Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Essen
Reis eenvoudig met de trein naar Essen. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Essen te reizen.
FAQs
Hoeveel kost een voordelig trein ticket van Amsterdam naar Essen?
Het goedkoopst mogelijke trein ticket van Amsterdam naar Essen is € 26. Deze lage prijzen kunnen wel afhankelijk zijn van hoe vroeg je je tickets van Amsterdam naar Essen boekt. Als je geld wilt besparen en gebruik wilt maken van de goedkoopst mogelijke deal, raden we aan om je trein tickets vroeg te boeken, en Omio kan je daarbij helpen!
Hoeveel zijn de gemiddelde kosten van de trein van Amsterdam naar Essen?
Als je je trein kaartjes boekt, is het handig om te weten wat de gemiddelde prijs is. Als je reist per tren van Amsterdam naar Essen, kun je rekenen op een bedrag van € 26 gemiddeld. We raden aan om trein tickets vroeg te boeken, om de laagst mogelijke prijs te betalen.
Hoe ver is Essen van Amsterdam als ik per trein wil reizen?
Als je reist van Amsterdam naar Essen per trein, reken dan op een reisafstand tussen Amsterdam en Essen van ongeveer 105 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Wat is de gemiddelde reistijd per trein van Amsterdam naar Essen?
Als je reist per trein, is het belangrijk om te weten hoe lang je reis gaat duren. Daarom zoeken wij goekope tickets voor je voor de snelste beschikbare tren van Amsterdam naar Essen. Om je een idee te geven hoe lang het duurt om van Amsterdam naar Essen te reizen: de gemiddelde reisduur per tren is 2 h 25 min.
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Amsterdam naar Essen?

Als je per tren van Amsterdam naar Essen reist, is het altijd handig om te weten dat de meeste mensen die op deze route reizen, uit Amsterdam vertrekken van Amsterdam Centraal en dat de meeste mensen in Essen uitstappen op Essen.

Hoe ver moet ik reizen van naar het centrum in Amsterdam en Essen?

Je vindt Amsterdam Centraal, het door Omio reizigers meest gebruikte in Amsterdam, op 0 km van het centrum, en het bij reizigers populairste in Essen is Essen, dat 0 km ligt van het centrum.

Kan ik een retour trein ticket kopen van Amsterdam naar Essen?
Omio is in staat snel last-minute tickets voor je te vinden om te vergelijken als je van plan bent te reizen van Amsterdam naar Essen per tren, enkele reis of retour. Je kunt alle informatie rondom reizen vinden voor je trip van Amsterdam naar Essen in de Omio app.
Als ik aankom in Essen vanuit Amsterdam per tren, waar kan ik dan naartoe in de buurt van Essen?
Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Essen reizen, is Essen niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Essen die een bezoek waard zijn, zijn Antwerpen, Roosendaal of Brussel. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Wat als ik geen auto heb en ik wil van Amsterdam naar Essen reizen? Kan ik per trein reizen?
Reizen van Amsterdam naar Essen zonder auto kan heel goed! Kijk op Omio en vergelijk de beste tren verbindingen die beschikbaar zijn. Je kunt ook de Omio app gebruiken om al je tickets op een plek te bewaren, voor een vlotte en gemakkelijke reis van Amsterdam naar Essen.
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Essen
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Essen

Bekijk gerelateerde reisinformatie: