat je je trip van Amsterdam naar Enschede gaat plannen, is het nuttig om te weten dat de meeste reizigers die de tren nemen van Amsterdam, vertrekken van Amsterdam Centraal en op Enschede aankomen in Enschede.

Waar is het treinstation in Amsterdam om naar Enschede te gaan? Waar is het treinstation in Enschede gelegen?

Reizigers stappen het vaakst op hun tren op Amsterdam Centraal en reizen ongeveer 916 m van het stadscentrum naar dit treinstation.

Passagiers die deze route het meest nemen komen aan op Enschede en moeten ongeveer 607 m reizen vanaf het treinstation naar het stadscentrum in Enschede.

Hoeveel treindiensten per dag zijn er van Amsterdam naar Enschede?

Gemiddeld, er zijn 25 treinen keer per dag van Amsterdam naar Enschede. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.

Hoeveel tijd van tevoren moet ik een treintickets tussen Amsterdam en Enschede aanschaffen om de beste aanbieding te krijgen?

Je kunt zien dat een tren tussen Amsterdam en Enschede gemiddeld € 25 enkele reis kost als je binnen de komende 7 dagen boekt. Maar we raden je aan om je treintickets van tevoren te scoren voor de beste deals en om geld te besparen op je reis. Je zult zien dat tickets voor een tren van Amsterdam naar Enschede over het algemeen al ver voor de geplande reisdatum te koop zijn een paar maanden.

Ik ben mijn geplande reis van Amsterdam naar Enschede per trein aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Enschede, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?

Onze klanten die kiezen voor een reis per trein naar Enschede, reizen ook vaak naar Münster, Berlijn of Eindhoven. Omio zoekt voor jou de beste verbindingen tussen Enschede en deze populaire bestemmingen, om je te helpen bij de voorbereiding van je reis.

Kan ik reizen per trein van Amsterdam naar Enschede met de Omio-app?

Je kunt je treintickets van Amsterdam naar Enschede zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Amsterdam naar Enschede tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.

Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Enschede reizen? Kan ik per treinreisen?

Het is goed mogelijk om van Amsterdam naar Enschede te reizen zonder auto. Gebruik Omio om de beste treinverbindingen te vergelijken en goedkope treintickets van Amsterdam naar Enschede te vinden. Je kunt je geplande reis makkelijker maken door al je tickets te bewaren in de Omio-app.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Enschede
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen