Trein van Amsterdam naar Essen

De goedkoopste treinreizen Van Amsterdam Naar Essen

Tijden en prijzen weergeven voor 16 aug.

Goedkoopst

50

Gemiddelde

50

De beste manier om een goedkope prijs te krijgen is door je ticket zo vroeg mogelijk te boeken en buiten de spits te reizen.

Thalys
11:15Amsterdam1u57 13:12Essen
0 overstappen
501Enkele reis

Treintijden & routes Amsterdam naar Essen

Treinen weergeven voor morgen, dinsdag 16 augustus
Thalys
11:15Amsterdam1u57 13:12Essen
0 overstappen

Dit is de laatste trein van de dag.

Zoek alle data en tijdstippen voor deze reis

Vergelijk de prijs Prijzen van verschillende soorten vervoer

di
16 aug.
wo
17 aug.
do
18 aug.
vr
19 aug.
za
20 aug.
zo
21 aug.
ma
22 aug.

De snelste treinen Van Amsterdam Naar Essen

Tijden en prijzen weergeven voor 16 aug.

Snelste reis

1 u 57 m

Gemiddelde

1 u 57 m

Treinen per dag

1

Afstand busreis

106 km

Van de 1 treinen die elke dag vertrekken vanaf Amsterdam naar Essen rijden 1 treinen rechtstreeks, dus het is eenvoudig om een reis te kiezen waarbij je niet hoeft over te stappen.

Thalys
11:15Amsterdam1u57 13:12Essen
0 overstappen
501Enkele reis

Wij verkopen tickets van +1.000 reisorganisaties op één platform.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Vertrektijden trein: trein van Amsterdam naar Essen

distanceAfstand105 km
durationGemiddelde treinduur1 h 57 min
priceGemiddelde treinticketsprijs€ 33
frequencyTren frequentie5 per dag
changesDirecte trenJa, er zijn 5 directe treinen per dag
carriersTreinreisaanbiedersThalys, NS International | IC of NS International

Met treinen van Amsterdam naar Essen leg je reis 105 km af wat gemiddeld 1 h 57 min duurt bij onze reispartners zoals Thalys, NS International | IC of NS International. Normaalgesproken zijn er er zijn 5 treinen diensten per dag, inclusief directe diensten. Alhoewel de gemiddelde ticketprijs voor deze reis rond de € 33 kost, vind je het goedkoopste treinkaartje zelfs al voor € 27. Reizigers vertrekken het vaakst van Amsterdam Centraal en arriveren in Essen.

Treinmaatschappijen: Thalys en Deutsche Bahn van Amsterdam naar Essen

Thalys en Deutsche Bahn geeft je vanaf € 27 tickets voor treinen van Amsterdam naar Essen. Met meer dan 1000 reisorganisaties op Omio kun je de beste tijden en tickets voor je reis met een trein vinden.

Deutsche Bahn
Thalys

Deutsche Bahn (DB) is de belangrijkste exploitant van diensten voor de tren in Duitsland en maakt gemiddeld ongeveer 40. 000 binnenlandse en internationale reizen per dag. De vloot van treinen van Deutsche Bahn omvat de hogesnelheidstrein ICE (Intercity Express), de IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) en RB (Regionalbahn). Ze verschillen in comfort en reistijd. Terwijl toiletten bijvoorbeeld standaardvoorzieningen zijn, zijn diensten zoals restaurants aan boord of gratis wifi alleen beschikbaar op bepaalde treintypen en routes. Deutsche Bahn staat bekend om zijn brede scala aan tarieven zoals Super Saver, Saver en Flexible en kortingskaarten zoals de Bahncard 25, 50 en 100, die je ook kunt gebruiken voor je tren van Amsterdam naar Essen.

Deutsche Bahn van Amsterdam naar Essen tren, informatie:

  • Gemiddelde duur: 2 h 19 min
  • Deutsche Bahn frequentie: 1 per dag

Thalys is een Frans-Belgische hogesnelheidstreinmaatschappij die de belangrijkste hoofdsteden met elkaar verbindt. Voor je volgende tren van Amsterdam naar Essen met Thalys kun je kiezen uit deze verschillende tickettarieven: Standard Mini, Standard, Comfort en Premium.

Thalys is een van de beste opties als je reist met de trein tussen Amsterdam en Essen. Omio toont je snel de huidige roosters voor de tren bij Thalys voor een Amsterdam - Essen en maakt het voor je gemakkelijker dan ooit om tickets voor de trein online te kopen voor de goedkoopste, snelste of vroegste die beschikbaar is. De afstand tussen Amsterdam en Essen is rond 105 km en het goedkoopste enkele reisticket dat je bij Thalys kunt boeken begint bij € 37. Terwijl je de recentste dienstregeling van de tren van Amsterdam naar Essen bij Thalys controleert voor je ideale vertrek- en aankomsttijden, kun je ook reisinformatie bekijken, zoals toegestane bagage en voorzieningen die aan boord worden aangeboden, en vergelijk de beste beschikbare route om veilig aan te komen op Essen. Als je in de Omio-app zoekt naar tickets van Thalys, kun je door middel van een symbooltje zien of het mobiele tickets zijn, zodat je papierloos kunt reizen. Laat Omio snel het perfecte ticket van Amsterdam naar Essen van Thalys voor je vinden, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van een soepele en gemakkelijke reis!

Reistips: treinen van Amsterdam tot Essen

Reis eenvoudig met de trein naar Essen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Essen te reizen.
FAQs
De goedkoopste manier om van Essen naar Amsterdam te reizen is per trein en dat hoeft maar € 27 te kosten, zeker als je ruim van tevoren checkt wat de prijzen van tickets zijn. Bespaar geld door je goedkope treintickets van Amsterdam naar Essen bij Omio te kopen.
De tren prijs van Amsterdam naar Essen is gemiddeld € 33  als je je tickets wilt aanschaffen voor deze reis in de komende 7 dagen.
Je moet erop rekenen ongeveer 105 km  af te leggen tussen Amsterdam en Essen per trein.
The gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Essen is 1 h 57 min. Maar de reistijd kan langer zijn in weekends en op feestdagen, dus hou daar rekening mee als je treintickets koopt van Amsterdam naar Essen.

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Essen, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Essen in Essen. Het is altijd handig om deze treinstations in Amsterdam en Essen te weten voordat je instapt voor je reis per trein.

Passagiers die deze reis boeken, stappen het vaakst op hun treinen op Amsterdam Centraal en moeten ongeveer 1.4 km reizen vanaf het stadscentrum om naar dit treinstation te gaan.

Reizigers die aankomen in Essen arriveren het meest op Essen en moeten circa 184 m reizen vanaf dit treinstation naar het stadscentrum.

Als je op zoek bent naar goedkope treinen van Amsterdam naar Essen, kun je vertrouwen op Thalys, NS International | IC of NS International om snel naar Essen te kunnen reizen. Het is ook goed om alle mogelijke treinreisaanbieders voor de reis van Amsterdam naar Essen te checken om te kijken of er misschien verschillen zijn in de voordelen die ze aanbieden.
Gemiddeld, er zijn 5 treinen keer per dag van Amsterdam naar Essen. De tren tijden en diensten kunnen verschillen op weekenden en feestdagen vergeleken bij weekdagen.
Een eerste Amsterdam naar Essen tren vertrekt om 05: 05   en een laatste tren van Amsterdam naar Essen vertrekt om 19: 05. Check de laatst bijgewerkte Amsterdam naar Essen tren dienstregeling op Omio en vind de beste tijd om naar je bestemming te reizen.
De prijs van een treintickets enkele reis van Amsterdam naar Essen kost gemiddeld € 33 als je de komende week gaat kopen. Maar we bevelen het aan om je tickets te boeken voor je geplande reisdatum om de beste prijzen te krijgen voor treinen van alle mogelijke treinreisaanbieders die deze reis aanbieden. Normaal gesproken, kun je treintickets tussen Amsterdam en Essen een paar maanden van te voren boeken.
Veel van onze klanten die een reis naar Essen per trein hebben gepland, reizen ook naar plaatsen als Antwerpen, Roosendaal of Brussel. Check Omio voor de beste verbindingen van Essen naar deze bestemmingen, die ook een bezoekje waard zijn.
Je kunt je treintickets van Amsterdam naar Essen zoeken en boeken trein in de Omio-app, en je kunt zien of er een symbooltje is dat aangeeft of het een mobiel ticket is. Dan hoef je jouw treintickets niet te printen. De app biedt je makkelijk de nieuwste meldingen en updates over je Amsterdam naar Essen tren, zowel vooraf als tijdens je reis. Geen zorgen, voor het geval je een slechte internetverbinding hebt, zijn je tickets offline beschikbaar.
Reizen van Amsterdam naar Essen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste treinverbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio-app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Amsterdam naar Essen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Essen

Meer reisopties per trein van Amsterdam naar Essen

Bekijk gerelateerde reisinformatie:

De Omio-app maakt reizen plannen eenvoudig

We brengen je waar je naartoe wilt gaan. Van e-tickets tot actuele updates over treinen: onze innovatieve app is de ideale manier om te plannen en je reis te volgen.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Taal