Deze bedrijven vertrouwen ons. We verkopen tickets van ze op één plek.

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn with connection
Renfe
SNCB | IC

Reistips

Treinreizen van Amsterdam naar Exeter
Reis eenvoudig met de trein naar Exeter. Of je nu snel of goedkoop wilt, of een ander plan hebt, dankzij onze reisexperts beschik je over alle informatie om de beste optie te kiezen om van Amsterdam naar Exeter te reizen.
FAQs
Wat is de afstand van Amsterdam naar Exeter als je reist per trein?
Als je reist van Amsterdam naar Exeter per trein, reken dan op een reisafstand tussen Amsterdam en Exeter van ongeveer 609 km. Voor een vlotte en gemakkelijke reis tussen deze twee plaatsen raden we aan om je goedkope trein tickets zo vroeg mogelijk te boeken!
Welke zou ik kunnen gebruiken voor mijn geplande reis van Amsterdam naar Exeter?

Onze klanten, die goedkope trein tickets boeken van Amsterdam naar Exeter, vertrekken meestal van Amsterdam Centraal in Amsterdam en komen aan op Exeter St Davids in Exeter. Het is altijd handig om deze in Amsterdam en Exeter te weten voordat je instapt voor je reis per tren.

Waar vind ik de die het dichtst bij het centrum zijn in Amsterdam en in Exeter?

Je kunt een tren nemen vanaf Amsterdam op Amsterdam Centraal, dat 0 km van het centrum ligt. Voor de aankomst in Exeter is het meest gebruikte door reizigers Exeter St Davids, dat 1 km van het centrum ligt.

Ik ben mijn geplande reis van Amsterdam naar Exeter per tren aan het voorbereiden. Wat zijn de meest populaire bestemmingen in de buurt van Exeter, die ook de moeite waard zijn om te bezoeken?
Voor veel van onze klanten die per trein van Amsterdam naar Exeter reizen, is Exeter niet de eindbestemming. Een aantal bestemmingen dichtbij Exeter die een bezoek waard zijn, zijn Londen, Bristol of Plymouth. Check Omio voor goedkope trein tickets naar een van deze topbestemmingen!
Hoe kom ik van Amsterdam naar Exeter als ik geen auto heb? Kan ik in plaats daarvan een tren nemen?
Laat Omio het voor je regelen. Je hebt geen auto nodig als je wilt reizen naar Exeter van Amsterdam. Check Omio voor de beste beschikbare tren verbindingen van Amsterdam naar Exeter en koop je voordelige trein tickets vandaag nog!
Stations

Centrale stations en vliegvelden voor deze reis

Amsterdam
Exeter
Amsterdam Centraal
Voorzieningen
Versnaperingen
WC

Veelgestelde vragen

Waar is het treinstation en hoe kom je er?
Dit station is op loopafstand van het stadscentrum en is met het openbaar vervoer verbonden met andere stadsdelen.<br>Metrolijnen 51, 52, 53, 54<br>Buslijnen 18, 21, 22, 32, 33, 34, 35, 42, 43<br>Tramlijnen 1, 2, 4, 5, 9, 13, 16, 17, 24, 26
Hoe lang duurt het om van het treinstation naar het centrum te reizen?
Dit station ligt op 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum.
Amsterdam Sloterdijk
Voorzieningen

Alternatieven voor treinen Amsterdam - Exeter

Bekijk gerelateerde reisinformatie: